- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.261
Maşallah kuzum ne güzel bi ses dimi. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallahGünaydın arkadaşlar 6+3 bugün kalp atışını duydum çok şükür diğer kontrol 2 hafta sonra Allahım herkese nasip etsin çok güzel birşey çok ayrı bir duygu imiş bebiş için 0.41 cm yazıyor 4 mm mi oluyor aceba
Bende aynıyım karnım şişiyor ve çok yiyiyorum ama acıkıyorum yani elimde değil bu gidişle çok şişeceğim bende6+4 oldum ve hamıle oldugumu ogrendıgım gunden berı yiyorum benım gıbı kılo alan var mı ılk aydanmıllet ılk 3 ayda kılo verdık yada aynı kiloda kaldık dıyor 9ncu aya kadar ben boyle gıderse 40 kılo ustu alıcam
Benimde sabah baya bulandı kahvaltıdan sonra geçti. Acıkıyorum galibaYoğun mide bulantısıyla kalktım ben bugün
Evet. Benim de 0.20 cm diyor biz henüz duyamadıkGünaydın arkadaşlar 6+3 bugün kalp atışını duydum çok şükür diğer kontrol 2 hafta sonra Allahım herkese nasip etsin çok güzel birşey çok ayrı bir duygu imiş bebiş için 0.41 cm yazıyor 4 mm mi oluyor aceba
Minik bir bezelye annesi❤Günaydın arkadaşlar 6+3 bugün kalp atışını duydum çok şükür diğer kontrol 2 hafta sonra Allahım herkese nasip etsin çok güzel birşey çok ayrı bir duygu imiş bebiş için 0.41 cm yazıyor 4 mm mi oluyor aceba
Ben de oyle düşündüm. Yeme konusunda sorunum yok şükürBenimde sabah baya bulandı kahvaltıdan sonra geçti. Acıkıyorum galiba
Canımm bende duydum 6+2 doktora göre şuanMaşallah kuzum ne güzel bi ses dimi. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah❣
Amin kuzum cümlemizin inşallahMaşallah kuzum ne güzel bi ses dimi. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah❣
Aynen öyle minicik annesi kurban olur ona ya çok farklı bir duygu hala kendime gelemedimMinik bir bezelye annesi❤
Duyarsınıx tez zaman da inşallah kuzumEvet. Benim de 0.20 cm diyor biz henüz duyamadık
Ne güzel bi mesaj oldu. Icimizi ısıttın. Rabbim bizlere de nasip etsin.. suzin bebisinize de guzel bi omur versinGünaydııııınnnn kızlaaarrgeçen yıl bu zamanlar bende aynen sizin gibiydim 2020 7 aralıkta doğan şimdi ise 4 aylık bi bebeğim var rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah (bu günlerin tadını çıkarın bebekler hiç uyumuyor )
Oy oy oy masallah kuzumm. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin.. bebisler büyüyor. Varya 9. Haftalarda bebek şeklinde oluyorlar minnak bebek❣ kuzu yaşadığın il nere onu da ekleyimCanımm bende duydum 6+2 doktora göre şuan
Oruçla uzun süre açlık var benim için de çok zor. Açılarak uyanıyorum mide bulantısı ile. Gün içinde de sürekli bisey yiyip içme ihtiyacı duyuyorum. 59 ile gebe kaldım bakalım ne olacak ilk 3 ay sonundaAynen öyle minicik annesi kurban olur ona ya çok farklı bir duygu hala kendime gelemedimdoktorum oruç da tutabilirsin gayet sağlıklı dedi de ben açlığa dayanamıyorum Rabbim affetsin doymuyorum ki
Hepimizin ki inşallah canm benim. Burdurdaym ❤Oy oy oy masallah kuzumm. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin.. bebisler büyüyor. Varya 9. Haftalarda bebek şeklinde oluyorlar minnak bebek❣ kuzu yaşadığın il nere onu da ekleyim
yaa işte böyle annesi, yavaş yavaş büyüyor bebiş. Darısı kalp atışına insallahKızlar gunsydinnn biz kesemizi gördük çok şükür adetime göre 5+3 haftayız ama geç döllenme olmuş 4 buçuk 5 e yakın dedi doktor çok şükür rabbbim
Kayseri kuzumyaa işte böyle annesi, yavaş yavaş büyüyor bebiş. Darısı kalp atışına insallahkuzum senin yasadığın il neresi onu da ekleyeyim