- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.301
Tebrik ederim gebeliginizi. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinKızlar hayırlı olsun öncelikle. Bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. Dünde kese görmeye gittik 4,5 mm kese göründü ama idrarım sıkışık olmadığı için pazartesi tekrar gideceğim. Yalnız kese çok solda normal mi bu durum
Amin hepimizinTebrik ederim gebeliginizi. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Merhaba konu disi olacak ama folidaysin tabletleri buyuk mu acaba? Bana da doktorum onu onerdi ama buyuk hap yutamiyorjmBirde folidays kullansan bana hiç yapmıyor
Yok küçük yumuşak bı kapsül telden nasıl resim ekliyoruz kiMerhaba konu disi olacak ama folidaysin tabletleri buyuk mu acaba? Bana da doktorum onu onerdi ama buyuk hap yutamiyorjmfotografini ekleyebilir misiniz bi tanesinin
Trayicidan Girince altta dosya ekle yaziyor o sekilde yukleyebilirsinizYok küçük yumuşak bı kapsül telden nasıl resim ekliyoruz ki
Bende o dertten muzdarip bir gebeyimİyi akşamlar kızlar. Bende kabızlık var. Ve bugün kanama oldu hafif hemoroid de var zaten. Çok korktum gebeliğe bi etkisi olur mu
Ben oraya tikladigimda açılmıyor hiçbir şeyTrayicidan Girince altta dosya ekle yaziyor o sekilde yukleyebilirsiniz
Uygulamadan giriyorsanız olmuyor. Google dan kk ne girin ordan doaya ekle deyince oluyorBen oraya tikladigimda açılmıyor hiçbir şey
Hii anladım uygulamadan giriyordum.birde öyle deneyeyimUygulamadan giriyorsanız olmuyor. Google dan kk ne girin ordan doaya ekle deyince oluyor
Trayicidan Girince altta dosya ekle yaziyor o sekilde yukleyebilirsiniz
Bendede var ama lütfen ikinmamaya çalışınYaa çok kötü demi. Ikınmıyorum bile Ama sert olduğundan kanatıyor galiba
Bugün ilk defa oldu çok korktum
Kizlar bol bol su özellikle ac karnına hem hamilelige hem bağırsak tembelliğine iyi gelir bunun yanı sıra sut ayran ve soda gibi epey sivi tüketin kati yiyeceklerden bir süre uzak durun kuru erik ve kayısı yine bir su bardağında bekletip hem suyu hem meyveyi tüketin ekmek kepekli veya beyaz cok ama cok azaltınBendede var ama lütfen ikinmamaya çalışın
Merhaba ışıkda gözüküyor bu çizgi sadece 1 haftadır yaşadığım bel ağrısı bugün daha da şiddetlendi. Hiç bir adet öncesi bel ağrım olmaz. Adet 2 gün geçti kan versem mi bilemedim bana da yorum yapar mısınızBel ağrısı dışında hiç bir şeyim yok çok şükür
Var gibi ama çok yeni bence canım . Biraz sabret dikkat et kendi yorma dinlen bu araMerhaba ışıkda gözüküyor bu çizgi sadece 1 haftadır yaşadığım bel ağrısı bugün daha da şiddetlendi. Hiç bir adet öncesi bel ağrım olmaz. Adet 2 gün geçti kan versem mi bilemedim bana da yorum yapar mısınız
Kuzum var gibi. Bi kaç gün içinde koyulaşır ımkanin olursa kan ver tabiMerhaba ışıkda gözüküyor bu çizgi sadece 1 haftadır yaşadığım bel ağrısı bugün daha da şiddetlendi. Hiç bir adet öncesi bel ağrım olmaz. Adet 2 gün geçti kan versem mi bilemedim bana da yorum yapar mısınız
Kan versem çıkar mı acabaKuzum var gibi. Bi kaç gün içinde koyulaşır ımkanin olursa kan ver tabi
Gebelik varsa test bozuk değilse bu çizgiye çıkar kuzumKan versem çıkar mı acaba