2021 Aralık Anneleri

Kordonla hareketlerinin kısıtlanması için biraz küçük değil mi bebek aslında. Kordon da epey uzun bir şey diye biliyorum.
Ama hareket hissetmiyorsanız huzursuz olmuşsunuz belli ki gidip görün içiniz rahat etsin bence de

Doktoruma da ben dedim hocam sanki kordon etrafında var , o da sen telaş etme diye demedim dedi ama şimdi de hareketlerini dünden beri hissetmiyorum çikolata meyve suyu vs de içtim . İster istemez evhamlandım . Yani bu şekilde doktoruma izah edebilirim demi . Sonuçta küçük evet ama sanki gördüğüm resimde boynuna dolanmış gibi hissettim

Eklentiler

• IMG20210802121930.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG20210802121927.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 68
Ov ov

Ben de gereksiz yere bu saatte uyandım
Canım sıkıldı erken uyandım diye
Marketler açık mıdır?
Sen nerde oturuyon bilmim ama İstanbul’da 9 da açılıyor bi market var ı açıktır bizim burda nöbetçi market gibi
Rüyanda bişi mi aşerdin yoksa sabah sabah almaya

Kizlar iki sorum var
ilki bu hafta ikiser gun arayla camasirimda yesilimtrak akinti gordum, onceki haftalarda da olurdu ama bi olurdu uc dort gun gelmezdi. Smdi de oyle yogun degil. Herhangi agri sanci yok, enfeksiyon oldugunda agri mutlaka oluyor mu? Doktoruma soylemeli miyim?
ikincisi detayli ultrasonda perinatologa gidenlere mi vajinal muayene yapildi yoksa radyologa gidenlere de yapiliyor mu?
tesekkurler

Akıntını doktorunla paylaş istersen
Aklına kalmamış olur en azından

Ultrason için ben perinatoloğa gittim
Alttan muayene yapmadı
Karnımdan baktı diğer seferler gibi

Akıntıyı muhakkak doktoruna söyle
Bn perinatolog da yaptırdım vajinal olmadı bide bu dönemde bence hiç bi dr vanijal yapmaz diye düşünüyorum

Aman isim neyin verme bütün federasyonu toplama başımıza BİM 9 da açılıyor yavrum üç harfli marketlerden biri de
Neyse 9u bekleyeceğim az kalmış zaten

Bu arada benim çocuk yerinde durmuyor artık biliyor musun?
Dışardan da görünecek şekilde vuruyor bayağı
Dün videoya bile çektim

Neyse 9u bekleyeceğim az kalmış zaten

Bu arada benim çocuk yerinde durmuyor artık biliyor musun?
Dışardan da görünecek şekilde vuruyor bayağı
Dün videoya bile çektim
Yaaa maşallah bnm kızçe de tık yok bu sakin olcak galiba bizde görürüz o günleri inşallah

Doktoruna mutlaka söylemelisin. Perinatologtu benim vajinal bakmadı rahim agzını üstten görebildi.

Canım tedirgin olma ama git için rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…