- 22 Aralık 2023
- 667
- 784
- 28
- Konu Sahibi Pisipatisii
Ben annenizin yaptığı bir şey görmedim çok abartıp küçük emraha bağlamışsınız,erkek evlendirilirken daha çok para gittiği için sağ anne baba ev satmış,sağ anne payına düşen dükkan parasını size yollamış ne alaka ??Kadın sağ kendine neden kullanmıyor??.. Ben tam aksine ortalamanin üzerinde bir anne baba gördüm bu jenerasyona göre
Ben annenizin yaptığı bir şey görmedim çok abartıp küçük emraha bağlamışsınız,erkek evlendirilirken daha çok para gittiği için sağ anne baba ev satmış,sağ anne payına düşen dükkan parasını size yollamış ne alaka ??Kadın sağ kendine neden kullanmıyor??.. Ben tam aksine ortalamanin üzerinde bir anne baba gördüm bu jenerasyona göre
Okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum. Bilmem kaçıncı yüzyılda erkek kız ayrımı yapılıyorsa yaşamayalım bu hesaba göre? Anlattığım gayet açık. Ev satıldı tamamı erkek kardeşimindi. Babamın arabası satıldı. Ondan da tek kuruş pay almadım. Dükkan satıldı ondan da almayacaktım. Bunlar miras değil eve bir para girdiğinde paylaşmak için birilerinin ölmesini mi beklemeliyiz. Kendine kullanmıyor çünkü düzenli geliri var.Ben annenizin yaptığı bir şey görmedim çok abartıp küçük emraha bağlamışsınız,erkek evlendirilirken daha çok para gittiği için sağ anne baba ev satmış,sağ anne payına düşen dükkan parasını size yollamış ne alaka ??Kadın sağ kendine neden kullanmıyor??.. Ben tam aksine ortalamanin üzerinde bir anne baba gördüm bu jenerasyona göre