- 2 Nisan 2021
- 1.582
- 3.182
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.441
@Kestanesekeriiim elini ayağını nasıl gördünüz ya ben fotoğraftan hiçbir şeyi seçemedim bile. Azıcık daha net çekilse iyi olurmuşAy masallah yerim onu eli ayagi belli olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Kestanesekeriiim elini ayağını nasıl gördünüz ya ben fotoğraftan hiçbir şeyi seçemedim bile. Azıcık daha net çekilse iyi olurmuşAy masallah yerim onu eli ayagi belli olmus
Bende anlamam bu usg fotografindan hic bisey telefonumun kamerasinda sikıntı var malesef ancak bu kadar@Kestanesekeriiim elini ayağını nasıl gördünüz ya ben fotoğraftan hiçbir şeyi seçemedim bile. Azıcık daha net çekilse iyi olurmuş
Hee olsun ya büyüdükçe kendini o kadar net belli edecek kiii. Asıl o zaman göreceğiz bebişlerimiziBende anlamam bu usg fotografindan hic bisey telefonumun kamerasinda sikıntı var malesef ancak bu kadar
Cok Üzüldüm Rabbım en guzel zamanda en sağlıklisını nasip etsin.Agrım vardı geldim ölmüş
Aminnn bi süre dusunmuyorm benim için en iyi yol tüp bebek galibaCok Üzüldüm Rabbım en guzel zamanda en sağlıklisını nasip etsin.
Bende kalbini duyduktan bir hafta sonra.kontrole gitmiştim kalbi durdu demisti nasil kotu bir duygu iyi bilirim. Allah düşmanıma yaşatmasın.
Gidebileceğim en erken tarih bayramdan hemen önceki günKeseyi görmesi önemli ben 4/un sonunda gittim keseyi gördü. Kese nin yeri çok önemli dış gebelik aşağıda olup olmayışı. Bence erkn gitmekte fayda var. Düşük riski falan Allah korusun varsa ilaç verir 6nin sonları çok geç gibi geldi bana
Rahimde herhangi bi problem var mı diye kontrole gitmiştim. Hamile kalmak istediğimi söylediğimde doktor folik asit vermişti. O günden beri kullanıyorum. Hoş doktora gittiğimde hamileymişim6 . Haftalarda giderseniz hem keseyi hem kalp atışını görürsünüz geç kalmazsınız. Folik asit kullanın ama
Ozaman birşey diyemem tabi ben imkanın varsa gitmem lazım diye dedim. Devlet hastanesi maalesef yer bulmak sıkıntılı.Gidebileceğim en erken tarih bayramdan hemen önceki gün
Aslında resmi büyütüp işaretleyebilirim ama bilemedim.minik çıkıntı şeklinde kuzum. Seninde bebiş büyüyünce doktorun yorumlar ❣❤@Kestanesekeriiim elini ayağını nasıl gördünüz ya ben fotoğraftan hiçbir şeyi seçemedim bile. Azıcık daha net çekilse iyi olurmuş
Maşallah sağlıkla gelsin minnoş. Tam yeni yilda doğum gözüküyor ne guzel❣ (gun içinde eklicem listeye)Merhaba bende geldim
Sat: 26.03.2021
Doğum: 31.12.2021
Kaçıncı çocuk: 2.nci inşallah
Maşallah canim sağlıkla gelsin minnosun❤Bilgi vermeyi unutmuşum kusura bakmayın
Sat: 24.05.2021
Doğum: 30.12.2021
Kaçıncı çocuk: ilk
Günaydın canimmm kolay gelsinnnYine mesaiyili bir gün den herkese günaydın
Teşekkürler canımGünaydın canimmm kolay gelsinnn