- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.281
Aynen bebegi daha göremeyiz ici sivi dolu bir kese var dediÇok iyi ben de 5+1de karından gördüm ama boyutunu sormayı unuttum o yüzden sordum size de sadece küçük bir kesemiz var şurda dediğini hatırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bebegi daha göremeyiz ici sivi dolu bir kese var dediÇok iyi ben de 5+1de karından gördüm ama boyutunu sormayı unuttum o yüzden sordum size de sadece küçük bir kesemiz var şurda dediğini hatırlıyorum
Haftaya gideceğiz bizde hem bebeği hem kalp atımını duymaya İnşallah nasip olurAynen bebegi daha göremeyiz ici sivi dolu bir kese var dedi
Maalesef ayni sorun var. Hormonlar değiştiği icin oluyormuş. Ilerleyen aylarda düzelir inşallahİyi akşamlar kızlar. Bende kabızlık var. Ve bugün kanama oldu hafif hemoroid de var zaten. Çok korktum gebeliğe bi etkisi olur mu
Insallah canim benim saglikla guzel haberlerleHaftaya gideceğiz bizde hem bebeği hem kalp atımını duymaya İnşallah nasip olur
Maşallah canım 1 gün var aramız da ne güzelCanım bizde 9+1 olduk
Hayırlı olsun canım ben de salı günü karından keseyi gördüm benim de 9.1 mm idi haftaya çağırdı kalp için 5+5 çıktı ultrasonda . Ama yolk ve embriyo gözükmedi sende yolk gözüktü mü canım kimisinde gözükmüş deKarindan gördük canim 12 mm mis bir cmden biraz fazla dedi doktor simdilik hersey normal dedi
Canım bel ağrısı hem hamilelik hemde adet ağrısı ben ikisinde de yaşadım ve evdeki testler hiç pozitif çıkmadı bendenMerhaba kızlar ilk defa belimde bir ağrı var aslında 1 haftadır vardı bugün daha da şiddetli ve adet günüm bugün ama olmadım. Bu sabah kaset test yaptım ama çıkmadı acaba bu bel ağrısı da işaret midir yaşayanlar yorum yapabilir mi
Ya kanama oluyor mu peki sizde. Yoksa sadece kabızlık mıMaalesef ayni sorun var. Hormonlar değiştiği icin oluyormuş. Ilerleyen aylarda düzelir inşallah
Ben de hem kabızlık var hem kanamaYa kanama oluyor mu peki sizde. Yoksa sadece kabızlık mı
Yaa çok kötü demi. Ikınmıyorum bile Ama sert olduğundan kanatıyor galibaBen de hem kabızlık var hem kanama
Ben de utanıyordum bu durumdan. Utana sıkıla anneme söyledim. Onsuz insan yok denecek kadar az dedi. Ben bir tek ben de var zannediyordum oysa kiiYaa çok kötü demi. Ikınmıyorum bile Ama sert olduğundan kanatıyor galiba
Bugün ilk defa oldu çok korktum
Ahh canımm.. utanılacak birşey yokki. Ben sadece bebeğime bişey olmasından korkuyorum.Ben de utanıyordum bu durumdan. Utana sıkıla anneme söyledim. Onsuz insan yok denecek kadar az dedi. Ben bir tek ben de var zannediyordum oysa kii
Yok canim gözükmedi ama doktor bu haftada normal dedi 10 gune gel tekrar bakalim ve kalp atışını dinleriz dediHayırlı olsun canım ben de salı günü karından keseyi gördüm benim de 9.1 mm idi haftaya çağırdı kalp için 5+5 çıktı ultrasonda . Ama yolk ve embriyo gözükmedi sende yolk gözüktü mü canım kimisinde gözükmüş de
Bugüne kadar hiç bir adet öncesi bel ağrım olmadı çok tuhaf geldi testte nir şey çıkmıyor 6 senelik evliyim öyle ihtiyacım var ki bu habereCanım bel ağrısı hem hamilelik hemde adet ağrısı ben ikisinde de yaşadım ve evdeki testler hiç pozitif çıkmadı benden
Masallah kuzum. Darisi kalp atışına inşallah (gün içinde eklicem kuzum)Summerwinter artık benide ekleyebilirsin listeye
Yaş 37 son adet tarihi 20.03 ikinci çocuk 5+6 da keseyi gördük çok şükür
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın canımBugüne kadar hiç bir adet öncesi bel ağrım olmadı çok tuhaf geldi testte nir şey çıkmıyor 6 senelik evliyim öyle ihtiyacım var ki bu habere