3bine gördüler canım genelde.1500 değerde vajinal ultrason, 6000 değerde karından kese görülebilir. Yalnız erken tespitte 1500lük değerde yolk sac görünmeyebilir
Aynı yer ve aynı saat değildi. Birde biliyorsunuz sağlık ocağından araştırma Hastanesi'ne toplu olarak gönderildiğinde kanlar biraz bekliyor sanırım ondan dolayı da böyle gözükmüş olabilirAynı yerde mi verdin canım? Aynı saatte?
Anladım. O zaman artış güzel.Aynı yer ve aynı saat değildi. Birde biliyorsunuz sağlık ocağından araştırma Hastanesi'ne toplu olarak gönderildiğinde kanlar biraz bekliyor sanırım ondan dolayı da böyle gözükmüş olabilir
Gözünüz AydınHerkese selam
Bugün kalp atışı için gittim . 7.haftadayız çok şükür .
2 kese ve 2 kalp atışı var
allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah ne güzel bir haberHerkese selam
Kan artışınız nasıldı kaçıncı haftada 2 olduğu görüldüHerkese selam
2 kese çift yumurta demek.Maşallah ne güzel bir haberikisini de aynı anda mı öğrendiniz acaba çift mi tek yumurta ikizleri mi? Değerleriniz nasıldı? Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim tebrik ederim
Tam okumamışım olur böyle şeyler2 kese çift yumurta demek.
İnşallah canm benm ❤ 4.6 mm dediHadi gözün Aydın cnm çok sevindimm darısı hepimize inşölçtümü bebişini ne kadarmış
Doktorlar çok önermiyo geçen instgramda da gördm deKızlar merhaba. Oruc tutmayı düşünen var mı. Dr a gitmediğim için soramadım. Bebege Bi sıkıntı olur mu aceba ilk aylarda
Tehlikeli maalesef. Susuz kalmamak gerek.Kızlar merhaba. Oruc tutmayı düşünen var mı. Dr a gitmediğim için soramadım. Bebege Bi sıkıntı olur mu aceba ilk aylarda
Gozunuz aydin masallah cok guzelHerkese selam
Doktorlar çok önermiyo geçen instgramda da gördm de
Hadi ya. Desenize yine borçlar birikecekTehlikeli maalesef. Susuz kalmamak gerek.
Gittiğin dr sormak daha iyi bnmki tutabilirsin dedi iyiysen son aylar tehlikeli bak durumuna dedi kötü hissedersen tutma dedi inşallah tutmayı düşünüyorumKızlar merhaba. Oruc tutmayı düşünen var mı. Dr a gitmediğim için soramadım. Bebege Bi sıkıntı olur mu aceba ilk aylarda
Ben yurtdışında yaşıyorum , Türkiye’deki gibi bir kaç kere kan almıyorlar . Adetim 2 gün geçti hcg 500 ‘dü . 2 hafta sonrası bugüne kese ve kalp atışı için çağırdı. Bugün de 2 kese 2 kalp atışı göründüKan artışınız nasıldı kaçıncı haftada 2 olduğu görüldü
Kaçıncı haftada görüldüBen yurtdışında yaşıyorum , Türkiye’deki gibi bir kaç kere kan almıyorlar . Adetim 2 gün geçti hcg 500 ‘dü . 2 hafta sonrası bugüne kese ve kalp atışı için çağırdı. Bugün de 2 kese 2 kalp atışı göründü
İnş sıkıntı çıkarmaz banada :) ben haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum dr için. O yüzden sizlere sormak istedim canım. Gözün aydın bu arada kesen gözükmüş. Allah tamamına erdirir inş saglıklaGittiğin dr sormak daha iyi bnmki tutabilirsin dedi iyiysen son aylar tehlikeli bak durumuna dedi kötü hissedersen tutma dedi inşallah tutmayı düşünüyorum
Amin cümlemizinİnş sıkıntı çıkarmaz banada :) ben haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum dr için. O yüzden sizlere sormak istedim canım. Gözün aydın bu arada kesen gözükmüş. Allah tamamına erdirir inş saglıkla