2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tam okulların kapanmasına 32. Haftada olacağız. Bende aynıyım haziranın sonuna denk geliyor.ama yazın telafi dersleri olacak diye konuşuluyor.belki o zaman 37. Haftayı bulur ve aktarırız.

Bu arada calisan hanımlar eğer bir sağlık sorununuz yoksa 37. Haftaya kadar çalışın derim.izne erken ayrılmayın doğumdan sonra erken ayrıldığıma çok pişman olmuştum ben.ucretsiz izne de ayrılamamıştım adaylığım vardı çünkü.o doğumdan sonraki 3 haftalik ek süre ilaç gibi gelir.hamilelikte çalışmakla doğumdan sonra çalışmak çok farklı.

Kızlar benı saglık ocagından aradılar yarın gelıp kan verın dıye neden kı acaba vırusten dolayıda cok gitmek ıstemıyorum sızı arayan oldumu

Arkadaslar merhaba..ben dun seker olcme cihazi aldim ve ilk defa bu sabah aclik sekerimi olctum..103 cikti sanirim yuksek bir deger ...normalde bu degerde asla cikmazdi cihazlarmi oyle yoksa gercwkten de mi yuksek bilmiyorum ve cok korkuyorum

Kızlar benı saglık ocagından aradılar yarın gelıp kan verın dıye neden kı acaba vırusten dolayıda cok gitmek ıstemıyorum sızı arayan oldumu

Yok canim beni arayan olmadi. ama geçen hafta hastanede yatarken doktorum 2.kez rutin testleri yaptirdi. Belki rutin testler icindir

Arkadaslar merhaba..ben dun seker olcme cihazi aldim ve ilk defa bu sabah aclik sekerimi olctum..103 cikti sanirim yuksek bir deger ...normalde bu degerde asla cikmazdi cihazlarmi oyle yoksa gercwkten de mi yuksek bilmiyorum ve cok korkuyorum

Canim benimde sabah 102 cikti insilün kullaniyorum. Hamilelerde 87 90 arasi olmalı diyorlar. Olmazsa 1 2 gün düzenli sabah aç ,1 saat tok ,2 saat tokluk şekerini yazıp doktoruna danişabilirsin

Ben korktuğum için çalışamaz raporu almayı düşünüyorum. Burda arkadaşlar yaşadıkları sorunlardan bahsediyo gerçekten çok sıkıntılı geçirenler var ben bu nedenle esnek çalışma olmasına rağmen 32 de izne ayrılıcam Riske atamayacak kadar kötü deneyimlerim var malesef geriye sadece 8 hafta kalıyo

Rutin kontroldür bende yarın gidicem bir önceki gidişimde belirlemiştik tarihi. Kan tahlili vs yapmaları gerekiyomuş onlarında arada . Gebenin takibini yapıyoruz hani diye:)

Benim dahiliye uzmani yegenim var ona sordum 126 dan asagisindan korkma dedi bana

Yok canım açlık baya 126 yüksek. Banada 87 90 gebelikte dedi 2 doktorda. Tokluk 120 140 arasi iyi. Benim açlik 105 115 arasi diye günde 4 tane insilün iğnesi yazdi dahiliye doktoru. Sen sıkı diyet yapıp takip et

Tabikide sıkıntılı geçiyorsa almalısın canım zaten.ben bir sıkıntı yoksa dedim.insallah sağlıklı kucağına alırsın

Beni sadece tansiyon ve kilo kontrolü icin aradılar onu da yaptırdım geçer hafta. kan falan istemediler. Normal kontrollere gidince de doktor bakmıyor kan. Ben de demir falan merak ediyorum. Sadece decevit kullanıyorum ekstra bir şey kullanmıyorum yeterli oluyor mu merak ettim.

BEnim açlıkk gebeliğin başından beri 76-80 arası çıkıyor hatta 80 i görmedim bile düşük mü? Testte alt sınır 75 görünüyor.

Canim memorial ve medicana saglik bolumlerinde de 125-126 diyor...bence her doktor da emin degilailemde 2 tane dahiliye uzmanina sordum gebelikte de sinir 126 dedi...cok ilginc ama tabi dikkat edecegim...bizim bir de ailede var seker hastaligi oykusu yani seker hastasi adayi sayilirimbenim korkum bebegime bisey olmasin

Evet canim bende zaten kendimden korkmuyorumda bebegimde şeker hastasi olarak doğar veya farkli şeyler olur diye korkuyorum. heryerim delik deşik oldu.

Benımde doktorum hıc kan falan istemıyorum tek kullandıgım ılac demır ıle aspırın saglık ocagına gıdınce ancak test degerlerıme bakablıyrm

Evet canim bende zaten kendimden korkmuyorumda bebegimde şeker hastasi olarak doğar veya farkli şeyler olur diye korkuyorum. heryerim delik deşik oldu.
Bmyapacak bisey yok benim de vira bismillah basladik insallah dengeye cekebilirim yoksa ben de mecbur insuline baslayacagimsaglikla bebislerimizi kollarimiza alalim insallah herseye raziyiz

Beni de bugün hemşire aradı, genel olarak durumumu sordu. Vitamin vs alıp almadığımı sordu. Tansiyonumu sordu. Gel demedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…