2021 Aralık Anneleri

Yine de kendi doktoruma sorayım
Korkuyorum kafama göre iş yapmaktan

Selam kızçeler Kamuda çalışıp idari izne ayrılan yada ayrılacak olan var mı 24. haftada ? 23. haftanın içindeyken mi 24 oluyoruz yoksa 24u bitirmemiz mi gerek dilekçe yazmak için?
24+ ya gecince aliyoruz.
5 haftasi dogum sonrasina atilabiliyor ama 2 haftasi zaten 15 tatile denk geliyor. 3 hafta bize de cok fayda etmez duzen bozmaya da degmez. Idarecimde ogretmen geldi gitti olmasin diye baslamamami tavsiye etti

Cok net alamadi malesef hep elleri yuzunde basinda agzindaydi ve yuzustu yatisti genelde ama yine de bir iki foto verdi. Normal ultrason fotomuz daha netti kendi doktorumun baktigi
Bizim kızlar pek nazlı çıktı yüz göeğmlülüğü istiyorlar bence
Bnm inşallah gösterir ay sonu gidicem
Maşallah senin kide büyümüş

Kizlar ben de asi olmak icin biraz daha hamileler uzerindeki sonuclarin toparlanmasini bekliyorum acikcasi. 2021 in son ceyreginde yayinlanacak makaleler vardi, hem bebis buyumus olur hem de arastirmAlar genisler kafasjndayim

Uff bu saatte ne ultrasonu cok basim agriyor pozumuz
Ay maşallah ya
Tam da alnına koymuş
Canım açılacak zaten ama açınca 2 gün açıp hem de uzaktan ders veriliyordu ya yine o sistem biz uxaktan diğerleri yüzyüze olabilir demek istedim
Bana pek geçen yılın tarzı açılacak gibi gelmedi
Normal tam gün tam sınıf açılacak sanırım
Ama aşılı olmak ya da düzenli test yaptırmak şartıyla
Ben öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…