- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnde cuma günü gidecem 20-24 arası dr danış o daha iyi yönlendirir19 20 de gidiliyor o zaman çok tsk ederm cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde cuma günü gidecem 20-24 arası dr danış o daha iyi yönlendirir19 20 de gidiliyor o zaman çok tsk ederm cnm
Amin inşallah çok sağolİnşallah sonucun güzel çıkar cnm ... Birde detaylıda erken bakıldığı için birdaha ki kontrolünde bu sorunlar belki ortadan kalkmış olur... Gönlünü ferah tut hamileliğini kendine zehir etme hiç.. Dilerim güzel sonuçlar alırsın
yesilyurt ta bedavaymis sanirim oyle duydumCnim bucada ypilmiyor. Gnelde tepeciktw ypiliyor. Daha karar vermedim acikcasi
amin inşallah çok sağolunRabbım güzel sonuçlar almayı nasıp etsın
inşallah sonuç güzel gelir. normalde bu belirtilerin hepsi tek başına önemli değilmiş. gebelik süresince kaybolurmuş çoğunlukla. sıkıntı hepsinin bir arada olmasıymış. parametreler arttıkça risk artıyomuş.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Gebeliğin ilk haftalarında bilinmeden kullanılan ilaçlar çok etki yapmaz diyordu dr kaan Kocatepe
Benim kızımda da bobrekte genişleme vardı doğduktan sonra kendiliğinden duzeldi.
Okeeey ben de kendimi onaylamıştım zatenBn 9 Ağustos düşün sende o vakit olabilirsin bn onaylıyorum
Beni sağlık ocağı 22. Hafta çağırmıştı. Doktoruma sordum geç değil mi diye. 4-6 ay içinde herhangi bir zamanda yapılabilir önemli değil dedi.Ben hala tetanoz aşısı olmadım. Köye geldim. Cuma olavam inşallah. Internetten baktım kesin bir zaman görmemedim.
Yaptırabilirsin bence.Teşekkür ederim ama bu düzen saçma anlamadm . İstesem özelde yaptırablrmym peki bunu
Bana da 22. Haftayi da geçmesin filan dedi ama 23 başlamış olacak cuma günü. Bir şey olmaz bence de.Beni sağlık ocağı 22. Hafta çağırmıştı. Doktoruma sordum geç değil mi diye. 4-6 ay içinde herhangi bir zamanda yapılabilir önemli değil dedi.
İnşallah benim aklıma takılan en büyük sıkıntı şu: insanların yaşları 30küsür olduğu için yaştan dolayı risk çıkıyor benim yaşım daha 25 yani çıkan risk yaştan dolayı çıkmadıysa neden çıktıAyrıntılıda organlara bakılıyor ama bi sorun çıktığında tek başına bi sebep yeterli tanıolmuyor cnm ..en iyi tanı amniyosentez ve nifty down send.konusunda... bende ayrıntılıya girmedim henüz 4 ağustosta giricem açıkcası bende korkuyorum organlarda falan bişey çıkıcak diye.. Bence gönlünü ferah tut bi sorun olmucak.
Benimki de 24 e kadar ol dediBen hala tetanoz aşısı olmadım. Köye geldim. Cuma olavam inşallah. Internetten baktım kesin bir zaman görmemedim.
Ben hala prilama devam demir hapı beni etkilemedi. Ama bu aralar da mide yanmaları başlayacak gibi. Reflümsü olaylar yaşıyorum bazen.Ben bu sabah demir ilacina başladım yemekten iki saat önce icilecekmis sabah saat kurdum kalktım içtim iki saat sonrasında kahvaltı yaptım ama suan acayip midemi bulandiriyor tansiyonumu oynattı sanırım
Demir kullanıp midesi kötü olan var mı
Aslında doktorum sormuştu miden bu aralar nasıl diye iyiyim demiştim
Yatmadan önce bişey yeme en az 2 saatBen hala prilama devam demir hapı beni etkilemedi. Ama bu aralar da mide yanmaları başlayacak gibi. Reflümsü olaylar yaşıyorum bazen.
Bikaç gün daha deneyeyim prilam başlarım bende yada bunyem ilaca alışırBen hala prilama devam demir hapı beni etkilemedi. Ama bu aralar da mide yanmaları başlayacak gibi. Reflümsü olaylar yaşıyorum bazen.
Alla alla bnm hiç bişi olmadı ayyy Bnde mi tuhaflık var hangi ilacı verdi kiBen bu sabah demir ilacina başladım yemekten iki saat önce icilecekmis sabah saat kurdum kalktım içtim iki saat sonrasında kahvaltı yaptım ama suan acayip midemi bulandiriyor tansiyonumu oynattı sanırım
O zman yarın detaylı var o arada sorayım biYaptırabilirsin bence.
Benim de yaş 29 ve senden de riskli çıkmıştı sonucum :) En yakın arkadaşımın 2.cocugu içinde benimki gibi riskliydi ama sağsağlim doğdu. ... ilk bebekleri olup genç olup downlu bebekleri olanlar var..İnşallah benim aklıma takılan en büyük sıkıntı şu: insanların yaşları 30küsür olduğu için yaştan dolayı risk çıkıyor benim yaşım daha 25 yani çıkan risk yaştan dolayı çıkmadıysa neden çıktı
Şimdiden sonra gerek yok ama pıhtılaşması olanlar genelde erken dönemlerde kayıplar yaşıyolar.O zman yarın detaylı var o arada sorayım bi
Bana kahvaltıdan snra da alabora mide bulantısı yapar dedi eczacı sanrm doktorum da aynı şeyi söylemişti Ben kafama göre atym günde 1 defaBen bu sabah demir ilacina başladım yemekten iki saat önce icilecekmis sabah saat kurdum kalktım içtim iki saat sonrasında kahvaltı yaptım ama suan acayip midemi bulandiriyor tansiyonumu oynattı sanırım