Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanam gil gelmişti 3 gündür hiç dinlenemedim çok yoruldum eğil kalk çok yaptım acaba ondan mı oldu keşke nedenini bilsem…Butun olumsuzluklarda oldugu gibi bunuda yasadim ben tam 13.haftamda 2 3 gun kadar devam etti proluton depot igne oldum ve dupaston dusuk hapi kullandim cok sukur bise olmadi doktor da olur normal plesantada kanama olur vs boyle seyler soylemisti cok cok sukur suan bi sorun yok sizinde gececek insallah
Benim de öyle canım üstelik çok zayıf da değilim. Doktora sordum hareket etmesi sağlıklı olmasından dedi. İnş akıllı uslu sağlıklı olurlarBide anne karninda cok hareket eden bebek yaramaz olur derler, tecrubeli anneler siz soyleyin oyle mi gozum korktu benim
Sen de yaşadın mı canım böyle birşey hep kaynanam gil yüzünden oldu hamile halimle 3 gün boyunca neredeyse hiç oturmadan misafir ağırladım. Onlar pek birşey beklemedi belki ama ev bençm olunca mecbur yaptım. Hiç gelmemeleri gerekirdi şimdi bunun hesabını kime soracağım ben… canım çok sıkkın merveTedirgin olma canım bir şey yoktur inşallah. Progestan lekelenmeyi keser zaten
Benim hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar. Ama doktor bir şey yok dediyse yoktur canım stres daha kötü biliyosun. Misafirin de gerçekten gelmemesi gerekirdi yani. Neyse bir şey oomaz inşallah. Hareket iyidir aslında ama sen zorlandın mı ki ağrin filam var mıydı ki?Sen de yaşadın mı canım böyle birşey hep kaynanam gil yüzünden oldu hamile halimle 3 gün boyunca neredeyse hiç oturmadan misafir ağırladım. Onlar pek birşey beklemedi belki ama ev bençm olunca mecbur yaptım. Hiç gelmemeleri gerekirdi şimdi bunun hesabını kime soracağım ben… canım çok sıkkın merve
Hareket iyidir evet ama arada dinlenildiğinde… ben neredeyse hiç uzanamadımBenim hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar. Ama doktor bir şey yok dediyse yoktur canım stres daha kötü biliyosun. Misafirin de gerçekten gelmemesi gerekirdi yani. Neyse bir şey oomaz inşallah. Hareket iyidir aslında ama sen zorlandın mı ki ağrin filam var mıydı ki?
Saglikli olsunlar once de akilli uslu olmalari tabi ikinci plandaBenim de öyle canım üstelik çok zayıf da değilim. Doktora sordum hareket etmesi sağlıklı olmasından dedi. İnş akıllı uslu sağlıklı olurlar
Benim göğüslerim küçük südyen de takmam. Uçlar kocaman. Erkenden göğüs ucu kremine başlayıp sonrasında da sorun yasamamayı planlıyorum. Sorun yaşarsam avent kalkanlardan alırım dedim. Nedense bu şekil daha mantıklı geldi. Süt de sızabileceği için.Kizlar gumus kapak alacak misiniz ve neler aldiniz? Ben henuz cok ufak tefek 1 2 takim,zibin aldim
Sıcak su+limon+kestane balı bu üçlüyü deneMerhaba kızlar çok kötü nezle olmuşum ne ıcmelıyım ne yapmalıyım
Ben alacağım sanırım gümüş kapakKizlar gumus kapak alacak misiniz ve neler aldiniz? Ben henuz cok ufak tefek 1 2 takim,zibin aldim
O zaman acele etmeyeyim ben de Gogus ucu kremi ne alacaksin ?Benim göğüslerim küçük südyen de takmam. Uçlar kocaman. Erkenden göğüs ucu kremine başlayıp sonrasında da sorun yasamamayı planlıyorum. Sorun yaşarsam avent kalkanlardan alırım dedim. Nedense bu şekil daha mantıklı geldi. Süt de sızabileceği için.
Sıcak su+limon+kestane balı bu üçlüyü dene
Ve bol bol sarımsak
Doktora gitmen gerekirse de benim gibi boşuna erteleme
Sonra daha çok ilaç kullanmam gerekti çünkü
Ben alacağım sanırım gümüş kapak
Bizim çocuğun 2 aylık eşyası hediye geldi resmen
Daha bi şey almayacağım o yüzden
Sağ olsunlar valla akrabalar hediyeye boğdu gerçektenOooo sen sanslisin desene
Aynen öyle canım ama dua ederken hepsini söylemek lazımmış, allahın lütfu sonsuzdur. Gönlünden ne geçerse söyle tek tek, sağlıklı akıllı uslu güzel huzurlu bol kısmetli….Saglikli olsunlar once de akilli uslu olmalari tabi ikinci planda
Anladim canim bizimde alirlar ama bebek dogduktan sonra getirirler sizinkiler guzel yapmis simdiden alip getirmekle en azindan ne alip almayacagini biliyorsunSağ olsunlar valla akrabalar hediyeye boğdu gerçekten
Bi alacağım dolap ve yatak kaldı sanırım
Kıyafet işini kapadım
Ha bi de banyo, güvenlik falan filan gibi şeyler işte
Oy masallah ne tatliKızlar minik oğluşuma bakın
Alınması gereken ama benim bilmediğim bi şey varsa söyleyin amaAnladim canim bizimde alirlar ama bebek dogduktan sonra getirirler sizinkiler guzel yapmis simdiden alip getirmekle en azindan ne alip almayacagini biliyorsun
Gerek kalmaz ınsallah bağışıklığım öyle düştü kı sureklı hastalık hali varSıcak su+limon+kestane balı bu üçlüyü dene
Ve bol bol sarımsak
Doktora gitmen gerekirse de benim gibi boşuna erteleme
Sonra daha çok ilaç kullanmam gerekti çünkü
Ben alacağım sanırım gümüş kapak
Bizim çocuğun 2 aylık eşyası hediye geldi resmen
Daha bi şey almayacağım o yüzden
Sağol kuzum doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorumyaaa maşallah dudakları falan ne tatlı bin kere maşallah
Sağolun teyzoşları baka baka doyamıyorum vallaOy masallah ne tatli