-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.421
Çok şükür canım bu enfeksiyon testlerini rubella toksoplazmayı vs ne zaman yaptırdın? Doktorun mu istedi sen mi istedin?Kizlar o yaralar zonaymis doktor bebege zarari olmaz korkma dedi krem verdi uc gun kullan dedi tekrar kadin dogum doktoruna gittim o da tahlillerin iyi idrar yoli enfeksiyonun yok dedi toksoplazma testini falan yaptirdinmi dedi yaptirdim dedim ama anlamadigim ozeldeki testte idrar yolu enfeksiyonu cikti burda cikmadi sacma degilmi neyse ya kotu dusunmeyecem ilaca da gerek kqlmadi sukur
Ben dedim ozeldeki doktora toksoplazma rubellaya bakin diye tamm dedi daha once atlatmisim suan negatif cikmistiÇok şükür canım bu enfeksiyon testlerini rubella toksoplazmayı vs ne zaman yaptırdın? Doktorun mu istedi sen mi istedin?
Çok iyi canım benim doktor istemedi bu testleri ben sorayım bakalımBen dedim ozeldeki doktora toksoplazma rubellaya bakin diye tamm dedi daha once atlatmisim suan negatif cikmisti
Burada ne kadarlıkSize bebisi atayimRabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsiz dusuk yapan arkadaslarda en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kalsin insallah
Sen soyle cunku bu doktorlara benim aklim kesmiyorÇok iyi canım benim doktor istemedi bu testleri ben sorayım bakalım
9 hafta 2 gunluk.Burada ne kadarlık
Alltan duyamadi 5+6 da.Anladım canım doğrudur karından da net görülür zaten artık kalp atışını duydunuz mu daha önce?
Erken gitmişsiniz bu sefer duyar Allahın izniyleAlltan duyamadi 5+6 da.
Merhaba canım öncelikle sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişiniArkadaşlar merhaba, kaçıncı haftada doktora gitmeye başladınız acaba? Ben 5.haftada sağlık ocağında kan testlerimi yaptırdım 6.haftanın sonlarında git dedi. Çok mu geç kalıyorum acaba?
Ay masallah yerim onu eli ayagi belli olmusSize bebisi atayimRabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsiz dusuk yapan arkadaslarda en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kalsin insallah
6 . Haftalarda giderseniz hem keseyi hem kalp atışını görürsünüz geç kalmazsınız. Folik asit kullanın amaArkadaşlar merhaba, kaçıncı haftada doktora gitmeye başladınız acaba? Ben 5.haftada sağlık ocağında kan testlerimi yaptırdım 6.haftanın sonlarında git dedi. Çok mu geç kalıyorum acaba?
İnşallah cuma gününun gelmesini bekliyoruzErken gitmişsiniz bu sefer duyar Allahın izniyle
Keseyi görmesi önemli ben 4/un sonunda gittim keseyi gördü. Kese nin yeri çok önemli dış gebelik aşağıda olup olmayışı. Bence erkn gitmekte fayda var. Düşük riski falan Allah korusun varsa ilaç verir 6nin sonları çok geç gibi geldi banaArkadaşlar merhaba, kaçıncı haftada doktora gitmeye başladınız acaba? Ben 5.haftada sağlık ocağında kan testlerimi yaptırdım 6.haftanın sonlarında git dedi. Çok mu geç kalıyorum acaba?
Çok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu kendiliğinden geçmiştir su falan çok içiyoruz ya. Şükür ki gerek kalmamışKizlar o yaralar zonaymis doktor bebege zarari olmaz korkma dedi krem verdi uc gun kullan dedi tekrar kadin dogum doktoruna gittim o da tahlillerin iyi idrar yoli enfeksiyonun yok dedi toksoplazma testini falan yaptirdinmi dedi yaptirdim dedim ama anlamadigim ozeldeki testte idrar yolu enfeksiyonu cikti burda cikmadi sacma degilmi neyse ya kotu dusunmeyecem ilaca da gerek kqlmadi sukur
Ben de kalp atışını görmek için cuma gideceğim güzel haberleri birbirimize verelim inşallahİnşallah cuma gününun gelmesini bekliyoruz
Bide toz saşeyi kullanmistim o da gecirmis olabilirÇok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu kendiliğinden geçmiştir su falan çok içiyoruz ya. Şükür ki gerek kalmamış