2021 Aralık Anneleri

Doktor iyi dedi haftasiyla uyumlu suan icin. Gobek kordonunda 1 arter damar gozlemledi 2 oluyormus yuzde 5 goruleblrmis genetik kalp ve bobrege suan etkisi yok dedi insallah hersey yolunda giderse bir sıkıntı yok dedi

Çok şükür canım gözün aydın. Tüp bebek transferinden bu günlere geldik biz
Bebeğin kilosu boyu kaç olmuş. Bugün kaç haftalıktın

Öğretmen arkadaşlar aşı oldu mu pekı sankı bize zorunlu koşacaklar asıyı bugün olmama sebebımı sordular okuldan olmayanların mebden bulgu ıstemişler

Bazı öğretmenler şey yaptı
24-32 arası idari izin
32-37 arası çalıştı
37den sonra doğum iznine ayrıldı
Ama ben aktif olarak derse giren öğretmen için bunu çok doğru bulmuyorum
Mantıklı bulmadım bunu ben. Sonlarda insan daha ağır olur . O karnınla sınıfta ne kadar rahat ders anlatılabilir ki

Öğretmen arkadaşlar aşı oldu mu pekı sankı bize zorunlu koşacaklar asıyı bugün olmama sebebımı sordular okuldan olmayanların mebden bulgu ıstemişler
Bugün müdür bey bize yazmış olanlar kaç doz oldu ve olmayan gerekçesini yarın 10 a kadar bildirsin diye. Ben gebe olduğum için olmadım dedim. Okullar açılınca bayağı sıkıntı olacak bu konu sanırım. Kara kara düşünüyorum ben

Sinovac olmaya karar verdim en son
Ben de pazartesi doktoruma bi soracağım
Olabileceksem belki haftaya da olabilirim
Tetanoz ile covit aşısı arasında 15 gün olsun demişti benim doktor sende 15er gün arayla olabilirsin ikisini de tetanoz covit tetanoz covit şeklinde
Bende ve cevremde covit asisi olalarda yan etki olmadi olanlarda da az bisey oldy iki gune gecti, bende hiç yan etki olmadı ikı doz covit (biontec) bir doz tetanoz oldum
İnşallah olacaklarda da yapmaz

Yan etkı bi şekilde olacaktır az cokta sonrasında Bişey olmaz ınsallah rabbım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…