2021 Aralık Anneleri

Kızlar hayırlı geceler ☺️ Kendimi ne kadar yorsam da uykusuz kalsam da hatta gündüz uyumasam bile geceleri uyuyamıyorum. Uyuyamadıkça stres oluyorum. Deli gibi uykum var yorgunum ama mümkün değil uyuyamıyorum aynı durumu yaşayan var mi?
Benim uykumda henüz çok şükür bi değişiklik yok sadece gece iki kez çiş molası veriyorum😂
Geçmiş olsun. Evet karında sertleşme önemliymiş bnm dr da beni uyardı olursa gel diye. Ne güzel bişey çıkmamış hepimiz sağlıkla doğuralım 🤗
Benim doktorum çok normal karşıladı ya sertleşmeyi🙄 hatta aşağıda anlatıyım bak
Kızlar bu göbek sertleşmesi ve kasılma benim çok kafamı karıştırıyor. Göbek sertleşince kasılma mı olmuş sayılıyor ? Yoksa kasılma ayrı bir şey mi ?

Benim bebek hareket ettikçe gün içinde çok fazla kez göbeğim sertleşiyor sanki poposunu göbeğime dayamış gibi semsert oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Sertleşince de gerildiği için ağrı yapıyor. Bu kasılma mı sayılıyor yoksa kasılma olması için farklı bir şey mi hissetmem lazım ?
Benim de iki haftadır karnımda sertleşme, bebeğin toplanması gibi bişeyler oluyordu. Sanki kafasını ya da poponu dayıyormuş gibi orası büyüyor ve sert oluyordu sanki. Bu hafta doktoruma sorduğumda bunlar 3.trimesterde çok normal, bebek kendini bu yalancı kasılmalarla doğuma hazırlıyor dedi. Braxton hacks deniliyormuş araştırmak isterseniz bu şekilde bakabilirsiniz kızlar.
Sadece sıklığını takip edin, yorgunluk susuz kalmak da tetikleyebiliyormuş

Benim uykumda henüz çok şükür bi değişiklik yok sadece gece iki kez çiş molası veriyorum😂

Benim de iki haftadır karnımda sertleşme, bebeğin toplanması gibi bişeyler oluyordu. Sanki kafasını ya da poponu dayıyormuş gibi orası büyüyor ve sert oluyordu sanki. Bu hafta doktoruma sorduğumda bunlar 3.trimesterde çok normal, bebek kendini bu yalancı kasılmalarla doğuma hazırlıyor dedi. Braxton hacks deniliyormuş araştırmak isterseniz bu şekilde bakabilirsiniz kızlar.
Bilemedim ki bana da bn dedim kalçam ağrıyor diye mesaj attım dr da bana bunu yazdı
Kaşık ağrısı karında top gibi sertleşme varsa önemli yoksa magnezyum kalsiyum günlük al

Bilemedim ki bana da bn dedim kalçam ağrıyor diye mesaj attım dr da bana bunu yazdı
Kaşık ağrısı karında top gibi sertleşme varsa önemli yoksa magnezyum kalsiyum günlük al
Farklı şeylerden bahsediyoruz. Benimkinde hiç ağrı yok sadece 30-40 saniyelik karında sertleşme toplaşma gibi bi his. Ağrı olması başka boyut tabi🤷🏼‍♀️

Farklı şeylerden bahsediyoruz. Benimkinde hiç ağrı yok sadece 30-40 saniyelik karında sertleşme toplaşma gibi bi his. Ağrı olması başka boyut tabi🤷🏼‍♀️
Bnde de ağrı yok kalçam ağrıyor napayım diyince sertleşme filan dedi
Aman kasılma filan yoksa boşver hiç kafaya takma

Doktorunuza danışsanız iyi olur. Benim o top gibi sertleşme dediğiniz kasılmanın yanında kasık ağrısı da vardı. Progestan ve magnezyum verdi kasılmaların şiddeti ve aralığı azaldı biraz.
( kasılmalar çok sık oluyorsa iyi bir şey değil bu Doğumu tetikliyor. Bir de karnına elini çok koyma dedi. Kasılmayı artırıyormuş)

Doktorunuza danışsanız iyi olur. Benim o top gibi sertleşme dediğiniz kasılmanın yanında kasık ağrısı da vardı. Progestan ve magnezyum verdi kasılmaların şiddeti ve aralığı azaldı biraz.
( kasılmalar çok sık oluyorsa iyi bir şey değil bu Doğumu tetikliyor. Bir de karnına elini çok koyma dedi. Kasılmayı artırıyormuş)
Üstte yazdım zaten doktorumum cevabını. Ağrısız sertleşme, kasılma günde birkaç defa olduğu sürece normalmiş. 3.trimesterde bebiş ve rahim kendini doğuma bu şekilde hazırlıyormuş.

o zaman bu yaşadıklarımıza yalancı kasılma deniyor valla ben kasılma mı yoksa bebeğin toplanması mı onu anlayamıyordum. Gün içinde 3-4 defa yaşıyorum inşallah önemli bir şey değildir

Kizlarrr kontrolden geldim ..
Benim oğlan 1.080 kg olmus 💙 heralde normaldir diye dusunuyorum.. boyunu doktorum saolsun hic solemedi simdiye kadar yine solemedi.. baya baya hareketli dedi baktigimizda ayagi suratindaydi 🤣🤣
Covit asisi vurulabilirmiyim diye sordum artik vurdurabilirsin istedigin asiyi dedi..
Baya da kasik bel agrim vardi nst ye bagladilar sanci cikmadi fakat 20 dkkada 30 kere hareket etti nst te...
Fazlaca enfeksiyona bagli agrilarim..

Benim oğlan 1.080 kg olmus 💙 heralde normaldir diye dusunuyorum.. boyunu doktorum saolsun hic solemedi simdiye kadar yine solemedi.. baya baya hareketli dedi baktigimizda ayagi suratindaydi 🤣🤣
Covit asisi vurulabilirmiyim diye sordum artik vurdurabilirsin istedigin asiyi dedi..
Baya da kasik bel agrim vardi nst ye bagladilar sanci cikmadi fakat 20 dkkada 30 kere hareket etti nst te...
Maşallah 🤩 gayet güzel büyümüş boyu için fl yi 7 ile çarp 🙈

Maşallah çok ne kıpırdamış öyle. 🤗🤗

Saol canım kan vermiştim enfeksiyonum yüksek çıktı antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. İlaca başladım inşallah çabucak biter kimse hasta olmasın ya 😔
Sen nasıl oldun. Gittin mi dr
Cok gecmis olsun insaah rabbim sifa versin. Gribim devam ediyr biraz daha iyiyim cuma gunu nasipse kadin dogum kontrole gidecegm tetanoz da pztsi giderim iyi olunca

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı ? Ve özel hastanede. Benim bildiğim devlet karşılıyor ama özel hastanede nasıl bir prosedür izleniyor bilgisi olan paylaşabilir mi teşekkür ederim.
Ben geçen hafta üniversite hastanesinde oldum. İğneyi eczaneden aldık 80 kusur verdik fiyat farkı olarak. Acil de de vurdurduk

Cok gecmis olsun insaah rabbim sifa versin. Gribim devam ediyr biraz daha iyiyim cuma gunu nasipse kadin dogum kontrole gidecegm tetanoz da pztsi giderim iyi olunca
Tam hastalık mevsimi bizde nasibimizi aldık 😢 Bnde dün oldum aşıyı
Sağlıklı haberlerle gel inşallah 🥰

Back