- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa daha cok var ben de ay basi gitcektm ama dayanamicam şu sık idrar cikma durumundan dolayi hem de merk ediyorumAz kaldı yaa
14 ekim![]()
Bnm ki de yanıma oturuyor sonra aklına geliyor ayy sen hastasın bulaşmasın diye kaçıyorEvdekilerden calisanlardan gecmesin dedim ben gecrdm galiba esime grip![]()
Anladım teşekkürler. Eğer fark isterlerse acile giderim bendeBen geçen hafta üniversite hastanesinde oldum. İğneyi eczaneden aldık 80 kusur verdik fiyat farkı olarak. Acil de de vurdurduk
32 den sonra sanırımKizlar ne zaman 2 hafta da 1 e düşecek kontrollerimiz![]()
Hahaha bizimki de okdr okulda kalabaliklarda hasta olmamisti ben oldm evdeBnm ki de yanıma oturuyor sonra aklına geliyor ayy sen hastasın bulaşmasın diye kaçıyorbnm dur daha bademcik sonra gribe çevirir öyle gider benden
çok sever beni
İyi olmanıza çok sevindim. Allah tekrarını yaşatmasın sağ salim kucağına al inşallah canımNedenini bende cok bilmiyorum ama 3 hafta dedi keske 1 hafta olsa hatta etrafimda sizin gibi 1 hafta bekleyip olan ornekler olsa gidip yaptircam cunki gercekten covid olmaktan cok korkuyorum artik
Ben gece doktorla konusurken hemen bunu sordum tetanoz olmustum bu yuzden mi oldu diye tamamen tesaduf oldu tek tepkisi buydu
Canm coook saolun iyi dilekler dualar icin simdi cok sukur evdeyim bebek masallah gayet iyi kanama durdu igne ilaca evden devam![]()
Ben son 2 seferdir 3 haftada 1 gidiyorum. Bu hafta da cuma ya da cumartesi gidicem.Kizlar ne zaman 2 hafta da 1 e düşecek kontrollerimiz![]()
Ben de oyle gitcem vvalla doktor 4 hafta demisti ama icim rahat etmiyor 3 hafta iyidir ilerde 2 hafta zaten ne kaldikiBen son 2 seferdir 3 haftada 1 gidiyorum. Bu hafta da cuma ya da cumartesi gidicem.
Senin önceki sezeryan oldugu icin mi sezeryan olacaksin32 den sonra sanırım
Yani bn 32 de gidicem sonra ne olacak bilmim bizim sezeryan gerek kalır mı 2 haftada 1e![]()
EvetSenin önceki sezeryan oldugu icin mi sezeryan olacaksin
Nolduysa şu 2 günde olduçok mu ağırlaştın
Doktorumu aradımEger dinlenmeyle gecmiyorsa doktora gitmen gerekiyor canm
Ay deme öyleKizlar ne zaman 2 hafta da 1 e düşecek kontrollerimiz![]()
Normal. Sikintisi olsa yavas hareket eder.Kızlar çok fazla hareket eden bebek normal midir bu konuda hiç bilginiz var mı? Surekli hareket halinde bizimki bazen rahatsızlık hissediyorum olumsuz bi durum yoktur değil mi? Kontrole gittiğimde aksi gibi en sakin zamanında oluyor. Doktora dediğimde hareketli bebek iyidir hareketsiz diye şikayet ediyor çoğunluk dedi ama sürekli bir kıpırtı var yani hiç durmuyor gibi![]()
Tabi ki hareketli daha iyidir. Hareketsiz olunca panik oluyor insanKızlar çok fazla hareket eden bebek normal midir bu konuda hiç bilginiz var mı? Surekli hareket halinde bizimki bazen rahatsızlık hissediyorum olumsuz bi durum yoktur değil mi? Kontrole gittiğimde aksi gibi en sakin zamanında oluyor. Doktora dediğimde hareketli bebek iyidir hareketsiz diye şikayet ediyor çoğunluk dedi ama sürekli bir kıpırtı var yani hiç durmuyor gibi![]()
İlk nst yi de tattın demekNolduysa şu 2 günde oldu
Sağdan sola zor dönüyorum
Doktorumu aradım
Bu sabah güzel başlamıştım aslında
Ama şimsi yine taş gibi ağır hissetmeye başladım
NST çektir bir de idrar tahlili ver dedi
Onu yapıyorum
Kalp atışı dinlemece şu an
Oğlum heyecanlandı mı naptı alet karnımda zıplıyor ara ara
Ay deme öyle
Bana arada heyecan basıyor
10 hafta 9 hafta kalmış olması biraz ürkütüyor biraz heyecanlandırıyor
5 yil dolduysa normal deneyebiliyirmus doktorlar denemek ister misin
Benimki de sürekli oynuyor eskiden sabahları durgundu geceleri oynuyordu, şimdi sabah akşam fark etmiyor sürekli vuruyor. Doktoruma sorduğumda da hareketsiz bebekte problem vardır, hareketli bebek istediğimiz bir şeydir iyi beslendiğini mutlu olduğunu gösterir dediKızlar çok fazla hareket eden bebek normal midir bu konuda hiç bilginiz var mı? Surekli hareket halinde bizimki bazen rahatsızlık hissediyorum olumsuz bi durum yoktur değil mi? Kontrole gittiğimde aksi gibi en sakin zamanında oluyor. Doktora dediğimde hareketli bebek iyidir hareketsiz diye şikayet ediyor çoğunluk dedi ama sürekli bir kıpırtı var yani hiç durmuyor gibi![]()