- Konu Sahibi Summerwinter
- #7.081
Summerwinter kizcen nasıl oldu merak ettim covidi sıkıntısız atlatırsınız umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok.şükür geldi geçti canim.. 2 3 gün ateşler içinde kaldı sonra öksürük burun akıntısı 2 hafta sürdü.. şimdi şükür iyi artık.. hasta birini görünce kaçıyorum artıkSummerwinter kizcen nasıl oldu merak ettim covidi sıkıntısız atlatırsınız umarım
Gelmiş geçmiş olsun Allah'ım evlatlarımıza hastalık göstermesin inşallahÇok.şükür geldi geçti canim.. 2 3 gün ateşler içinde kaldı sonra öksürük burun akıntısı 2 hafta sürdü.. şimdi şükür iyi artık.. hasta birini görünce kaçıyorum artık
Biz youtubeda iyiliğe ninniler adlı kanaldan açıyoruz güzel sanatçılar var ve bildiğimiz ninnileri kendi tarzlarında okumuşlar dinlendirici olmuş öyle yapabilirsinizkızlar gün içinde bebeğimin müzikle iç içe olması için ona ninni gibi şeyler dinletmek istiyorum sizin dinlettiğiniz müzikler neler?
hiç duymamıştım ya link felan atabilirmisiniz bakayım ordan kimler var hangi ninnilerBiz youtubeda iyiliğe ninniler adlı kanaldan açıyoruz güzel sanatçılar var ve bildiğimiz ninnileri kendi tarzlarında okumuşlar dinlendirici olmuş öyle yapabilirsiniz
Biz youtubeda iyiliğe ninniler adlı kanaldan açıyoruz güzel sanatçılar var ve bildiğimiz ninnileri kendi tarzlarında okumuşlar dinlendirici olmuş öyle yapabilirsiniz
Özel mesaj gönderemedim burdan atayım sertap erener dandiniyi falan söylüyo mesela ama çok güzel bir tonda bebeğimde bayıldı dinlemekten keyif alıyorhiç duymamıştım ya link felan atabilirmisiniz bakayım ordan kimler var hangi ninniler
Atiyim canım tabiki bu kanaldaki tüm şarkılar ekstradan sezen aksu falanda var onlarada bakarsınız ordanBende çok merak ettim öyle bir ninni kanalı arıyorum bende uyuturken dinletmek için
Atiyim canım tabiki bu kanaldaki tüm şarkılar ekstradan sezen aksu falanda var onlarada bakarsınız ordan
Özel mesaj gönderemedim burdan atayım sertap erener dandiniyi falan söylüyo mesela ama çok güzel bir tonda bebeğimde bayıldı dinlemekten keyif alıyor
Bizde abimizin dinlediği müziklere maruz kalıyor yavrumkızlar gün içinde bebeğimin müzikle iç içe olması için ona ninni gibi şeyler dinletmek istiyorum sizin dinlettiğiniz müzikler neler?