2021 Aralık Anneleri

İkinci kan testinin sonucunu bugün alabildim. Tam iki kat artmamış ama normal olduğunu söylediler. Salı günü 417 Perşembe 759 çıktı . Doktora bu hafta çarşamba yada cuma gitmeyi düşünüyorum. Kese gözükür inşallah. Günler geçmek bilmiyor

İkinci kan testinin sonucunu bugün alabildim. Tam iki kat artmamış ama normal olduğunu söylediler. Salı günü 417 Perşembe 759 çıktı . Doktora bu hafta çarşamba yada cuma gitmeyi düşünüyorum. Kese gözükür inşallah. Günler geçmek bilmiyor
Çok güzel artmış hadi bakalım gözükür inşallah 🤗

Karin agrim ve hafif lekelenmem var dun evi temizledim o yuzden olabilir mi acaba hali falsn kaldrdim simdi keske yapmasaydim diyorum 15 gun evde yoktum temizleyip cikmistim evi temizlim dedim evim pis bile olmamis simdi kendime telkin veriyorum pis olsa bile zarar verecek bisey yapma diye umarim is isten gecmemistir 😕
Yorunca oluyor sanirim benimde ayalta durup is yapinca geliyordu genelde

Mia plaza ‘da.Belki sana yakındır.Açıkçası hiç konuşmadık doğum paketini de ilk kez duyuyorum.Cuma günü kese için gideceğim.Sorarım🥰
Burdan yazarsanız çok memnun olurum ben şuan şehir dışındayım 3 4 ay sonra temelli gelicem inşallah, bazı hastaneler de doğum paketleri oluyor muayenesinden doğumuna kadar süslemesi fotografcisi dahil olan bile var

Cok guuzel artmis canim benim ay hadi insallah darisi keseye😍

Kizlar adet tarihime göre bebeğim şuan 4+1 olmalı ama beta hcg cuma günü daha 37 ydi , ben haftaya pazartesi randevu aldım o zaman 5 haftalık olucak ama bu değere göre hafta hesaplaması aslinda daha düşüktür kese zor görünür diye düşünüyorum, alttan ultrason yaptıran varmı bu süreçte bazılari sakın alttan yaptırmayın diyor sizin düşünceniz neler ona göre randevumu ertelemek istiyorum biraz daha büyüyüp karından gözüksün diye

Kizlar adet tarihime göre bebeğim şuan 4+1 olmalı ama beta hcg cuma günü daha 37 ydi , ben haftaya pazartesi randevu aldım o zaman 5 haftalık olucak ama bu değere göre hafta hesaplaması aslinda daha düşüktür kese zor görünür diye düşünüyorum, alttan ultrason yaptıran varmı bu süreçte bazılari sakın alttan yaptırmayın diyor sizin düşünceniz neler ona göre randevumu ertelemek istiyorum biraz daha büyüyüp karından gözüksün diye
Eğer bir riskiniz yoksa transvajinal muayenede hiçbir sıkıntı yoktur . Yaklaşık 5-15 dk sürüyor. Değerinize göre hesaplayıp doktora gidebilirsiniz. Hem karından bakılana göre daha net sonuç veriyor

Eğer bir riskiniz yoksa transvajinal muayenede hiçbir sıkıntı yoktur . Yaklaşık 5-15 dk sürüyor. Değerinize göre hesaplayıp doktora gidebilirsiniz. Hem karından bakılana göre daha net sonuç veriyor
Değer kaç olunca alttan görünür kese bide yolk kesesini de o şekilde gorebiliyolarmi

Aynı yerde mi verdin canım? Aynı saatte?

X