2021 Aralık Anneleri

Butun olumsuzluklarda oldugu gibi bunuda yasadim ben 🙋🏻‍♀️ tam 13.haftamda 2 3 gun kadar devam etti proluton depot igne oldum ve dupaston dusuk hapi kullandim cok sukur bise olmadi doktor da olur normal plesantada kanama olur vs boyle seyler soylemisti cok cok sukur suan bi sorun yok sizinde gececek insallah 🙏🏻
Kaynanam gil gelmişti 3 gündür hiç dinlenemedim çok yoruldum eğil kalk çok yaptım acaba ondan mı oldu keşke nedenini bilsem…

Tedirgin olma canım bir şey yoktur inşallah. Progestan lekelenmeyi keser zaten
Sen de yaşadın mı canım böyle birşey😔 hep kaynanam gil yüzünden oldu hamile halimle 3 gün boyunca neredeyse hiç oturmadan misafir ağırladım. Onlar pek birşey beklemedi belki ama ev bençm olunca mecbur yaptım. Hiç gelmemeleri gerekirdi şimdi bunun hesabını kime soracağım ben… canım çok sıkkın merve

Sen de yaşadın mı canım böyle birşey😔 hep kaynanam gil yüzünden oldu hamile halimle 3 gün boyunca neredeyse hiç oturmadan misafir ağırladım. Onlar pek birşey beklemedi belki ama ev bençm olunca mecbur yaptım. Hiç gelmemeleri gerekirdi şimdi bunun hesabını kime soracağım ben… canım çok sıkkın merve
Benim hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar. Ama doktor bir şey yok dediyse yoktur canım stres daha kötü biliyosun. Misafirin de gerçekten gelmemesi gerekirdi yani. Neyse bir şey oomaz inşallah. Hareket iyidir aslında ama sen zorlandın mı ki ağrin filam var mıydı ki?

Benim hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar. Ama doktor bir şey yok dediyse yoktur canım stres daha kötü biliyosun. Misafirin de gerçekten gelmemesi gerekirdi yani. Neyse bir şey oomaz inşallah. Hareket iyidir aslında ama sen zorlandın mı ki ağrin filam var mıydı ki?
Hareket iyidir evet ama arada dinlenildiğinde… ben neredeyse hiç uzanamadım

Kizlar gumus kapak alacak misiniz ve neler aldiniz? Ben henuz cok ufak tefek 1 2 takim,zibin aldim
Benim göğüslerim küçük südyen de takmam. Uçlar kocaman. Erkenden göğüs ucu kremine başlayıp sonrasında da sorun yasamamayı planlıyorum. Sorun yaşarsam avent kalkanlardan alırım dedim. Nedense bu şekil daha mantıklı geldi. Süt de sızabileceği için.

Merhaba kızlar çok kötü nezle olmuşum🥺 ne ıcmelıyım ne yapmalıyım
Sıcak su+limon+kestane balı bu üçlüyü dene
Ve bol bol sarımsak
Doktora gitmen gerekirse de benim gibi boşuna erteleme
Sonra daha çok ilaç kullanmam gerekti çünkü
Kizlar gumus kapak alacak misiniz ve neler aldiniz? Ben henuz cok ufak tefek 1 2 takim,zibin aldim
Ben alacağım sanırım gümüş kapak

Bizim çocuğun 2 aylık eşyası hediye geldi resmen
Daha bi şey almayacağım o yüzden 🙈

Benim göğüslerim küçük südyen de takmam. Uçlar kocaman. Erkenden göğüs ucu kremine başlayıp sonrasında da sorun yasamamayı planlıyorum. Sorun yaşarsam avent kalkanlardan alırım dedim. Nedense bu şekil daha mantıklı geldi. Süt de sızabileceği için.
O zaman acele etmeyeyim ben de 🥰Gogus ucu kremi ne alacaksin ?

Oooo sen sanslisin desene 😇
Ve bol bol sarımsak

Daha bi şey almayacağım o yüzden

Sağ olsunlar valla akrabalar hediyeye boğdu gerçekten

Bi alacağım dolap ve yatak kaldı sanırım
Kıyafet işini kapadım
Ha bi de banyo, güvenlik falan filan gibi şeyler işte
Anladim canim bizimde alirlar ama bebek dogduktan sonra getirirler sizinkiler guzel yapmis simdiden alip getirmekle en azindan ne alip almayacagini biliyorsun

Anladim canim bizimde alirlar ama bebek dogduktan sonra getirirler sizinkiler guzel yapmis simdiden alip getirmekle en azindan ne alip almayacagini biliyorsun
Alınması gereken ama benim bilmediğim bi şey varsa söyleyin ama
Ben bilmediğim için de bitti sanıyoe olabilirim 😂

Ve bol bol sarımsak

Daha bi şey almayacağım o yüzden 🙈
Gerek kalmaz ınsallah 🥺 bağışıklığım öyle düştü kı sureklı hastalık hali var

X