Verdim şimdi haber, bekliyorum cevabınıBir sorun olmamıstır bence. Ama istersen haber ver.
Allah yardım etsin umarım hersey yolunda olurKizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Ağrı varsa alır ama tutulmaya iyi gelmez sıcak havlu felan koysanKızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bukas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep
Evet yaa sanki yanlarım yirtilacak gibi oluyorArkadaşlar sizinde genel olarak ayakta yada dik oturduğunuzda karnınızı gergin hissediyomusunuz
Canim bende dustum ayni anlatigin gibi. Cok sukur bi sikintimiz olmadi.Kızlar çok acil görüşlerinize ihtiyacım vardemin merdiven inerken son 2 3 basamak kala ayağım kaydı dizlerimin ve sol dirsegimin üstüne düştüm çok sert yada yumuşak bir düşüş değildi daha doğrusu anlık olduğu için animsamiyorum suan sadece dirsegim aciyor. Bir de sag alt kasikta hafif bir ağrı, dolgunluk var. Düşme yüzünden mi yoksa 1 saat yürüyüş yaptım ondan mı onu bilmiyorum. Karnimin üzerine de düşmedim ama bebeği etkiler mi bi zararı olmuş mudur? Doktoruma haber vermem gerekir mi sizce ?
Allah yardimcin olsun. En korktugum şey desemKizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Ben de doktorumla görüştüm canım bir şey olmayacağını, bebeğin hareketlerini takip etmemi söyledi. Çok şükür suan birkaç hareketini hissettim inşallah daha güçlü hissederim bugünCanim bende dustum ayni anlatigin gibi. Cok sukur bi sikintimiz olmadi.
Tutuyorum ama tık yok inşallah bi an önce geçer çünkü bütün hareketimi kısıtladıAllah yardım etsin umarım hersey yolunda olur
Ağrı varsa alır ama tutulmaya iyi gelmez sıcak havlu felan koysan
Evet yaa sanki yanlarım yirtilacak gibi oluyor
Sanirim onceki gebeliklerinde de erken dogum olmustuAa doğumu durdurma şansları var mıymış? Baştan belli miydi erken doğum riski olduğu? Yoksa bir anda mı suyun geldi? Bir de yorucu bir şey yapmış mıydın? Seninle aynı haftadayız ya merak ettim.
Ben.ayaktayım gün içinde midem hafif yanıyor ama yatma vakti gelince dayanılmaz oluyor valla oturur vaziyette yattım dün geceUyudunuz mu kizlar? Mide yanmalari ve nefes darligi yasiyor musunuz ?
Malesef hemde fazlasıyla yanma oluyor şurup içiyorum o biraz hafifletiyoUyudunuz mu kizlar? Mide yanmalari ve nefes darligi yasiyor musunuz ?
Uyudunuz mu kizlar? Mide yanmalari ve nefes darligi yasiyor musunuz ?
Ben.ayaktayım gün içinde midem hafif yanıyor ama yatma vakti gelince dayanılmaz oluyor valla oturur vaziyette yattım dün gece
Sırt üstü yatınca nefesim çok daralıyor benim
Malesef hemde fazlasıyla yanma oluyor şurup içiyorum o biraz hafifletiyo
Kızlar uyudunuz biliyorum ben bildiğiniz nefes alamıyorum burnum tıkanıyor gündüz hicbiseyim yok ama gece şuanda da olduğu gibi uykudan uyanıyorum 2 saattir uyanali mahvoluyorum dahaburnum tıkalı ve yatamiyorum cunku nefes alamıyorum
Lansor ıcıyorum sabah aç karna onu ıcmezsem mahvoluyorumUyudunuz mu kizlar? Mide yanmalari ve nefes darligi yasiyor musunuz ?
Benim de midem yanıyorUyudunuz mu kizlar? Mide yanmalari ve nefes darligi yasiyor musunuz ?
Bn 5 ten sonra akşam yemeği yersem yandım midem mahvoluyor 5 de yiyince iyiyimUyudunuz mu kizlar? Mide yanmalari ve nefes darligi yasiyor musunuz ?
Gaviskon mu cnmMalesef hemde fazlasıyla yanma oluyor şurup içiyorum o biraz hafifletiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?