2021 Aralık Anneleri

Aynen benimde öyleydi canım ENFEKSİYON çıktı ilaç kullanıyorum. Biri 5 günde biter sabah akşam. Diğeri de toz bir defalık gece kullanılıyor
Bn aylık rutin tahliller yaptırıyorum ya onda az bakteri çıktı dahiliye gerek görmedi Kadın doğumcu tek dozluk ilaçtan verdi akıntı var diye de fitil verdi
Aman ya hasta olmayalım

Emzik zincirimiz geldi. Çok tatlı değil de ne :KK16: :KK200:

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-17-13-38-33-260_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-09-17-13-38-33-260_com.instagram.android.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 59
Bende de hemoroid oldu. Dogumdan sonra gecer dedi doktor basinctan da olabiliyormus
Geçmesi için doğumu mu beklicez yani 😔 hamilelerin de kullanabildigi bir ilaç varmış diye okumuştum ben doktoruma da gidince soracam zaten. ilerlemesi durumunda normal doğumu bile engelliyormus. Beni de çok rahatsız ediyor suan 😕

Kızlar bebeleriniz nasıl hareketli mi ? 27 ve + larında ?
Bnm geçen hafta Harelet etmedi 1 gün
Ama bnm plesenta önde olduğu için sert hareketleri hissediyorum hafifleri hissetmiyorum. Hatta dr gittim korktum nst filan bağlandı şükür sancı kasılma yoktu doktorum çok hareketsiz kalırsa bi şekerine baktır dedi senin bakıldı mı. Ama ara ara hareketsiz oluyorlar gece daha çok hareketli ve uzanırken. Senin ki hareketsiz mi

Ama bnm plesenta önde olduğu için sert hareketleri hissediyorum hafifleri hissetmiyorum. Hatta dr gittim korktum nst filan bağlandı şükür sancı kasılma yoktu doktorum çok hareketsiz kalırsa bi şekerine baktır dedi senin bakıldı mı. Ama ara ara hareketsiz oluyorlar gece daha çok hareketli ve uzanırken. Senin ki hareketsiz mi
Gece sola yatinca ya da sirt üstü tik rik vurdugunu hissedyrm

Ay bebis asagidami acaba gobek altinda da baya hissediyorum dalgalanma
Olabilir bnm göbek deliği etrafında çünkü geçen nst bağlamdı kalp atış yerini dr gösterdi söyle buraya bağlasınlar dedi göbek deliğinin hmn yanıydı

Yok kuzum son günlerde aşırı hareketli normalde günde birkaç kere hissederken şimdi saatte bir hissetmem garibime gitti 😂 her an tetikte gibi . Eskiden sakin şimdi böyle yaramaz gibi ondan sordum ,şekerime baktırdım son 3 aylığa 1 hafta evvel o da normal çıktı gerek görmedi yüklemeye .

Back