- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.881
Evet ya birde ustune ben halen ilac kullaniyorum tup bebek ile hamile kaldigim icin onlarda cok siskinlik yapiyo simdiden 5 aylik hamile gidiyimBenimde midem cok yaniyor ve yemesemde hep şiş. Tuhaf bir bulanti var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya birde ustune ben halen ilac kullaniyorum tup bebek ile hamile kaldigim icin onlarda cok siskinlik yapiyo simdiden 5 aylik hamile gidiyimBenimde midem cok yaniyor ve yemesemde hep şiş. Tuhaf bir bulanti var
Evet ya birde ustune ben halen ilac kullaniyorum tup bebek ile hamile kaldigim icin onlarda cok siskinlik yapiyo simdiden 5 aylik hamile gidiyim
Ne güzel olmuş 9.yıl bitti. Benimde kızımdan sonra denediğim1 arkadaşım 13 ay denedi sonunda oldu insallah hayırlısıyla cok bekletmeden olur
Ben de tekim .bence şükredin 1 çocugunuz varNe güzel olmuş 9.yıl bitti. Benimde kızımdan sonra denediğim
Şükür tabii ama bunca yıl bunca deneme ve ortada bir sebep yokken hep negatif olması can sıkıcı yaş 30 en güzel yıllarım hastane kapısında geçti ve artık ümidim de kalmadı..Ben de tekim .bence şükredin 1 çocugunuz var
selam arkadaşlar, dr umla konuştum hatta yanına gittim tekrar muayene etti kese rahmin üst köşesindeymiş çok zorda olsa gördü:) benim rahim yapımla alakalı olarak üste yerleşmiş zamanla inmesini beklicez dedi X Xyzm87 seninde muhtemelen böyle bır durumdur sıkıntı yapmaTamam dr umla konuşacağım birazdan yazarım mutlaka
Geç döllenmedir betaya takılmayın önemli olan iki günde iki kat artmasıKızlar merhaba , bende bugün ilk defa beta değerime baktırdım 550 çıkmış hesabıma göre 5+3 üm ama değer bana çok düşük geldi sizce normal mi? Daha önce kaybım olduğu için yine telaş yaptım
bende sabah aksam 2 tane duphaston , estrofrem ve progestan fitil . bence 10 haftaya kadar felan kullaniriz herhaldeBende günde 2 kan sulandirici iğne 3 progestran kullaniyorum. Sanki 1 danayı yutmus gibi şistim. Yemek yemeği bırak fikri bile içimi bulandiriyor
Endişelenme benim de aynı ve tarih ye çok yakın belirtiler tamda genelde yeni hamile iken olan belirtiler telaşlanma Dr bana 10sonra gel demişti haftaya p.tesi gidicem tam zamanında gitmiş olacaksınMerhaba benim Sat 5 kasımdı, normal test yaptım evde 2 kez çift çizgi çıktı. Yarın kan aldıracağım, haftaya da kadın doğuma gideceğim eğer kan normal çıkarsa. Yalnız benim ara ara karnıma ağrı giriyor sık tuvaletim geliyor. göğüslerimde hassasiyet ve büyüme var. onun dışında hiç bir belirtim yok. Normal mi? bulantım olmuyor. Bazen kokuları net alıyorum o kadar. Ve bu karın ağrıları normal midir? hiç lekelenme veya koyu akıntı da olmadı, hiç muayene olmadığım için endişelendim.
Arkadasımın teyzesi 10 yıl sonra kavustu 2. Cocuguna tabi beklemek zor ama kızınla hayatına odaklan benceŞükür tabii ama bunca yıl bunca deneme ve ortada bir sebep yokken hep negatif olması can sıkıcı yaş 30 en güzel yıllarım hastane kapısında geçti ve artık ümidim de kalmadı..
Çok sevindim inşallah benim de öyledir içim rahatladı simdi senden duyunca
yaa çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. çalışıyordum bu hafta işten ayrıldım ancak doktor işlerine başlayacağım. Keseyi iyi görebilmek için 6. haftadan sonra git demişti arkadaşım sanırım haftaya gitmek iyi olacak bizim için :)Endişelenme benim de aynı ve tarih ye çok yakın belirtiler tamda genelde yeni hamile iken olan belirtiler telaşlanma Dr bana 10sonra gel demişti haftaya p.tesi gidicem tam zamanında gitmiş olacaksın
Bende hiçbir şey yok yaa ufak ufak kasık ağrıları sadece keseyi görmesem acaba dicemBen bulanti ve kusmadan halliceyim fenalardayım yani sizler nasılsınız nasil gidiyor
Evet işte diyorum ya cok deneme olunca yoruldum.. Kızım 3.sınıf öğrencisi artık çocuklar erkenden ergenlik tiplerine giriyorlar.. Kendi kendine takılıyorlar,Arkadasımın teyzesi 10 yıl sonra kavustu 2. Cocuguna tabi beklemek zor ama kızınla hayatına odaklan bence
Kese rahmin üst noktasında olması kaliteli bi gebelik olduğunu gösterir yeri sağlam yanii
bende sabah aksam 2 tane duphaston , estrofrem ve progestan fitil . bence 10 haftaya kadar felan kullaniriz herhalde
Masallah canım. Saglikla devam eder insallah
Ben tek cocugum isterdim kardeşim olsun ama bütün imkanlardan tek faydalanmak şımarık bi çocuk olmak da güzelEvet işte diyorum ya cok deneme olunca yoruldum.. Kızım 3.sınıf öğrencisi artık çocuklar erkenden ergenlik tiplerine giriyorlar.. Kendi kendine takılıyorlar,