2021 Aralık Anneleri

Herkese selam
Bugün kalp atışı için gittim . 7.haftadayız çok şükür .
2 kese ve 2 kalp atışı var
allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah ne güzel bir haber ikisini de aynı anda mı öğrendiniz acaba çift mi tek yumurta ikizleri mi? Değerleriniz nasıldı? Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim tebrik ederim

Herkese selam
Bugün kalp atışı için gittim . 7.haftadayız çok şükür .
2 kese ve 2 kalp atışı var
allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kan artışınız nasıldı kaçıncı haftada 2 olduğu görüldü

Kızlar merhaba. Oruc tutmayı düşünen var mı. Dr a gitmediğim için soramadım. Bebege Bi sıkıntı olur mu aceba ilk aylarda

Kızlar merhaba. Oruc tutmayı düşünen var mı. Dr a gitmediğim için soramadım. Bebege Bi sıkıntı olur mu aceba ilk aylarda
Gittiğin dr sormak daha iyi bnmki tutabilirsin dedi iyiysen son aylar tehlikeli bak durumuna dedi kötü hissedersen tutma dedi inşallah tutmayı düşünüyorum

Kan artışınız nasıldı kaçıncı haftada 2 olduğu görüldü
Ben yurtdışında yaşıyorum , Türkiye’deki gibi bir kaç kere kan almıyorlar . Adetim 2 gün geçti hcg 500 ‘dü . 2 hafta sonrası bugüne kese ve kalp atışı için çağırdı. Bugün de 2 kese 2 kalp atışı göründü

Kaçıncı haftada görüldü

Gittiğin dr sormak daha iyi bnmki tutabilirsin dedi iyiysen son aylar tehlikeli bak durumuna dedi kötü hissedersen tutma dedi inşallah tutmayı düşünüyorum
İnş sıkıntı çıkarmaz banada :) ben haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum dr için. O yüzden sizlere sormak istedim canım. Gözün aydın bu arada kesen gözükmüş. Allah tamamına erdirir inş saglıkla

Amin cümlemizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…