• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

27. Hafta da olan anneler bebeğin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. Bn bugün hiç hissetmedim dün çok hareketliydi acaba bugün yoruldu durdu mu . Allahtan salı günü dr gitçem takipteyim hareketleri tatlı yedim tık yok uzanıyorum aynı 😔 moralim bozuldu 😣😣 normalde sabah kalktığımda çok hareketli olurdu
Canim cok ayaktaysan belki anlamamissindir su ic tatli ye aynen dinlen sola yat biraz da

27. Hafta da olan anneler bebeğin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. Bn bugün hiç hissetmedim dün çok hareketliydi acaba bugün yoruldu durdu mu . Allahtan salı günü dr gitçem takipteyim hareketleri tatlı yedim tık yok uzanıyorum aynı 😔 moralim bozuldu 😣😣 normalde sabah kalktığımda çok hareketli olurdu
Dün de ben delirecektim. Ufak ufak vuruyorum göbeğime seslenip duruyorum bir kaç hareket duydum da rahatladım. Sonra dikkat etmedim etti normal hareket. Stres oldum çok fena.

Aynı şeyleri yazacaktım bende bugün çok az hissettim kaç gündür kıpır kıpırdı bugün bi azalma var sanki aheste aheste hareket ediyor 🤔

Dün hareketli olduğu için dinleniyor olabilir fakat yinede takip edin azda olsa hareketi hissetmeniz gerekir umarım en kısa sürede tepki verir

Canim cok su icip soluna yat. Hareketleri hissedersin. Bana doktor dedi

Canim cok ayaktaysan belki anlamamissindir su ic tatli ye aynen dinlen sola yat biraz da
Yaptım hepsini hareket olmayınca korktum valla az önce çok ufak bi hareket etti 😔
Aynı şeyleri yazacaktım bende bugün çok az hissettim kaç gündür kıpır kıpırdı bugün bi azalma var sanki aheste aheste hareket ediyor 🤔
sabahları kıpır kıpır oluyor dedim beklim akşam oldu tık yok inşallah hepimizin ki
Dün hareketli olduğu için dinleniyor olabilir fakat yinede takip edin azda olsa hareketi hissetmeniz gerekir umarım en kısa sürede tepki verir
olabilir dün çok hareketliydi. İşte analık ister istemez tedirgin oluyoruz 😔
Canim cok su icip soluna yat. Hareketleri hissedersin. Bana doktor dedi
İnşallah canım yaptım çok minikte olsa şükür hissettim takipteyim

Yaptım hepsini hareket olmayınca korktum valla az önce çok ufak bi hareket etti 😔

sabahları kıpır kıpır oluyor dedim beklim akşam oldu tık yok inşallah hepimizin ki

Bugun cani uyumak istemistir hissettiysen sıkıntı yok cnm;)

Dün de ben delirecektim. Ufak ufak vuruyorum göbeğime seslenip duruyorum bir kaç hareket duydum da rahatladım. Sonra dikkat etmedim etti normal hareket. Stres oldum çok fena.
İnsan o kadar panik oluyor ki eşim dedi kalk gidelim biraz daha beklemek istedim halimi görünce biraz önce çok minik kıpırtı oldu şükür 🥲

2 gündür hepimiz aynı şeyleri yaşamışız bnde bugun hareket hissetmedim sırt üstü yattım dürtklerim yine yok acile gidecektim ama çok şükür hareket etti ama anladım ki pozisyon değiştirmiş o yüzden hissedememişim kuvvetli de vurmayınca.

Bebeklerinin ayakları aşağıda olan anneler naptınız bebeğiniz döndü mü ? Benm ki bugun aşağı aşağı vuruyo sürekli bi idrar yapma hissi vajinadan çıkacakmış hissi var ayakta duramıyorum resmen . Sizler nasılsnz

Biz şimdi eşim kızım ve ben çikolata partisi yaptık söylemesi ayıp tatlı yiyeyim hareket eder dedim tekmeliyor yavrus 😅meğerse canı tatlı çekmiş anası nerdeyse 80 Kilo oldu ama🙄

Sizi hemen hemen her sayfada görüyorum. Burası aralık ayında doğum yapıcak annelerin sayfası ve çoğu normal yollarla hamile kalan gebeler. Tüp bebek hakkında bilgileri olacağını düşünmüyorum. Hemşireniz cevabı vermiş zaten. Lütfen ilgili topiklere yazın.

Sorunuzun cevabına gelecek olursak. 8. Gün için güzel bir değer. Benim 9. Gün 96 çıkmıştı ve şuan 28 haftalık hamileyim. Ama önemli olan beta hcg değerinin 2 günde bir 2 katına yükselmesi beklenir. Umarım gönlünüze göre olur herşey.
iç sesim oldunuz. her topige yazmış hatta bazi bayanlar çok rahatsız olmuşlar

Back