2021 Aralık Anneleri

Kan ilacını ıcmıyormusun canım
İçiyorum
Hem de 2 taneye çıkarmıştı doktor durmuyor düşmesi diye
Geçen ay 11 küsür olmuştu şaşırtıcı şekilde
Şimdi tekrar 10.6 olmuş
Benımde halsızlıgım yorgunluğum tavan yaptı ayağa kalkmaya halım yok yığılıp kalıyorum
Eskiden başım çok ağrıyordu
Ama herhalde artık vücudum alıştı az kanla yaşamaya
Kalanın bi kısmı da her diş fırçaladığımda gidiyor zaten

ben pazartesi tetanoz aşısı olmaya gittiğimde sağlık ocağındaki ebe besinlerle de destekle dedi bana, çekirdekli siyah üzüm, pekmez gibi, çok geçmiş olsun. doktorun ne diyor peki damardan falan verir belki.

ben pazartesi tetanoz aşısı olmaya gittiğimde sağlık ocağındaki ebe besinlerle de destekle dedi bana, çekirdekli siyah üzüm, pekmez gibi, çok geçmiş olsun. doktorun ne diyor peki damardan falan verir belki.
En son 6 hafta önce gitmiştim doktora
O zaman ikiye çıkarmıştı ilacımı 10.8di

O arada bi kere hasta oldum 11 küsür ölçmüştü
Şimdi yine 10.6 olmuş
Bakalım şimdi ne diyecek

Sevmediğim neler neler yedim ya
Hiç etkilenmiyor yediklerimden
En azından artık baş ağrısı yapmıyor buna da şükür

Aslında bana çok düşük gelmedi değerin. Ben hemile kalmadan önce 7 çıkıyordu iğne ilaç kullanmıştım hamile kaldığımda 9 çıkıyordu. Şimdi 13 olmuş ilaçta kullanmıyorum ama yeme içme düzeniyle alakalı galiba yükseldi.

Bende de yine halsizlik var bu ara. Pazartesi tatile gideceğiz bir de hiç gözüm kesmiyor. Öyle yatayım bana en güzel tatil

Ahhh o halsızlık bendede kahvaltıyı yapıyorum. Daha kafamı kaldıramıyorum sofrayı bıle öylece bırakıyorum

Bendede halsizlik çogaldı. Gündüz sürekli uyuyasım yatasım geliyor. Gece hiç keyifli uykum yok dönüp duruyorum. Bide gece genzim tıkanmaya başladı sanki garip sesler çıkarıyorum horlamaya başlıcam yakında

Kendi normalime göre düşük
Normalde 12.5 12.8 filan oluyordu benim kanım
Bu 3 ay içinde hızla düşüyor

Herkes de farklı etki yapıyor demek ki
Dünyanıb pekmezini etini filan ue5dim ama olmadı hiç etkisi

Doktor iyi dedi haftasiyla uyumlu suan icin. Gobek kordonunda 1 arter damar gozlemledi 2 oluyormus yuzde 5 goruleblrmis genetik kalp ve bobrege suan etkisi yok dedi insallah hersey yolunda giderse bir sıkıntı yok dedi
Gözün aydın canım maşallah Allah'ım güzel haberleri duymak bizede nasip olur inş

Kuzum değerin iyi bencede benim 10 küsür çıktı valla çok mutlu oldum anemi isen iyi ama değilsen destek Alcan mecbur ben anemi olduğum için mutlu oldum çünkü 10 olması için kaç kutu demir ilacı bitirmiştim

Düşük dememin sebebi şu
Benim normalde kanım 12.8 filandı 3 4 ay önce
Ona göre epey düşük
Ki baş ağrısı filan yapmıştı bi dönem alışana kadar
Çok feciydi

Düşük dememin sebebi şu
Benim normalde kanım 12.8 filandı 3 4 ay önce
Ona göre epey düşük
Ki baş ağrısı filan yapmıştı bi dönem alışana kadar
Çok feciydi
Tamam anladım canım benim demir kullanıyormusun peki ben başlamadım daha yaa Multi vitaminin içinde var diye

Tamam anladım canım benim demir kullanıyormusun peki ben başlamadım daha yaa Multi vitaminin içinde var diye
Kullanıyorum
İkiye çıkarmıştı da
Şimdi ne diyecek göreceğim pazartesi günü
Ferritton degerin mi canim benim de kalsiyum,ferritin,t4,billuribin hep dusuk cikmis
Yok yok
Hemoglobin değerim
Diğerleri normal çok şükür
Herhalde yine biraz enfeksiyon var
Da o hep var zaten
Alıştım

Bana hep hemoglobin bakıyor hiç feritinime felan bakmadı yaa başka doktordan randevu aldım inş o bakar

Bana hep hemoglobin bakıyor hiç feritinime felan bakmadı yaa başka doktordan randevu aldım inş o bakar
Ben her ay bunları batırıyorum rutin olarak
Ayrıca bu sefer doktor demir bağlama ve demir tahlili de istemiş

Devlette bi doktora gitmiştim o hiç kan bile bakmamıştı

Eklentiler

• Screenshot_20210813-171636_Samsung Notes.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 28

Ben devlete gidiyorum ya maalesef umurlarında değil valla hayırlısı bakalım bende bi gidince bi söyleyin bakalım etkili olurmu bilmem

Ben devlete gidiyorum ya maalesef umurlarında değil valla hayırlısı bakalım bende bi gidince bi söyleyin bakalım etkili olurmu bilmem
Doktordan doktora değişiyor
O doktordan sonra başkasına gitmiştim
O direkt kan bakmıştı
İkisi de devlette çalışıyor yani

Benim de kadin dogumcum ve ebe istedi iyiki istemisler demir ilaci falan da kullaniyorum ama yetersiz gelio galiba bakalim haftaya kendi doktoruma gidecegim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…