- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
Evet canm ağrım oluyo yaptırmadğımdaAa hala mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm ağrım oluyo yaptırmadğımdaAa hala mı?
Ay bilmiyodum Allah yardımcın olsun canım.Evet canm ağrım oluyo yaptırmadğımda
Allah razı olsun balımAy bilmiyodum Allah yardımcın olsun canım.![]()
Dokunup uyarmayın. Masaj filan yapmayın kolostrum helmesi normal bu haftalarda. Oynarsanız erken doğumu tetiklersiniz.Kızlar selam demin iki göğsümden de sarı sıvı geldi, göğsüme masaj yaptıkça da çıkmaya devam ediyor göğüs pedi koymak zorunda kaldım bu bir problem mi
TeşekkürlerDokunup uyarmayın. Masaj filan yapmayın kolostrum helmesi normal bu haftalarda. Oynarsanız erken doğumu tetiklersiniz.
Rica ederimTeşekkürler
Ben gayet de uyuyorum (dermişim ve bu son olurmuşKızlar hayırlı gecelerKendimi ne kadar yorsam da uykusuz kalsam da hatta gündüz uyumasam bile geceleri uyuyamıyorum. Uyuyamadıkça stres oluyorum. Deli gibi uykum var yorgunum ama mümkün değil uyuyamıyorum aynı durumu yaşayan var mi?
Nedenini bende cok bilmiyorum ama 3 hafta dedi keske 1 hafta olsa hatta etrafimda sizin gibi 1 hafta bekleyip olan ornekler olsa gidip yaptircam cunki gercekten covid olmaktan cok korkuyorum artikYa kimse bana böyle birşey demedi. Ben tetenoz olduktan 1 hafta sonra covit aşısını oldun. Dünde 2. Doz coviti oldum. Neden tetenoz ile covit aşısı aykın olduğu zaman birşey mi oluyormuş. Tedirgin oldum şimdi ben
Ben gece doktorla konusurken hemen bunu sordum tetanoz olmustum bu yuzden mi oldu diye tamamen tesaduf oldu tek tepkisi buyduSenin kanamanın tetanoz olmanla alakası olabilir mi hemen aklıma o geldi belki alakası yok ama![]()
Canm coook saolun iyi dilekler dualar icin simdi cok sukur evdeyim bebek masallah gayet iyi kanama durdu igne ilaca evden devamCnm cok gecmiş olsun son durumun nedir sayfayı okuyamadım ama. Bnm beşinci ayda bi kanamam oldu bi kaç gün aralıklarla sürdü. İğne ilaç verdiler. İçerde bi kanama yoktu. Rahim agzı kapalıydı. Dr kanama artmadıgı sürece sıkıntı yok demişti. Cok şükür sonrada kanama durdu. İnş sen de atlatırsın
Aman şükür Allah evlatlarımıza sınamasın inşallah sağlıkla zamanında gelsinlerNedenini bende cok bilmiyorum ama 3 hafta dedi keske 1 hafta olsa hatta etrafimda sizin gibi 1 hafta bekleyip olan ornekler olsa gidip yaptircam cunki gercekten covid olmaktan cok korkuyorum artik
Ben gece doktorla konusurken hemen bunu sordum tetanoz olmustum bu yuzden mi oldu diye tamamen tesaduf oldu tek tepkisi buydu
Canm coook saolun iyi dilekler dualar icin simdi cok sukur evdeyim bebek masallah gayet iyi kanama durdu igne ilaca evden devam![]()
Ya bende simdi girdim tam mesajlari okuyup cevap yaziyordum
Ohh çok sevindim iyi olmanızaYa bende simdi girdim tam mesajlari okuyup cevap yaziyordumcok sukur evdeyiz bebekte karnimda
cok korktuk ama boyle atlatmis olalim insallah kimseninde basina gelmesin ya
Uyuyacağım zaman böyle stres oluyorum huzursuz oluyorum sabahta akşamda uyuyamıyorum bugün sadece 3 saat uyudumBen gayet de uyuyorum (dermişim ve bu son olurmuş)
Uyku düzensizliği ile alkalıdır o. Hamilelikle alakası olduğunu sanmıyorum. Misal ben olimpiyatları izlerken geceleri çok uyumadım diye öğlene kadar uyuyordum. Onlar bitti, ben de yavaş yavaş uyku düzenimi yerine getirdim. Şimdi en azından 00.30 gibi yatıp 9.30 gibi uyanıyorum. Arada namaz uyanması var bu arada. O da izin günleri için bence iyi.![]()
Bende tetanozla covıt asısını 1 hafta arayla oldumNedenini bende cok bilmiyorum ama 3 hafta dedi keske 1 hafta olsa hatta etrafimda sizin gibi 1 hafta bekleyip olan ornekler olsa gidip yaptircam cunki gercekten covid olmaktan cok korkuyorum artik
Ben gece doktorla konusurken hemen bunu sordum tetanoz olmustum bu yuzden mi oldu diye tamamen tesaduf oldu tek tepkisi buydu
Canm coook saolun iyi dilekler dualar icin simdi cok sukur evdeyim bebek masallah gayet iyi kanama durdu igne ilaca evden devam![]()
Geçmiş olsun. Evet karında sertleşme önemliymiş bnm dr da beni uyardı olursa gel diye. Ne güzel bişey çıkmamış hepimiz sağlıkla doğuralımmerhaba hamişler, benim cuma akşamdan beri karnımda sertleşmeler oluyodu. tam göbek deliğimin etrafı ortada bi alan tüm karnım değil, ortaya bişey toplanıyo sanki semsert oluyo, cumartesi de tüm gün devam etti, pazar ara ara oldu falan. dün de bebeğin hareketlerini pek hissedemedim korktum ikindin doktora gittim. NST ye bağladı, sancı falan çıkmadı çok şükür. bebeğin kalp atımları da iyiydi. rahim ağzım kapalıymış. akşam takip et devam ederse sabah serum takalım biraz yat dedi. idrar tahlili istedi bir de. yine enfeksiyon çıktı anlamadım neden hiç geçmiyor. önce bi gittiğimde vardı tek kullanımlık tozdan kullandım, en son 15 gün kadar önce gittim yine vardı 5 günlük antibiyotik kullandım. şimdi hala var. bu sebep olabilir dedi, bebeğin pozisyonundan dolayı da olabilirmiş. kısacası artık bu kasılma gibi hissettiğimiz şeyler önemliymiş. daha önce de konuşulmuştu. önemseyin derim. doktorunuzu bilgilendirin muhakkak. sağlıklı günler hepinize![]()