2021 Aralık Anneleri

Saol cnm sana da geçmiş olsun.Bnde tahlil verdim enfeksiyon var mı diye bakalım sonuç ne gelecek bizim evde hasta da yok oğlum sadece hapşırıyordu iyileşti birden biri oldu anlamadım bile
Beni yatıran tek hastalık bademcik inşallah çabucak atlatırız
Çok gecmis olsun hamilelikte hastalik cok zor gargara falan yap dogal seylerle surekli cabucak gecer insallah.

Bugun ilk kez kramp girdi bacagima magnezyum kullanmiyordum baslamam gerekiyor sanrm di mi bir daha gittigimde sorarim dr a

Kızlar hayırlı geceler ☺️ Kendimi ne kadar yorsam da uykusuz kalsam da hatta gündüz uyumasam bile geceleri uyuyamıyorum. Uyuyamadıkça stres oluyorum. Deli gibi uykum var yorgunum ama mümkün değil uyuyamıyorum aynı durumu yaşayan var mi?

Normalde bi yattığımı bi kalktığımı bilirim. Ama son 1 aydır sabah erken kalkıyorum. Gündüz bilerek uyumuyorum ama geceleri sürekli uyanık geziyorum. Yatakta sürekli dönüyorum. Hiç kaliteli bir uykum yok. Gece mide yanmasıda başlıyor zaten. Seni çok iyi anlıyorum

merhaba hamişler, benim cuma akşamdan beri karnımda sertleşmeler oluyodu. tam göbek deliğimin etrafı ortada bi alan tüm karnım değil, ortaya bişey toplanıyo sanki semsert oluyo, cumartesi de tüm gün devam etti, pazar ara ara oldu falan. dün de bebeğin hareketlerini pek hissedemedim korktum ikindin doktora gittim. NST ye bağladı, sancı falan çıkmadı çok şükür. bebeğin kalp atımları da iyiydi. rahim ağzım kapalıymış. akşam takip et devam ederse sabah serum takalım biraz yat dedi. idrar tahlili istedi bir de. yine enfeksiyon çıktı anlamadım neden hiç geçmiyor. önce bi gittiğimde vardı tek kullanımlık tozdan kullandım, en son 15 gün kadar önce gittim yine vardı 5 günlük antibiyotik kullandım. şimdi hala var. bu sebep olabilir dedi, bebeğin pozisyonundan dolayı da olabilirmiş. kısacası artık bu kasılma gibi hissettiğimiz şeyler önemliymiş. daha önce de konuşulmuştu. önemseyin derim. doktorunuzu bilgilendirin muhakkak. sağlıklı günler hepinize :KK200:
Geçmiş olsun 🌸 benmde geçmeyen idrar yolu iltihabım var . Dün idrar kültürü verdim sonuç ne çıkacak merk edyrum

Çok gecmis olsun hamilelikte hastalik cok zor gargara falan yap dogal seylerle surekli cabucak gecer insallah.
Saol canım kan vermiştim enfeksiyonum yüksek çıktı antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. İlaca başladım inşallah çabucak biter kimse hasta olmasın ya 😔
Sen nasıl oldun. Gittin mi dr

Saol canım kan vermiştim enfeksiyonum yüksek çıktı antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. İlaca başladım inşallah çabucak biter kimse hasta olmasın ya 😔
Sen nasıl oldun. Gittin mi dr
Hiç korkma bak ilaç kullanmaktan
Ben kullanmadığıma çok pişmanım hasta olduğum zamanda

Hiç korkma bak ilaç kullanmaktan
Ben kullanmadığıma çok pişmanım hasta olduğum zamanda
Yok yok valla bebeğe geçme durumu bile oluyormuş özellikle zaten kendi dr sordum antibiyotik gerekli yazdı hmn gittim aldım inşallah şifa olur

Yok yok valla bebeğe geçme durumu bile oluyormuş özellikle zaten kendi dr sordum antibiyotik gerekli yazdı hmn gittim aldım inşallah şifa olur
Geçmiş olsun
Bir an önce iyileşirsin ilaçla
Yorgunluktan da olur dikkatli ol dinlen. Fırsat buldukça
Bugün daha iyiyim ya
Bana da sanırım yorgunlultan gibi geldi
Dün çocuğu taşıyamıyordum 😂

Ohh çok sevindim iyi olmanıza 😍 inşallah zamanın da hayırlısıyla gelsin bebiş 😍 kanaman durdu değil mi? Neden olmuş doktor bir şey dedi mi?
Kanama durdu icerde gorunen kanama alani cok sukur hic olmadi sadece ihtimalleri saydi rahimde yara rahime baski rahimde kasilma hepsinden olmus olabilir 🤷🏻‍♀️

Kızlar bu göbek sertleşmesi ve kasılma benim çok kafamı karıştırıyor. Göbek sertleşince kasılma mı olmuş sayılıyor ? Yoksa kasılma ayrı bir şey mi ?

Benim bebek hareket ettikçe gün içinde çok fazla kez göbeğim sertleşiyor sanki poposunu göbeğime dayamış gibi semsert oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Sertleşince de gerildiği için ağrı yapıyor. Bu kasılma mı sayılıyor yoksa kasılma olması için farklı bir şey mi hissetmem lazım ?

Kızlar bu göbek sertleşmesi ve kasılma benim çok kafamı karıştırıyor. Göbek sertleşince kasılma mı olmuş sayılıyor ? Yoksa kasılma ayrı bir şey mi ?

Benim bebek hareket ettikçe gün içinde çok fazla kez göbeğim sertleşiyor sanki poposunu göbeğime dayamış gibi semsert oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Sertleşince de gerildiği için ağrı yapıyor. Bu kasılma mı sayılıyor yoksa kasılma olması için farklı bir şey mi hissetmem lazım ?
Bende merak ediyorum aynısı bende de oluyor.Bebek hareket ederken de sanki karnım kasiliyo sertleşiyor cuma kontrolüm var doktora soracagim

Kanama durdu icerde gorunen kanama alani cok sukur hic olmadi sadece ihtimalleri saydi rahimde yara rahime baski rahimde kasilma hepsinden olmus olabilir 🤷🏻‍♀️
İnşallah rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıcakla zamanında al bebişi kucağına 😊

Back