- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Kordonla hareketlerinin kısıtlanması için biraz küçük değil mi bebek aslında. Kordon da epey uzun bir şey diye biliyorum.Kızlar günaydın . 22 haftalık gebeyim.size birşey sorucam son 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum ve pazartesi doktora muayaneye gittiğimde doktorum demedi ama her iki koluna dogru kordonu hafif sanki dolanmış gibi gördüm ve ben doktoruma sordum dedi korkma diye ben demedim vs . Ama şimdi son 2 gündür düzgün sanki hareket etmiyor ya da ben taktım diye . Bugün gitsem mi sizce bir ultrason dan baksın filan ?
Gidim de ovum bareeeNe bileyim bana olmadı valla
Sadece acısı geçmedi henüz
Ama bana kolonyalı peçeteyle ov demişti
Doktoruma da ben dedim hocam sanki kordon etrafında var , o da sen telaş etme diye demedim dedi ama şimdi de hareketlerini dünden beri hissetmiyorum çikolata meyve suyu vs de içtim . İster istemez evhamlandım . Yani bu şekilde doktoruma izah edebilirim demi . Sonuçta küçük evet ama sanki gördüğüm resimde boynuna dolanmış gibi hissettimKordonla hareketlerinin kısıtlanması için biraz küçük değil mi bebek aslında. Kordon da epey uzun bir şey diye biliyorum.
Ama hareket hissetmiyorsanız huzursuz olmuşsunuz belli ki gidip görün içiniz rahat etsin bence de
Ov ovGidim de ovum bareee
Sen nerde oturuyon bilmim ama İstanbul’da 9 da açılıyorOv ov
Ben de gereksiz yere bu saatte uyandım
Canım sıkıldı erken uyandım diye
Marketler açık mıdır?
Yok ya evde ekmek yokSen nerde oturuyon bilmim ama İstanbul’da 9 da açılıyorbi market var ı açıktır bizim burda nöbetçi market gibi
Rüyanda bişi mi aşerdin yoksasabah sabah almaya
Akıntını doktorunla paylaş istersenKizlar iki sorum var
ilki bu hafta ikiser gun arayla camasirimda yesilimtrak akinti gordum, onceki haftalarda da olurdu ama bi olurdu uc dort gun gelmezdi. Smdi de oyle yogun degil. Herhangi agri sanci yok, enfeksiyon oldugunda agri mutlaka oluyor mu? Doktoruma soylemeli miyim?
ikincisi detayli ultrasonda perinatologa gidenlere mi vajinal muayene yapildi yoksa radyologa gidenlere de yapiliyor mu?
tesekkurler
Aman isim neyin verme bütün federasyonu toplama başımıza BİM 9 da açılıyor yavrumYok ya evde ekmek yok
Şu her yerde olan mavi tabelalı marketten bahsediyorum
Baş harfi b
Akıntıyı muhakkak doktoruna söyleKizlar iki sorum var
ilki bu hafta ikiser gun arayla camasirimda yesilimtrak akinti gordum, onceki haftalarda da olurdu ama bi olurdu uc dort gun gelmezdi. Smdi de oyle yogun degil. Herhangi agri sanci yok, enfeksiyon oldugunda agri mutlaka oluyor mu? Doktoruma soylemeli miyim?
ikincisi detayli ultrasonda perinatologa gidenlere mi vajinal muayene yapildi yoksa radyologa gidenlere de yapiliyor mu?
tesekkurler
Neyse 9u bekleyeceğim az kalmış zatenAman isim neyin verme bütün federasyonu toplama başımıza BİM 9 da açılıyor yavrumüç harfli marketlerden biri de
Yaaa maşallahNeyse 9u bekleyeceğim az kalmış zaten
Bu arada benim çocuk yerinde durmuyor artık biliyor musun?
Dışardan da görünecek şekilde vuruyor bayağı
Dün videoya bile çektim
Saatlerini not alıyorumYaaa maşallahbnm kızçe de tık yok bu sakin olcak galiba bizde görürüz o günleri inşallah
Doktoruna mutlaka söylemelisin. Perinatologtu benim vajinal bakmadı rahim agzını üstten görebildi.Kizlar iki sorum var
tesekkurler
Canım tedirgin olma ama git için rahatlasın.Doktoruma da ben dedim hocam sanki kordon etrafında var , o da sen telaş etme diye demedim dedi ama şimdi de hareketlerini dünden beri hissetmiyorum çikolata meyve suyu vs de içtim . İster istemez evhamlandım . Yani bu şekilde doktoruma izah edebilirim demi . Sonuçta küçük evet ama sanki gördüğüm resimde boynuna dolanmış gibi hissettim
Bnm de üstten ölçtüDoktoruna mutlaka söylemelisin. Perinatologtu benim vajinal bakmadı rahim agzını üstten görebildi.
Erkencisin bacım kızçen uyutmadı mıCanım tedirgin olma ama git için rahatlasın.
Evime gidiyoreee bundan sonra 12 1den önce yazmamErkencisin bacım kızçen uyutmadı mı
Hadi gözün Aydın güle güle gitEvime gidiyoreee bundan sonra 12 1den önce yazmam
Sağol canısıHadi gözün Aydın güle güle git