- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 34
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.381
Çok geçmiş olsun Allah sabrını artırsın inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı Bi bebeğin olurAğrım vardı kuzum belime girip karnıma geliyodu çoğaldı geldim ki dünyam başıma yıkıldı 3 kaybim vardı çok şükür bu birakmiyor dedim ama buda birakti
canım çok geçmiş olsun ne desek boş biliyorum ama çok çok üzüldüm rabbim büyüktür zamanını biliyordur.Bugun benimde çok belim agrıyor ve karnım agrıyor ama çok şiddetli degil karın agrım kanaman felanda olmuşmuydu...?Ağrım vardı kuzum belime girip karnıma geliyodu çoğaldı geldim ki dünyam başıma yıkıldı 3 kaybim vardı çok şükür bu birakmiyor dedim ama buda birakti
Cok uzuldum coookkAğrım vardı kuzum belime girip karnıma geliyodu çoğaldı geldim ki dünyam başıma yıkıldı 3 kaybim vardı çok şükür bu birakmiyor dedim ama buda birakti
Herkeze teşekkür ederim burda rabbim sizin yavrularınızı korusun inanılmaz zor bu acı allah kimseye yasatmasin 4. Kaybim oldu ama en zoruda bu olduCok uzuldum coookkNe desem bos belki suan Allah sabir versin hakkinda hayirlisini gonlunden geceni versin
Silerim kuzum. Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla kucağını doldursun insalllahSummerwinter canım beni listeden cikarirmisn herkeze hayırlı ramazanlar olsun rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Kullanmadığımız şey kalmadı desem yeri 6 senedebütün konrtol yapıldı bir sorun da yok ama velasıl nasip ol
Seni o kadar derinden anlıyorum ki canım 2 defa bende yaşadım aynısınıHerkeze teşekkür ederim burda rabbim sizin yavrularınızı korusun inanılmaz zor bu acı allah kimseye yasatmasin 4. Kaybim oldu ama en zoruda bu olduaranızdan ayrılıyorum rabbim sağlıklı bi evlât nasip etsin hepinzie
Cok şükür kuzummmKızlar bugün şehir hastanesinde randevum vardı.çok şükür kalp atışını duyduk.Summerwinter 6+1 de kalp atışını duyduk
Vajinal mi duyuldu canım karından mı?Kızlar bugün şehir hastanesinde randevum vardı.çok şükür kalp atışını duyduk.Summerwinter 6+1 de kalp atışını duyduk
6.haftadan itibaren doktorlar vajinal bakmıyorlar diye biliyorum büyüdüğü için. Ben 2kez vajinal baktırdım 5+6 da en son. Bir hafta sonra gel ama ona artık vajinal bakamam riskli demistiVajinal mi duyuldu canım karından mı?
Aa öyle mi bilmiyordum bunu sağ olun benim doktor hiç vajinal bakmıyor zaten6.haftadan itibaren doktorlar vajinal bakmıyorlar diye biliyorum büyüdüğü için. Ben 2kez vajinal baktırdım 5+6 da en son. Bir hafta sonra gel ama ona artık vajinal bakamam riskli demisti
Sabah 20 akşam 20 damla alıyordum 2 şişe bitirdim evet her dr farklıBen de gebeliğinin basından beri devit kullanıyorum 9 damla. Doktorum riskli gebelik uzmanı o istediği için kullanıyorum. Her doktor farklı yorumluyor bence
Nerede oturuyorsunuz 13 sene sonra oldu benimKullanmadığımız şey kalmadı desem yeri 6 senedebütün konrtol yapıldı bir sorun da yok ama velasıl nasip olmadı.
Allahımm sabr versin kardeşimm seni çok iyi anlıyorum tüm dualarım seninle ❤Ağrım vardı kuzum belime girip karnıma geliyodu çoğaldı geldim ki dünyam başıma yıkıldı 3 kaybim vardı çok şükür bu birakmiyor dedim ama buda birakti
Amin hepimizinkini inşallahCok şükür kuzummmrabbim sağlıkla ilerletsin❤
Karından canımVajinal mi duyuldu canım karından mı?
Bursadayım benNerede oturuyorsunuz 13 sene sonra oldu benim