- 30 Aralık 2020
- 193
- 166
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.241
rabbim diğerini size bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenim ilk öğrendiğim zamanlar yedi binlerdeydi 4 hafta civarında ikizmis ama teki tutunamadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim diğerini size bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenim ilk öğrendiğim zamanlar yedi binlerdeydi 4 hafta civarında ikizmis ama teki tutunamadı.
Günaydın tatlımımMesaili bir günden tüm güzel annelere günaydın
Bugün 9 olduk çok şükür siz kaç haftalık oldunuuuuzKızlar kaç haftalık oldunuz
Nasıl geçti kontrol minnoş iyidir inşallah9 oldum bugün. Kontrolüm vardı.
Iyi cok şükür büyümüş ☺ Kanama alanı vardi o da cok az kalmış. 12. Haftada çağırdı tekrar. Siz ne zaman gittiniz? Aynı gidiyoruz galibaNasıl geçti kontrol minnoş iyidir inşallah
Biz de yarın 9 olucaz ❣Bugün 9 olduk çok şükür siz kaç haftalık oldunuuuuz
2 Lİ TARAMA TESTİ İÇİN NE DEDİLER BANA 11. HAFTA VE 14. HAFTA ARASI GELECEKSIN DEDİIyi cok şükür büyümüş ☺ Kanama alanı vardi o da cok az kalmış. 12. Haftada çağırdı tekrar. Siz ne zaman gittiniz? Aynı gidiyoruz galiba
Pazartesi gittim en son eli ayağı oluşmuştu tabi minicik ama ayırt edebiliyorsun çok değişik birşey 17 mayıs da gideceğim canım 2li test için inşallah, çok şükür inşallah tamamen biter gider o kanama alanı daIyi cok şükür büyümüş ☺ Kanama alanı vardi o da cok az kalmış. 12. Haftada çağırdı tekrar. Siz ne zaman gittiniz? Aynı gidiyoruz galiba
İnşallah kuzum sağlıcakla, senin kovid pozitifti sanırım nasılsın daha iyisindir inşallah bebiş nasılBiz de yarın 9 olucaz ❣
Daha iyiyim kuzum Çok şükür. Bebiş için de dua ediyorum inş sağlıkla iyidir. Karantinam carsamba bitiyor cts ye randevum var. Merakla bekliyorumİnşallah kuzum sağlıcakla, senin kovid pozitifti sanırım nasılsın daha iyisindir inşallah bebiş nasıl
Kuzum bu testlerde bebekte down sendromu gibi bi kaç sendroma bakılıyor. Ense kalınlığı filan ölçülüyor sorun çıkarsa gerekirse amniyosentez yapılıyor.. olasılık veriyor testler %100 şudur denmiyor.