- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.481
Valla beklemedeyim umut ediyorum inş döner diyeMaşallah azaldıkça heyecan başlıyor gerçi bizde işler her geçen gün artıyor ve daha oğlumun ismine bile karar veremedik dönme olayı doğum anında bile olan duymuştum sağlıcakla gelsinler inşallah
32'den sonra çalışamaz raporu almaya gerek var mı ki? Zaten 32'den sonra istesek de çalışamıyoruz ya. Çalışmak istersek gidip çalışabilir raporu almamız gerekiyor diye biliyorum. Ben buna da gerek olacağını düşünmemiştim. Gerekliyse alayım ben de ama emin misiniz gerekli olduğuna?
Yani ben almak gerekiyor diye biliyorum, sonuçta sisteme raporu islicekler, aksi taktirde gebe olduğumun yasal dayanağı olmuyor ki.. Haftaya ben 32 oluyiruuum, pzt halledeceğim bu olayı daha net bilgi yazarımÇalışacaksınız çalışabilir çalışmayacaksaniz çalışamaz raporu alıp iş yerine vermek gerekiyor 32.haftada
Ben kızımda calisiyordum muhasebe bana raporunu mutlaka getir zamanında getir yoksa sgk paranı keser demisti dün gittiğim devlet doktoru da üstüne basa basa 2 kere sordu çalışıyormusun diyeYani ben almak gerekiyor diye biliyorum, sonuçta sisteme raporu islicekler, aksi taktirde gebe olduğumun yasal dayanağı olmuyor ki.. Haftaya ben 32 oluyiruuum, pzt halledeceğim bu olayı daha net bilgi yazarım
Sen kaça kadar çalışacaksın canimmBen kızımda calisiyordum muhasebe bana raporunu mutlaka getir zamanında getir yoksa sgk paranı keser demisti dün gittiğim devlet doktoru da üstüne basa basa 2 kere sordu çalışıyormusun diye
Ben çalışmıyorumSen kaça kadar çalışacaksın canimm
Ben 24 haftasayken gebe olduğumun yasaş kanıtını vermiş oldum ya idari izne çıkmak için, ondan gerek kalmaz diyordum ama olsun veririm 32 hasta raporunu daYani ben almak gerekiyor diye biliyorum, sonuçta sisteme raporu islicekler, aksi taktirde gebe olduğumun yasal dayanağı olmuyor ki.. Haftaya ben 32 oluyiruuum, pzt halledeceğim bu olayı daha net bilgi yazarım
24. Haftada verdiğimiz dilekçe ve hastane kağıdı mebbis sistemine işlenmiyor canim, 32 den sonraki işleniyor.. sende benim gibi 32 de izne mi ayrılıyorsun hiç calismicaksin demiBen 24 haftasayken gebe olduğumun yasaş kanıtını vermiş oldum ya idari izne çıkmak için, ondan gerek kalmaz diyordum ama olsun veririm 32 hasta raporunu da
Ben de tekrar vermeyiz diye düşünüyodum. Idareye sorayım olmazsa.Ben 24 haftasayken gebe olduğumun yasaş kanıtını vermiş oldum ya idari izne çıkmak için, ondan gerek kalmaz diyordum ama olsun veririm 32 hasta raporunu da
Istahim normal ama kilo alimim çok hızlandı.Kızlar iştah durumlarınız nasıl 30 haftadan sonra ben doyma yetkimi kaybettim sankı sürekli açım
Kaç kilo aldınız şuana kadarIstahim normal ama kilo alimim çok hızlandı.
8 buçuk oldu. Son 3 haftada 2 buçuk kilo almışımKaç kilo aldınız şuana kadar
32.haftadayım8 buçuk oldu. Son 3 haftada 2 buçuk kilo almışım
24'ten beri idari izindeyim zaten, 32'den sonra da devam edeceğim. Hatta doğumdan sonra da seneyi izinlerle kapatmayı düşünüyorum.24. Haftada verdiğimiz dilekçe ve hastane kağıdı mebbis sistemine işlenmiyor canim, 32 den sonraki işleniyor.. sende benim gibi 32 de izne mi ayrılıyorsun hiç calismicaksin demi
ya evet ama horoz lojistik getiriyormuş ve çok şikayet var 1 aydır beklıyorlarmıs gelmiyormuş felan hayırlısı inşallah gelirAh inş cabuk gelir mobilyalar, genelde geç geliyor, koctasi bilmiyorum ama..yavaş yavaş odası tamamlanıyor miniginin
Ay siz yine iyisiniz ben 12 kilo aldım bnde 32 haftadayım8 buçuk oldu. Son 3 haftada 2 buçuk kilo almışım
İstersen ve sağlık durumun elveriyorsa calisabiliyorsun.çalisacaksan çalışabilir alıyorsun ve 37 den sonra istesen de istemesen de çalışamaz raporu alman gerekiyor ama 32 de çalışamaz alırsan 37 de yeniden almana gerek kalmıyor32'den sonra çalışamaz raporu almaya gerek var mı ki? Zaten 32'den sonra istesek de çalışamıyoruz ya. Çalışmak istersek gidip çalışabilir raporu almamız gerekiyor diye biliyorum. Ben buna da gerek olacağını düşünmemiştim. Gerekliyse alayım ben de ama emin misiniz gerekli olduğuna?
sezeryan olcam onun için 37de filan alıyolar09 aralık görünüyor ama tahmini Doğum yarığı neden erken alıyor
heralde öyle olur gibi oğlumda 37+4 de doğmuştu buda farklı olmaz demişti doktorum sanırım 34 de nst lere başlarız çok hareketli zaten sıpa ben oğlumda bu kadar sert hareketler hissetmiyodum zilli beni yerimden oynatıyoOoo erkenci kuş desene
Dikkat etmeye çalışıyorum ama düzenli yürüyüş falan yapmıyorum. Artık saymayı bırakacağım galiba kilo isini. Moralim bozuluyor.Ay siz yine iyisiniz ben 12 kilo aldım bnde 32 haftadayım