Yine de kendi doktoruma sorayımTetanoz ile covit aşısı arasında 15 gün olsun demişti benim doktor sende 15er gün arayla olabilirsin ikisini de tetanoz covit tetanoz covit şeklinde
Bende ve cevremde covit asisi olalarda yan etki olmadi olanlarda da az bisey oldy iki gune gecti, bende hiç yan etki olmadı ikı doz covit (biontec) bir doz tetanoz oldum
İnşallah olacaklarda da yapmaz
Amin canim,Evet inşallah uzun vadede sorun yasamayiz bebeklerimiz de bizlerdeYan etkı bi şekilde olacaktır az cokta sonrasında Bişey olmaz ınsallahrabbım yardımcımız olsun
Sor tabi canımYine de kendi doktoruma sorayım
Korkuyorum kafama göre iş yapmaktan
Ben öyle aşı olmaya sıcak oldum valla eb çokSanırım Belçika’da özellikle hamıleler aşı oluyormus bebekte antıkorlu olsun diye duydunuz mu?
22+3 dedi ölçümler 521gr yaklasik 26 cm dedi canim. Olcumlere baktim hepsi karisik cikmis 21 22 23 hafta flnÇok şükür canım gözün aydın. Tüp bebek transferinden bu günlere geldik biz
Bebeğin kilosu boyu kaç olmuş. Bugün kaç haftalıktın
Cok net alamadi malesef hep elleri yuzunde basinda agzindaydi ve yuzustu yatisti genelde ama yine de bir iki foto verdi. Normal ultrason fotomuz daha netti kendi doktorumun baktigiMaşallah canımgösterdi mi yüzünü kızçe ?
Kıyamam çok tatlıUff bu saatte ne ultrasonu cok basim agriyor pozumuz
Selam kızçelerKamuda çalışıp idari izne ayrılan yada ayrılacak olan var mı 24. haftada ? 23. haftanın içindeyken mi 24 oluyoruz yoksa 24u bitirmemiz mi gerek dilekçe yazmak için?
24+ ya gecince aliyoruz.Yani iste ben de 32 37 arasi çalışayım desem o zamana kadar yerime ücretli veya görevlendirme verecekler 5 hafta için hem o öğretmeni yerinden etmek hem de çocukların düzenini bozmak doğru gelmiyor. Doğum sonrasına aktaramicam bi yandan da onu düşünüyorum işte
Canım açılacak zaten ama açınca 2 gün açıp hem de uzaktan ders veriliyordu ya yine o sistem biz uxaktan diğerleri yüzyüze olabilir demek istedimYuzyuze egitim olacakmis benim bi arkadas ogretmen kesin okullar acilacak dedi
Bizim kızlar pek nazlı çıktı yüz göeğmlülüğü istiyorlar benceCok net alamadi malesef hep elleri yuzunde basinda agzindaydi ve yuzustu yatisti genelde ama yine de bir iki foto verdi. Normal ultrason fotomuz daha netti kendi doktorumun baktigi
Insallah gosterir canimBizim kızlar pek nazlı çıktı yüz göeğmlülüğü istiyorlar bence
Bnm inşallah gösterir ay sonu gidicem
Maşallah senin kide büyümüş
maşallahİnşallah hepimizabisiyle oynayacak
Ay maşallah yaUff bu saatte ne ultrasonu cok basim agriyor pozumuz
Bana pek geçen yılın tarzı açılacak gibi gelmediCanım açılacak zaten ama açınca 2 gün açıp hem de uzaktan ders veriliyordu ya yine o sistem biz uxaktan diğerleri yüzyüze olabilir demek istedim
Kan ilacını ıcmıyormusun canımBenim kanım yine düştükçe düşmüş
Benımde halsızlıgım yorgunluğum tavan yaptı ayağa kalkmaya halım yok yığılıp kalıyorumBenim kanım yine düştükçe düşmüş