- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
Benim jeton sonradan dank etti canımÖğretmenim ben canım. Bizde o şekilde olmuyor çünkü ondan sormuştum sana da :) bizde malum yıllık izin olayı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim jeton sonradan dank etti canımÖğretmenim ben canım. Bizde o şekilde olmuyor çünkü ondan sormuştum sana da :) bizde malum yıllık izin olayı yok
Sinifimiz olmadan okula gitmek de olmaz o 5 hafta mecburen izni devam ettirip ücretsiz izne ayrilicam sanırım hazirana kadarBen de öğretmenim ilk gebeliğimde 37 ye kadar çalışmıştım mart başı gibi iznim bitmişti hazirana kadar ücretsiz izne ayrılmıştım ama şu an 24 te idari izinli olunca 32-37 arası çalışmak garip olacak okulun ve çocukların düzeni için çalışmasan izin çok az kalıyor doğum sonrasına kafam çok karışık benim de hayırlısı
Ben branş öğretmeniyim ama yerime bakacak öğretmeni 5 haftalığına saf dışı bırakmak nasıl olur özellikle ücretliyse çok ayıp olur bilemiyorum ben de hiç başlamayacağım sanırım bu gidişleSinifimiz olmadan okula gitmek de olmaz o 5 hafta mecburen izni devam ettirip ücretsiz izne ayrilicam sanırım hazirana kadar
Kızlar 21+5 im karnım birden büyüdü sanki yemek yediğimde sanki boğazımda duruyor hep az da yesem nefes nefese kalıyorum patlıcak gibi oluyodum sizde de öyle mi
Her ikiside oluyor kizlar. Yemek borum tikali sanki. Oyle de olunca nefesim daraliyor.Kızlar sizde ya vajina da ya da yakın yerde böyle bişey atiyomuş gibi hissediyo musunuz arada bu bir bende mi oluyor acaba
Ben de bransciyim yerime ücretli yada görevlendirme ayarlayacaklar. 5 hafta için Ben de düzen bozmak istemiyorumBen branş öğretmeniyim ama yerime bakacak öğretmeni 5 haftalığına saf dışı bırakmak nasıl olur özellikle ücretliyse çok ayıp olur bilemiyorum ben de hiç başlamayacağım sanırım bu gidişle
Hayırlısı olsun o vakit
Kızlar belki uzaktan ders veririz okul açılsa da. İdari izinde uzaktan çalışılıyor bildiğim kadarıyla. O zaman biz bırakana kadar ücretli alamazlar. Ama 32 den sonra nasıl çalışılır bilmiyorum ben şimdi bile 10 dk ayakta kalsam nefesim azalıyor…Ben de bransciyim yerime ücretli yada görevlendirme ayarlayacaklar. 5 hafta için Ben de düzen bozmak istemiyorum
Ben sinifciyim benim 32de 5 hafta icin okula gitmem vicdansizlik olur sirf dogumdan sonraya 8 hafta kalsin diye simdi 24te baslasam okula izin kullanmasam yine aralik dogum yine bebeleri yarida birakmis oluyorum subattan sonrada cok zorlancam ya valla cikilmiyor isin icindenBen de bransciyim yerime ücretli yada görevlendirme ayarlayacaklar. 5 hafta için Ben de düzen bozmak istemiyorum
Hii bide bu var 37e kadar dayansak okulda ilk donem 1 ay kala cocuklari birakmis oluyoruz ustune bize risk atiyor covid olsak ilac bile verilmiyorKızlar belki uzaktan ders veririz okul açılsa da. İdari izinde uzaktan çalışılıyor bildiğim kadarıyla. O zaman biz bırakana kadar ücretli alamazlar. Ama 32 den sonra nasıl çalışılır bilmiyorum ben şimdi bile 10 dk ayakta kalsam nefesim azalıyor…
Oha bu saat kaç ayolMerhaba kizlar Suan detaylidayim ara verdik pozisyon degismesi bekliyoruz kalbine bakcak
Ozeel muayenehanedeym disardan doktor bakiyorbebisim yuzustu yatmis eli basindaydi kalp bakcam detayli dedi cogu seye bakti gibiOha bu saat kaç ayol
Ay bu fazla özel oldu ayolOzeel muayenehanedeym disardan doktor bakiyorbebisim yuzustu yatmis eli basindaydi kalp bakcam detayli dedi cogu seye bakti gibi
Adam ultrasonu gezdirirken uyuya kalcakAy bu fazla özel oldu ayol
Uzaktan eğitim olursa öyle olur ama ben okulların yüz yüze eğitime başlayacağını düşünüyorum söylemler de o yönde zaten. Uzaktan olsaydı ben de ayrılmazdim simdi, aynı şekilde hem ayakta durmak hem maske ile konuşmak çok zor oluyor suan bir de havalar da sıcak olacak halaKızlar belki uzaktan ders veririz okul açılsa da. İdari izinde uzaktan çalışılıyor bildiğim kadarıyla. O zaman biz bırakana kadar ücretli alamazlar. Ama 32 den sonra nasıl çalışılır bilmiyorum ben şimdi bile 10 dk ayakta kalsam nefesim azalıyor…
Yuzyuze egitim olacakmis benim bi arkadas ogretmen kesin okullar acilacak dediUzaktan eğitim olursa öyle olur ama ben okulların yüz yüze eğitime başlayacağını düşünüyorum söylemler de o yönde zaten. Uzaktan olsaydı ben de ayrılmazdim simdi, aynı şekilde hem ayakta durmak hem maske ile konuşmak çok zor oluyor suan bir de havalar da sıcak olacak hala
Senin sınıf öğretmeni olduğun için daha zor olacaktır canım çocuklar için. En iyisi hiç baslamamak kendimizi düşünmek bencillik olur diye düşünüyorum ben de. Şubattan sonra da yaza kadar ücretsiz alicam mecburenBen sinifciyim benim 32de 5 hafta icin okula gitmem vicdansizlik olur sirf dogumdan sonraya 8 hafta kalsin diye simdi 24te baslasam okula izin kullanmasam yine aralik dogum yine bebeleri yarida birakmis oluyorum subattan sonrada cok zorlancam ya valla cikilmiyor isin icinden
Evet artık aşı varken okulları açmamak saçma olur. Ki açılması da gerek bence bir sene daha heba edilemez, salgının bitmesini bekleyemeyiz.Yuzyuze egitim olacakmis benim bi arkadas ogretmen kesin okullar acilacak dedi
Yada harika doktorlarimiz bize heyet raporu verseSenin sınıf öğretmeni olduğun için daha zor olacaktır canım çocuklar için. En iyisi hiç baslamamak kendimizi düşünmek bencillik olur diye düşünüyorum ben de. Şubattan sonra da yaza kadar ücretsiz alicam mecburen