- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.805
- 33
Insta veririm kız özelden vallaNapsam Bnde mi ordan alsam
Servet döktüm
Kızın çeyizine koyarım olmadı kıyamam giydirmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insta veririm kız özelden vallaNapsam Bnde mi ordan alsam
Servet döktüm
Kızın çeyizine koyarım olmadı kıyamam giydirmeye
Geçmiş olsun gözünüz aydın canım Darısı bizlere inşallah çok sevindimBen çıktım doktordan. Her şey yolunda çok şükür. Beyindeki kist de kaybolmuş çok şükür.
407 gram olmuş bebem Kıpır kıpır içerde.
Inşallah canım. Hepimiz güzel şeyler yazalım buraya hep.Geçmiş olsun gözünüz aydın canım Darısı bizlere inşallah çok sevindim
Yokkki kullanmıyorum. bi bunu örim devam edersem Eminönü’ne giderim olmadıInsta veririm kız özelden valla
Tii yazıklar olsunYokkki kullanmıyorum. bi bunu örim devam edersem Eminönü’ne giderim olmadı
Kafa bi rahat ki hiç açmadım iyi kiTii yazıklar olsun
Icin rahat olsun cnm sonucun iyi bence.. benimki cok riskliydi biz yıkıldık kotu olduk duyunca ama sonra bi gonul rahatligi geldi bana ole yada bole benim evladim olucakti..Devlet hastanesinde radyolojiye yönlendirdiler hiç bir sıkıntı yok dediler, inşallah hayırlısı olur hakkımızdaa. Doktor sonradan dedi ki değerlerin güzel ben ince ayrıntıya kadar indiğim için her noktayı söylerim göz önünde bulundururum dedi. Çöm zor saatlerdi benim için Allahım hiç birimizi imtihan etmesin evladıyla
Yanlis anlamazsan ne gibi skntilar ? Ve detayli icin erken degilmiben amniyosentez sonucu bekliyorum canım. ikili normal çıktı ama detaylıda bi sürü sıkıntı gördüler. allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Insallah güzel sonuçlar olsunben amniyosentez sonucu bekliyorum canım. ikili normal çıktı ama detaylıda bi sürü sıkıntı gördüler. allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Senin boyunu soyledimi cmm bana da 27cm cok geldi oyle mi oluyor o haftalarda:)Senin son adet ne zaman canım? Maşallah beben kocaman.
Benim 3 hafta önce filan 19du. Bu seferki fl yazılışından anlamadım ben. Boyunu hesaplayamadım. Maks 25dir benim bence.Senin boyunu soyledimi cmm bana da 27cm cok geldi oyle mi oluyor o haftalarda:)
Masallah cnm 20 den sonra artik hizla buyuyorlar dimi:)ben de tam 20 gtcm bakalmBenim 3 hafta önce filan 19du. Bu seferki fl yazılışından anlamadım ben. Boyunu hesaplayamadım. Maks 25dir benim bence.
Büyüyolar valla ya. Artık dışardan da hissediliyor harketleri. Eşime de 2 kez denk geldi dışardan farkedilebilecek hareketine.Masallah cnm 20 den sonra artik hizla buyuyorlar dimi:)ben de tam 20 gtcm bakalm
Büyüyolar valla ya. Artık dışardan da hissediliyor harketleri. Eşime de 2 kez denk geldi dışardan farkedilebilecek hareketine.
Ay benimki de yok ben hissedemiyom daha ya diyo her seferinde ama zorla 2 kez hissettirdikAhh birde eşim hissetse. Çocuk doğmadan kavga sebebimiz olacak. Ben hareket ediyor diyorum elini koyuyor hissetmiyo çocuğa tavır yapıyor küstüm sana diye
Şimdi anladım sen direk perinatoloji bölümünden randevu almaktan bahsediyosun. Bana öyle söylenmedi yine kadın hastalıkları ve doğum polikliniğinden 20-24. hafta doppler randevusu alcaksın dediler bende hem aradım hem MHRS den baktım hiç bi zaman boş randevu bulamadım zaten çok az randevu acılıyomuş.Bak böyleEki Görüntüle 2892967
Benim 2 kaybım oldu daha sonra yapıldı genetik testi pıhtılaşma çıktı bende de. Allah kimseye yaşatmasınCancağzım benim bi tüp bebek tedavim var bu bebeden önce o ara testler yaptırırken tıbbi genetikten de genetik testlerle pıhtılaşma testlerini yaptırdık. Normalde 2 gebelik kaybı sonrası bu testler yapılır. Maalesef o iki acı yaşatılır insanlara. Ama bende amh çok düşüktü baştan bilinmesini istedi doktorlar.
Benimde hareket ettiği zaman elimi koyuyorum hareket etmeyi bırakıyo eşim seslenerek elini koyuyo hemen kıpırdıyo bizde tavır yapan ben oluyorumAhh birde eşim hissetse. Çocuk doğmadan kavga sebebimiz olacak. Ben hareket ediyor diyorum elini koyuyor hissetmiyo çocuğa tavır yapıyor küstüm sana diye