- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
Bir sansimizi deneriz doğumdan sonraYada harika doktorlarimiz bize heyet raporu verse
Son hastasi bendimAdam ultrasonu gezdirirken uyuya kalcak
Doktor iyi dedi haftasiyla uyumlu suan icin. Gobek kordonunda 1 arter damar gozlemledi 2 oluyormus yuzde 5 goruleblrmis genetik kalp ve bobrege suan etkisi yok dedi insallah hersey yolunda giderse bir sıkıntı yok dedi
Mantıklı bulmadım bunu ben. Sonlarda insan daha ağır olur . O karnınla sınıfta ne kadar rahat ders anlatılabilir kiBazı öğretmenler şey yaptı
24-32 arası idari izin
32-37 arası çalıştı
37den sonra doğum iznine ayrıldı
Ama ben aktif olarak derse giren öğretmen için bunu çok doğru bulmuyorum
Konu rahat anlatmak değil kiMantıklı bulmadım bunu ben. Sonlarda insan daha ağır olur . O karnınla sınıfta ne kadar rahat ders anlatılabilir ki
Bugün müdür bey bize yazmış olanlar kaç doz oldu ve olmayan gerekçesini yarın 10 a kadar bildirsin diye. Ben gebe olduğum için olmadım dedim. Okullar açılınca bayağı sıkıntı olacak bu konu sanırım. Kara kara düşünüyorum benÖğretmen arkadaşlar aşı oldu mu pekı sankı bize zorunlu koşacaklar asıyı bugün olmama sebebımı sordular okuldan olmayanların mebden bulgu ıstemişler
Doğru . Çocuğa bir faydasi olmadığı halde uykulu uykulu gelenleri de duydukKonu rahat anlatmak değil ki
En fazla gelir en uzun izin fikri
Bizim okuldan da sordular olmayanlara zorunlu yapabilirler belki. Ben aşı olmuştum zaten ama okula gitmicem :)Öğretmen arkadaşlar aşı oldu mu pekı sankı bize zorunlu koşacaklar asıyı bugün olmama sebebımı sordular okuldan olmayanların mebden bulgu ıstemişler
Ben de eylül sonunda olacağımÖğretmen arkadaşlar aşı oldu mu pekı sankı bize zorunlu koşacaklar asıyı bugün olmama sebebımı sordular okuldan olmayanların mebden bulgu ıstemişler
Neden Eylül sonuBen de eylül sonunda olacağım
Bu zamana kadar hangi aşıyı olacağıma karar verememiştimNeden Eylül sonu
Hamıleyken mo olmıstunuz 37 ye kadar çalışayım diye gitmek ıstıyorum ama kafamda karışıyorBizim okuldan da sordular olmayanlara zorunlu yapabilirler belki. Ben aşı olmuştum zaten ama okula gitmicem :)
Maşallah canımDoktor iyi dedi haftasiyla uyumlu suan icin. Gobek kordonunda 1 arter damar gozlemledi 2 oluyormus yuzde 5 goruleblrmis genetik kalp ve bobrege suan etkisi yok dedi insallah hersey yolunda giderse bir sıkıntı yok dedi
Bıontech mi olacaksın bende bu hafta oldum tetanoz haftaya da covıd yapalım dedılerBu zamana kadar hangi aşıyı olacağıma karar verememiştim
Şimdi tetanoz oldum
1 ay sonra yine tetanoz var
Ondan 2 hafta sınra olacağım işte
Evet 14 haftalikken ilk dozumu oldum birkaç hafta önce de 2. Dozu. Doktorum olmamı istemişti çünkü bir yan etkisi de olmadı çok şükür.Hamıleyken mo olmıstunuz 37 ye kadar çalışayım diye gitmek ıstıyorum ama kafamda karışıyor
Sinovac olmaya karar verdim en sonBıontech mi olacaksın bende bu hafta oldum tetanoz haftaya da covıd yapalım dedıler
Tetanoz ile covit aşısı arasında 15 gün olsun demişti benim doktor sende 15er gün arayla olabilirsin ikisini de tetanoz covit tetanoz covit şeklindeSinovac olmaya karar verdim en son
Ben de pazartesi doktoruma bi soracağım
Olabileceksem belki haftaya da olabilirim
Yan etkı bi şekilde olacaktır az cokta sonrasında Bişey olmaz ınsallahTetanoz ile covit aşısı arasında 15 gün olsun demişti benim doktor sende 15er gün arayla olabilirsin ikisini de tetanoz covit tetanoz covit şeklinde
Bende ve cevremde covit asisi olalarda yan etki olmadi olanlarda da az bisey oldy iki gune gecti, bende hiç yan etki olmadı ikı doz covit (biontec) bir doz tetanoz oldum
İnşallah olacaklarda da yapmaz