• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bilmiyorum
Bu akşam gideceğim doktora
Ama arada yine aşağı vuruyor değişmemiş olabilir
Ben normal doğum istemiyorum o yüzden çok takılmıyorum
İsterse yan dursun😬

Kasılmayı ben de hiç bilmiyorum
Benimki normal sertleşmeye başladı
Düzenli sert yani 😬
Bnm de bugün ilk kez göbek ortasında yumurta gibi sivrildi sertti neresini döndü bilemiyorum 🤣

Saol canım çok az bi hareket var iyi ki kontrol randevusu almışım yarın gitçem inşallah sen nasılsın
Çok şükür 🙏🏼 senin plesanta yerinden dolayı az hissetme olabilir korkma inş, bir de geçen ben hiç hareket hissetmezken doktor usgde gösterdi ayağını taa kafasına çekmiş dönüyor ediyor 😄 yani onlar hareketli de olsa hissetmeyebiliriz demek ki.

Çok şükür 🙏🏼 senin plesanta yerinden dolayı az hissetme olabilir korkma inş, bir de geçen ben hiç hareket hissetmezken doktor usgde gösterdi ayağını taa kafasına çekmiş dönüyor ediyor 😄 yani onlar hareketli de olsa hissetmeyebiliriz demek ki.
🤣🤣 senin ki de fenaymış 😝Evet eşi önde ama hissediyordum gayet vuruyordu demek komple kapattı kızçemin önünü 🙈 sağlıklı olsunlar yeter yarın göreyim de rahatlıyım🥲

Ben de sizlere soracaktım eşyaları ne zaman yıkayıp dolaba koyalım diye. Malum dolapta kapalı kalınca koku olabilir uzun süre. Kirlenir mi diye korktum toz vs daha zaman var çünkü
30 dan sonra yıkamaya anca başlanır 34-36 arası hazır olur bn 32. Gibi yıkamayı düşünüyorum ay sonu odasını yapıcam oğlumun odası da değişecek boya işleri filan olcak işlerim bitince rahat rahat yaparım fazla yormadan kendimi 🙈 oğlumda tam 1 ay önce almıştım beşiği bu erkenBile olacak 🤪

Ben de sizlere soracaktım eşyaları ne zaman yıkayıp dolaba koyalım diye. Malum dolapta kapalı kalınca koku olabilir uzun süre. Kirlenir mi diye korktum toz vs daha zaman var çünkü
Bende çok koku takıntısı var dolaplar da yeni şimdi kapaklar komple acık eşyalar da yıkanmamış şekilde içindeler. Tabi dolapları silip koydum. Ama 32. Haftaya girince artık tamamen siler her şeyi yıkar hazırlarım 33 34 hazır olmuş olur. Niyetim bu. 32ye kadar da alışveriş bitmiş olacak inşallah.

Kızlar karnımızın artık sertleşmesi normal mi? 👀
Kasılma filan gibi değil d3 hamile karnı gibi sertleşme 😬
Benim 3-4 haftadır o hamile karnına geçti gerçekten hele bu hafta yine bişeyler oldu 😂
Ayakkabılarımı eğilip bağlayamıyorum artık nefes nefese kalıyorum 😁
Bir de çok fena vuruyor elim hopluyor karnımın üstündeyken ağzıma bi ceviz atsam zafer tekmeleri geliyor gören çocuğu aç bırakıyorum sanar 🤣

Yok doğumdan dolayı değil de , benimki de ters döndü de dün fln ayakta zor durdum çok baskı yaptı aşağı o yüzden sordm aslında
Benim midem ağrıyor
Bence hala ters benimki
Bi baskı filan yok çünkü aşağıya mideme var daha çok
Bnm de bugün ilk kez göbek ortasında yumurta gibi sivrildi sertti neresini döndü bilemiyorum 🤣
Benim bi tahminim vsr ama🤪
Benim 3-4 haftadır o hamile karnına geçti gerçekten hele bu hafta yine bişeyler oldu 😂
Ayakkabılarımı eğilip bağlayamıyorum artık nefes nefese kalıyorum 😁
Bir de çok fena vuruyor elim hopluyor karnımın üstündeyken ağzıma bi ceviz atsam zafer tekmeleri geliyor gören çocuğu aç bırakıyorum sanar 🤣
Ben bu sabah farkettim göbeğimin üstü şişmiş sert olmuş 😂
Hareket işi değişik benim
Ediyor ama hep görünmüyor dışardan
Bazen alta alta vuruyor 🙄

Benim midem ağrıyor
Bence hala ters benimki
Bi baskı filan yok çünkü aşağıya mideme var daha çok

Benim bi tahminim vsr ama🤪

Ben bu sabah farkettim göbeğimin üstü şişmiş sert olmuş 😂
Hareket işi değişik benim
Ediyor ama hep görünmüyor dışardan
Bazen alta alta vuruyor 🙄
Acaba neresi neresi
Zaten bnm kız yüzünü göstermiyor totosunu gösteriyor o yüzden her yerini dönebilir :rolleyes: :confused: Seninrandevu ne zaman bakalım

Yok ya
Almadım daha bi şey hiç
Bi bebek arabası almıştı annemler işte
Onu ben seçmiştim

Şimdi bu ay alacağız topluca
Yoksa doğuramayacağım hazırlığım yok diye 😂
Hadi bakalım. Telaşlar sarsın artık seni de.

Kizlar bugun sabah kalktigimdan beri karnim sanki daha bir buyuk ve kesinlikle daha sert bu durum normal mi ?Kasilma mi acaba diyorum ama yok oyle birsey de toplanma da degil karnimda toptan icten ve distan gerginlik sertlik var ve biranda buyudu agrim yok cok sukur korkmali miyim?kendimi ilk kez bu denli agirlasmis hissediyorum

Back