Eşimin annesine olan aşırı düşkünlüğü

Kocasının arabası yokmuş annesini gidip alamazmış biz havalimanına yakın oturuyormuşuz annesiyle kendisinin işgilenmesi gerekiyormuş falan filan.Sorsanız yüz tane şey sayar yani.Kadın çok düşüncesiz gece 2 ye kadar mesaj atıyor hiç düşünmüyor bu adam evli kendi aile hayatı var özeli var vs..Annesine uyuyacağım anne iyi geceler yazıyor kadın hala konu açmaya konuşmaya devam ediyor uyumasına bile müsade etmiyor 🤦🏻‍♀️
Mesaj olayı saçmakesinlikle. Konuşun çözün diycem ama bu hikayede yanan siz olursunuz

Biz sohbet ederkende denk geliyor elinde telefon annesine birşeyler yazıyor
cok fazla karisirsaniz ters teper, oncelikle umursamiyormus gibi davranacaksiniz. odaginizi esiniz ve annesinden alin ve baska ugraslar aktiviteler yapin. biliyorum zor ama, nasil ergen cocuk ailesi sevdigi kisiye karsi cikinca daha cok baglanir, bunlar da daha cok birbirine duserler. ben boyle insanlarin bunu karsi tarafa nisbet olsun diye yaptigini dusnuyorum. takmiyormus gibi davranin.

esinizle konusurken de ben annen ile iliskine karisamam ama bizim zamanimiza mudahele oluyorsa, o zaman tavrini degistirmen lazim demelisn. yani isyerinde eve gelirken vs konussun, eve gelince sizinle ilgilensin madem.

bir de dozunu ayarlayip alay edebilirsin. ayy degme kadinlardan daha cok dedikodu yapiyorsn, valla mesajlarini gorsem ana kiz derdim vs gibi

Oğluma bakabilmek için yeri geldi günde 12 saat çalıştım sabaha kadar emiyordu saat başı uyanıyordu sıfır uykuyla işe giderdim uykusuzluktan bayıldıgımı biliyorum.
Ama kocan sabahın 4 ünde annesini havaalanına götürmüş uykusuz bir güncük işe gitmiş demek.
O evlattan Allah razı olsun.
Satın mı alacağını sandın nikah kıyılırken.
seni zorlayan mı oldu? Git anneme bak diye?
Gün içinde ben de her gün annemle konuşurum hal hatır sorarım mizah anlayışımız vardır komik videolar atarız oğlumu gönderirim. Aile ilişkileri bunlar.
Siz aile sevgisi görmemiş olabilirsiniz ama haddinizi sınırınızı bileceksiniz.

Sadece gece mesajlaşma konusunu çözseniz yeter gündüz bol bol konuşsunlar bence aralarına girmeyin

Ne kadar sert üsluplar 😳 hiç empati yapmıyor musunuz yahu. Bazı şeyler tek başına sorunmuş gibi gözükmez, onu sorun yapan birikmişliklerdir. Çok iyi anlıyorum havalimanına bırakma mevzusunun bile neden rahatsız ettiğini. Sanıyorum çözüm bir yere kadar halledip sonrasını boşvermek. Mesela gece mesajlaşmalarına son vermesini sert bir dille istedikten sonra, geri kalanını boşverip kafana takmamaya çalış. Tamamen düzelmesini beklemek sadece seni yıpratır ☹️

Doger cocuklari ya da esi yapsin yapmasin o kisimla ilgilenmiyorum. Esinizin icinden gwliyor ki annesiyle ilgileniyor. Anlamadigim kisim yazdiklariniza gore size bir zarari yok bu durumun neden bu kadar rahatsizsiniz ki annesiyle yakinligindan? Alt tarafi annesini cok seviyor ve ilgileniyor.
Kıskançlık.

Oğluma bakabilmek için yeri geldi günde 12 saat çalıştım sabaha kadar emiyordu saat başı uyanıyordu sıfır uykuyla işe giderdim uykusuzluktan bayıldıgımı biliyorum.
Ama kocan sabahın 4 ünde annesini havaalanına götürmüş uykusuz bir güncük işe gitmiş demek.
O evlattan Allah razı olsun.
Satın mı alacağını sandın nikah kıyılırken.
seni zorlayan mı oldu? Git anneme bak diye?
Gün içinde ben de her gün annemle konuşurum hal hatır sorarım mizah anlayışımız vardır komik videolar atarız oğlumu gönderirim. Aile ilişkileri bunlar.
Siz aile sevgisi görmemiş olabilirsiniz ama haddinizi sınırınızı bileceksiniz.
Aradığım yorum. Bravo.
Konu sahibi bence daha "anne" olmadığı için anlamıyor. Ama annelik o kadar zor ki. Hamilelik, doğum, geceleri uykusuz kalma, emzirme, 2 yaş sendromu, diş çıkarma vs... Bu konu uzar gider. Eşin annesi sabah 4te havalimanına bırakması 1 gün emzirme hakkını ödeyemez. Valla eşin 10 numara bir insan. İnşallah bizimde evlatlarımız böyle hayırlı olur, değer kıymet bilirler. Evlendi diye o adama sahip olmuyorsun. Sen onun eşisin ki; sana ilgiden eskiltmiyor, oda onun annesi. Ahh analık. Valla ayakları cennet. Omzumda taşısam Kabe'de tavaf yapsam günlerce yine hakkını ödeyemem.

Aradığım yorum. Bravo.
Konu sahibi bence daha "anne" olmadığı için anlamıyor. Ama annelik o kadar zor ki. Hamilelik, doğum, geceleri uykusuz kalma, emzirme, 2 yaş sendromu, diş çıkarma vs... Bu konu uzar gider. Eşin annesi sabah 4te havalimanına bırakması 1 gün emzirme hakkını ödeyemez. Valla eşin 10 numara bir insan. İnşallah bizimde evlatlarımız böyle hayırlı olur, değer kıymet bilirler. Evlendi diye o adama sahip olmuyorsun. Sen onun eşisin ki; sana ilgiden eskiltmiyor, oda onun annesi. Ahh analık. Valla ayakları cennet. Omzumda taşısam Kabe'de tavaf yapsam günlerce yine hakkını ödeyemem.
Arkadaşlar iyi misiniz siz?
Doğurduk diye ömür boyu evlatlarımızın omzunda yük mü olalım?
Konu sahibi diyor ki gece 2 ye kadar mesajlaşıyorlar. Normal olan insan gecenin yarılarına kadar annesiyle mesajlaşmaz.
Ayrıca eşi var bu kadın bekar anne değil eşinin yapması gereken şeyleride konu sahibinin eşi yapıyor. Tek başına birey gibi davranmıyor annesi, konuyu anlayamadınız bence.
Düşünceleriniz çok yanlış ve korkunç.

Konu sahibi diyor ki gece 2 ye kadar mesajlaşıyorlar. Normal olan insan gecenin yarılarına kadar annesiyle mesajlaşmaz.
Ayrıca eşi var bu kadın bekar anne değil eşinin yapması gereken şeyleride konu sahibinin eşi yapıyor. Tek başına birey gibi davranmıyor annesi, konuyu anlayamadınız bence.
Size katılıyorum.Diğer yapılan yorumları hayretle okuyorum bende zaten.Kendi başlarına gelse bu şekilde mi yaklaşacaklar olaya onuda merak ediyorum

Haklısınız tüm bu yazıklarınızda.Banada çocuk baskısı yapıyor sürekli ilerde yaşlılığınız olacak çocuk bakar anne babaya kafasıda bir kadın.Evladı kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir araç olarak görüyor.Eşimin süreki aklı anneside.Örneğin bugün koltukta sarılmış film izliyoruz eşim sesli bir şekilde annem ne yaptı acaba uçağa geç kalmasa bari daha eve geçecek bavulunu toplayacak dedi.O an benim elim ayağım titredi sinirden.Biz sarılmış film izliyoruz adamın bedeni benim yanımda ama aklı annesinde.Kadın bağımlı yapmış oğlunu kendine.En ufak bir işinde arayıp eşime söylüyor tüm her işini ona yaptırıyor.Adam uyuyacağım iyi geceler anne yazıyor bu hala konudan konu açmaya devam ediyor.
Ayy ben bile sinirlendim.evli değilim ama sevgili de olsa bu tarz birkaç deneyimim olmuştu.aşırı sinir bozucu bir durum.o anlara gittim resmen.benim de sinirden elim ayağım titriyordu.

Dediğiniz gibi olmuyor ne yazık ki. Eşinizle sohbet anında sürekli annesinden bir telefon geldiğini , o an sürekli eşinizden bir şeyler istediğini ve eşinizin daimi olarak öncelikle annesinin isteğini yerine getirmeyi görev bilip akabinde sizinle olan sohbetinize geri donmesini beklediğinizi düşünün. Bu her gün her an oldukça çok ciddi can sıkıcı olmaya başlıyor. İletişimi ciddi etkiliyor. Kadin ile annesinin telefon sohbeti gibi olmuyor ne yazık ki. Çok benzer şeyleri yaşadığım için anlayabiliyorum konu sahibini.
Benim bu tarz ilişkilerim olmuştu.güzel anların bölünmesi resmen o güzel anı tümden yok ediyor.baştqn konsantre ol, o havayı yakala.... aşırı siniri bozuluyor gerçekten insanın.o güzel anı hep güzel hatırlayacakken buralara bu şekilde yazarak hatırlıyorsun işte daha ne olsun?

bu mesela iyi niyetli bir yaklaşım değil - anne oğlunu sürekli olarak kendisiyle ilgilenmesini - onu eğlendirmesini istiyor. bu çok yorucu ve sinir bozucu anlıyorum sizi gerçekten. Ayni yorumları eski eşimin annesi de yapardı - heryere gelirim oğlum seninle beni de götür derdi sürekli - bagimli bir anne oğul ilişkisi vardı. Sizinki de benzer bir tür gibi anlıyorum
Hayal aleminde yaşayamadığı aşkı oğluyla yaşayama çalışıyor.kadın ruhundan anlamayan ilgisiz erkekler büyük bir toplumsal soruna yol açıyor işte.

aslında tam bu muhabbette diyeceksin de işte

- çocuk falan düşünemem anne biz evde iki çift laf edemiyoruz senden kopamadı hiç durmadan elinde telefon yapışık
merak ettim senin öbür çocuklarınla hiç aran yok mu?
daha benimle evini benimseyememiş adama nasıl çocuk yapayım vs

belki biraz sert olacak ama böyle laf kondurmak gerekir
Bence de hatta mesajlaşmaktan çocuk yapacak zaman bırakmıyorsun ki demek lâzim ki yalan da değil.benim bu tarz bir sevgilim varken telefonu yatağın yanına alıp seks yaparken konuşuyordu 😁 önsevişmeli adam gibi bir seks yapsalar vakit kalmıyor gerçekten.belki kısasına bile kalmıyordur.çünkü çocuk için biraz asılmak lâzim.

Diğer konunuzu da okudum, sizin acil çift terapisi almanız gerekiyor, evliliğiniz hiç iç açıcı değil, bir yerde elinizde patlayabilir.
Eşinizin ciddi sınır problemi var, tüm bunları istemeyerek de olsa kabullendiğiniz için sizin de sınırlarınız geçirgen.
Terapiye bütçeniz yetmezse şurdan başlayın.

Diğer konunuzu da okudum, sizin acil çift terapisi almanız gerekiyor, evliliğiniz hiç iç açıcı değil, bir yerde elinizde patlayabilir.
Eşinizin ciddi sınır problemi var, tüm bunları istemeyerek de olsa kabullendiğiniz için sizin de sınırlarınız geçirgen.
Terapiye bütçeniz yetmezse şurdan başlayın.

Çift terapisti değil ama ikimizde terapiye gidiyoruz aynı kurumda farklı psikologlara

Gece 2ye kadar mesajlaşmak yük mü? Sabah 4te havalimanına bırakmak yük mü? Bende annemle sürekli mesajlaşırım. Şimdi anneme yük mü oluyorum? Anne-cocuk ilişkisini çok yanlış anlıyorsunuz bence. Bir evlat evlenince, evlatlık görevi bitmiyor. Zaten konu sahibesi ne diyor? Benim her istediğimi yapıyor, ilgi konusunda çok iyi. Ha eğer karısını ilgisiz bıraksaydi o zaman haklıydı. Kocası çok güzel denge kurmuş.

Gece 2ye kadar mesajlaşmak yük mü? Sabah 4te havalimanına bırakmak yük mü? Bende annemle sürekli mesajlaşırım. Şimdi anneme yük mü oluyorum? Anne-cocuk ilişkisini çok yanlış anlıyorsunuz bence. Bir evlat evlenince, evlatlık görevi bitmiyor. Zaten konu sahibesi ne diyor? Benim her istediğimi yapıyor, ilgi konusunda çok iyi. Ha eğer karısını ilgisiz bıraksaydi o zaman haklıydı. Kocası çok güzel denge kurmuş.
Kadın yapabilir, evde ne var yok, iş..ediğini ş..çtığını yetiştirebilir, erkek yapamaz. ✍🏻 Erkekleri taş doğurmuş heral.

Kadın yapabilir, evde ne var yok, iş..ediğini ş..çtığını yetiştirebilir, erkek yapamaz. ✍🏻 Erkekleri taş doğurmuş heral.
Hmmmm o zaman erkek evladı olan anaların gözü yaşlı 🤣 kız evlat demekki "size göre" daha değerli ve annesine daha yakın 🤣 (ironi olduğunu şimdi anladım) 🤣

Size katılıyorum.Diğer yapılan yorumları hayretle okuyorum bende zaten.Kendi başlarına gelse bu şekilde mi yaklaşacaklar olaya onuda merak ediyorum
Bu arada benim eşimde sizinki gibi. Hatta benimki her ay 15bine yakın para verir. Sürekli konuşur. Mesajlaşir. Telefonda geçen 85 dakika konuşmuşlar :)) ama bana ve çocuklarıma da ilgi verdiği için beni rahatsız etmiyor. Hatta hoşuma gidiyor ve içimden dua ediyorum Allah'ım bana da böyle erkek evlat versin :)) insan komşusunu bile o saatte havalimanı bırakır ki annesini bırakmış yani.

X