- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.241
Ara ara yokluyor beni de. Dün bel ağrım çok vardı bugün geçti meselaAminnn ıns kuzum
Kızlar benim çok uyku halim var ve hala kasik agrilarim var ne zaman a kadar sürecek bu ağrılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara yokluyor beni de. Dün bel ağrım çok vardı bugün geçti meselaAminnn ıns kuzum
Kızlar benim çok uyku halim var ve hala kasik agrilarim var ne zaman a kadar sürecek bu ağrılar
Çok şükür bende herşey varda bi bel ağrısı yok şeytan kulağına yarın birgün oda olurAra ara yokluyor beni de. Dün bel ağrım çok vardı bugün geçti mesela
Ahaha dedinya o da olur. Buraya yazdım yine başladıÇok şükür bende herşey varda bi bel ağrısı yok şeytan kulağına yarın birgün oda olur
bebişler için çekilen çile kutsaldır artıkAhaha dedinya o da olur. Buraya yazdım yine başladı
Karından duydum kuzum. Oyle çok güçlü değildi, vajinadan daha guclu olurdu ama gerek duymadık. 6+3 te duyulur kuzumSummerwinter canım sen 6+0da kalp atışını karından mı duymuştum. Cuma günü benim 6+3 olacak ama beklesem mi diye düşündüm.
Karından duydum kuzum. Oyle çok güçlü değildi, vajinadan daha guclu olurdu ama gerek duymadık. 6+3 te duyulur kuzum
Yok kuzum benimde 27 şubat ayniyiz seninle. Bugün 6 +1 olduk.. tahmini doğum değişken kuzum google da programlar öyle gösteriyor değişir doğum tarihleri hepimizinSen benden 1 gün ilerdesin tahmini doğum olarak 7.haftaya girmişsin maşallah kuzum ya sat 27 Şubat benim seninki 26si miydi
Summerwinter canım sen 6+0da kalp atışını karından mı duymuştum. Cuma günü benim 6+3 olacak ama beklesem mi diye düşündüm.
Hadi gözün aydın canimm saglikla gelsin miniş darisi basimizaBenim de 6+4’te karından duyuldu canım.
Çok şükür
aynı Summerwinter ‘ın dediği gibi gümbür gümbür değildi ama doktorum “daha küçük, normal bçyle olması” dedi. Bence de vajinal bakılsa daha net duyulurdu. Bence git, bekleme. Duyarsın inşallah Karından bakarsa duyulmaz ya da içine sinmezse vajinal baktır.
Kuzum yolk varsa sknti yok bence.yolk zaten bebeğin oluşacağına bi işaret gibi.. olumsuz düşünme yeni yeni büyüyordur.. doktorunun dediği gibi 1 hafta sonra görürsün hatta kalp atışını da duyarsınKızlar günaydın 5+5 'te ben keseyi gördük içinde yolksaç oluşmuş ama bebek yoktu. 1 haftaya kadar görürüz dedi doktor ama ben çok korktum var mı böyle birşey yaşayan. Görünmesi gerekirmiydi.
Günaydın. ☺☺Günaydın hamisler, yeni hafta hepimize güzellikler getirsin
GünaydınnnnGünaydın hamisler, yeni hafta hepimize güzellikler getirsin
5+3 te keseyi gördük canım bizde yolk yoktu henuz hatta yarın randevum var gel kesinlestirelim dedi o yuzden hic korkma gonlunu ferah tutKızlar günaydın 5+5 'te ben keseyi gördük içinde yolksaç oluşmuş ama bebek yoktu. 1 haftaya kadar görürüz dedi doktor ama ben çok korktum var mı böyle birşey yaşayan. Görünmesi gerekirmiydi.