-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.261
Evet ya el ayak oluşmuş. Belirgindi bugün. Kalp atışı da gürleşmiş. Duygulandım. Beni de tarama icin çağırmıştır diye düşünüyorum tarama demedi ama.Pazartesi gittim en son eli ayağı oluşmuştu tabi minicik ama ayırt edebiliyorsun çok değişik birşey17 mayıs da gideceğim canım 2li test için inşallah, çok şükür inşallah tamamen biter gider o kanama alanı da
12. Hafta gel dedi tarama testi icin diye düşünüyorum.2 Lİ TARAMA TESTİ İÇİN NE DEDİLER BANA 11. HAFTA VE 14. HAFTA ARASI GELECEKSIN DEDİ
Bel agrisi regl belirtisi de oldugu icin ayırt edemeyebilirsiniz. Gununuz geçince tekrar edin isterseniz testi.Merhaba kızlar ilk defa belimde bir ağrı var aslında 1 haftadır vardı bugün daha da şiddetli ve adet günüm bugün ama olmadım. Bu sabah kaset test yaptım ama çıkmadı acaba bu bel ağrısı da işaret midir yaşayanlar yorum yapabilir mi
Muhtemelen tarama testi için çağırmıştır kuzum hangi gün gideceksin senEvet ya el ayak oluşmuş. Belirgindi bugün. Kalp atışı da gürleşmiş. Duygulandım. Beni de tarama icin çağırmıştır diye düşünüyorum tarama demedi ama.
Çok şükür canım benim dualarım sizinle inşallah iyidir içini ferah tutDaha iyiyim kuzum Çok şükür. Bebiş için de dua ediyorum inş sağlıkla iyidir. Karantinam carsamba bitiyor cts ye randevum var. Merakla bekliyorum
Inşallah hepimizin bebisi sağlıkla gelirKızlar merhabalar diğer aralık anneleri sayfasında aktifim burada da aralık anneleri varmış hepinize sağlıklı güzel gebelikler nasip olsun inşallah demek istedim sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Haber veririm kuzummm iple çekiyorum o günüÇok şükür canım benim dualarım sizinle inşallah iyidir içini ferah tutbize de haber ver unutma hayırlı haberlerini bekliyorum
Bel ağrısı gebelikte de oluyor adette de oluyor. Bi kaç gün sonra testi tekrarlayın. Hakkinzda hayırlısı olsunMerhaba kızlar ilk defa belimde bir ağrı var aslında 1 haftadır vardı bugün daha da şiddetli ve adet günüm bugün ama olmadım. Bu sabah kaset test yaptım ama çıkmadı acaba bu bel ağrısı da işaret midir yaşayanlar yorum yapabilir mi
21 MayısMuhtemelen tarama testi için çağırmıştır kuzum hangi gün gideceksin sen
Anladım canım hakkımızda hayırlı ne ise o olsun inşallah21 Mayıs
Bizde 9+2 oldukBiz de yarın 9 olucaz❣
Aynen bizede oyle dediler 1 haziran a gun aldık2 Lİ TARAMA TESTİ İÇİN NE DEDİLER BANA 11. HAFTA VE 14. HAFTA ARASI GELECEKSIN DEDİ
Canım bizde 9+1 oldukBugün 9 olduk çok şükür siz kaç haftalık oldunuuuuz
Merhabalar karından mı gördünüz vajinal mi? Kese boyutu nasıldı?Merhabalar 5+2 keseyi gördük 10 gun sonra kalp atışını duyacağız ins. Herkese sağlıklı dogumlar
Karindan gördük canim 12 mm mis bir cmden biraz fazla dedi doktor simdilik hersey normal dediMerhabalar karından mı gördünüz vajinal mi? Kese boyutu nasıldı?
Çok iyiKarindan gördük canim 12 mm mis bir cmden biraz fazla dedi doktor simdilik hersey normal dedi
Kanama hemeroid kaynaklı değil mi ?İyi akşamlar kızlar. Bende kabızlık var. Ve bugün kanama oldu hafif hemoroid de var zaten. Çok korktum gebeliğe bi etkisi olur mu
Kanama hemeroid kaynaklı değil mi ?