2021 Aralık Anneleri

Bende geç kalkıyorum en erken 11de kahvaltı yapıyorum. Aslında 9 gibi yapsak çok daha iyi olur ama uyanamıyorum ki.
Sende de öyle oluyor mu yeyince üstünde bi enerji düşüklüğü? Birden uzun saatler sonra yeyince mi oluyor acaba diye düşündüm. Normalde de olur ya ramazanda falan ağırlık gelir üstüne insanın iftardan sonra :KK64:

Sende de öyle oluyor mu yeyince üstünde bi enerji düşüklüğü? Birden uzun saatler sonra yeyince mi oluyor acaba diye düşündüm. Normalde de olur ya ramazanda falan ağırlık gelir üstüne insanın iftardan sonra :KK64:

Aynen öyle oluyor. Kahvaltıyı yapıp koltuğa attım kendimi hala kalkıp toplamadım masayı. Elim kolum kalkmıyor kahvaltıdan sonra. Belkide geç yaptığımız için bilmiyorum ki

Kan vermiyorum ki😬
Kanı kendş doktoruma gitmeden her ay zayen yaptırıyorum
Sadece tansiyon, kilo ve kalp atışı ölçtüler
Bi de tetanoz aşısı oldum 😬
Bn her gittiğimde bi tsh için gidiyom sağlık ocağı dr ne var yok tahlili yapıyor Allah razı olsun 🤣
Ağrı sızı nasıl
Bnde yarın gidiyim diyom bakalım

O zaman sorun olmaz. Ama erken kalkıp öğlen yapıyosun sandım ben.
Onu bn yapıyorum 7-8 gibi kalkıyorum 11-12 anca kahvaltı yapıyorum
Bi türlü değiştiremedim düzeni sabah 2 kuru kayısı kahve içiyorum o da kesiyor sıcaklarda😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️ Yüzümden şap ter akıyor

Aynen öyle oluyor. Kahvaltıyı yapıp koltuğa attım kendimi hala kalkıp toplamadım masayı. Elim kolum kalkmıyor kahvaltıdan sonra. Belkide geç yaptığımız için bilmiyorum ki
Muhtemelen ondan o zaman. Çocuklar olmasa ben de tümden yayılıp kalacağım onlar olunca mecbur 😬😆

Bebeyle zor o saatte uyursun 🤣
Ya bişey deyim mi benim 2 kız var ya ikisi de geç kalkıyor. Küçük olan emmeyi bıraktıktan sonra gece hiç uyanmadı. Eşim hep der ne ballısın kızların da sana çekmiş uykucular diye 😆 Onun da hayali işe giderken herkes uyanık olsun kahvaltı yapılsın falan 🤭 Sabahın 6 buçuğunda işe gidiyor hayali de çok hayal yani 🤣

Bas asagi durmasi sakincalimiymis acaba...
Sakıncalı değilmiş zaten doğuma kadar kaç kere yer degiştircek dedi doktorum bugün baş aşağı yarın makat gelişli de olabilir dedi yani hareket halinde olduğundan. Doğum zamanı önemli işte bakalım inşallah baş aşağı olur yine o zaman

X