2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hem vajinal hem karın canım

Biraz daha bekle canim . Bir sayfada okumustum böyle duzenli artis olupta kese görülmemis 5 6 gun sonra cift kese görülmüştü. Çoğul gebeligin ilk haftalarinda olabiliyormus. Bol bol dua et.ihmalde etme doktor nezaman cagirdi

Ya sogan kuruyle iyi yorum da cok kotu yorum da.. yapsam mi diyorum ben de ama arada kaldim acikcasi
Canim ben sogan kurunu denediğim ay hamile kaldım 😀 bende senin gibi kararsizdim bir cok kur vardi hangisini denesem diye hatta sıraya koydum bu ay bunu bu ay bunu denemeliyim diye ilk sıraya sogan kurunu koydum diğerlerini denememe bile gerek kalmadı cok sukur mutlaka dene ilk ay kalmasın bile 2.3. Ayında kalan cok kisi var iyi araştır

Kızlar merhaba , bende bugün ilk defa beta değerime baktırdım 550 çıkmış hesabıma göre 5+3 üm ama değer bana çok düşük geldi sizce normal mi? Daha önce kaybım olduğu için yine telaş yaptım

Merhaba benim Sat 5 kasımdı, normal test yaptım evde 2 kez çift çizgi çıktı. Yarın kan aldıracağım, haftaya da kadın doğuma gideceğim eğer kan normal çıkarsa. Yalnız benim ara ara karnıma ağrı giriyor sık tuvaletim geliyor. göğüslerimde hassasiyet ve büyüme var. onun dışında hiç bir belirtim yok. Normal mi? bulantım olmuyor. Bazen kokuları net alıyorum o kadar. Ve bu karın ağrıları normal midir? hiç lekelenme veya koyu akıntı da olmadı, hiç muayene olmadığım için endişelendim.

Canim ben sogan kurunu denediğim ay hamile kaldım 😀 bende senin gibi kararsizdim bir cok kur vardi hangisini denesem diye hatta sıraya koydum bu ay bunu bu ay bunu denemeliyim diye ilk sıraya sogan kurunu koydum diğerlerini denememe bile gerek kalmadı cok sukur mutlaka dene ilk ay kalmasın bile 2.3. Ayında kalan cok kisi var iyi araştır
canim tesekkurler cevabin icin :) bu ay bal corekotu kurunu yapiyorum allahim bunu yemek bile ne kadar zor :'( sogankurunu su an dusunemiyorum insallah gerek kalmaz ama gorecegiz bakalim :)

Kızlar merhaba , bende bugün ilk defa beta değerime baktırdım 550 çıkmış hesabıma göre 5+3 üm ama değer bana çok düşük geldi sizce normal mi? Daha önce kaybım olduğu için yine telaş yaptım
Hayirli olsunn ☺️ telas etme iki gun sorna tekrar yaptir doktoruna danis o zaten randevu zamanini ve tam haftasini soyler sana korku yapma stress iyi gelmeZki 🙏🏼🙏🏼

bende daha 5 haftaligin icindeyim ikizlere , kac gundur migdem yaniyo bulaniyo 😭😭 okadar yemeye duskun biriyim acim ama bisey yiyemiyorum ve basim donuyo acliktan
Merhaba bende 5+ 5 im acayip midem bulanıyor ekşiyor böyle iştahsızım 😭 doktora daha gitmedim gidince bir ilaç soracağım bu şekilde gecmezkiii

canim tesekkurler cevabin icin :) bu ay bal corekotu kurunu yapiyorum allahim bunu yemek bile ne kadar zor :'( sogankurunu su an dusunemiyorum insallah gerek kalmaz ama gorecegiz bakalim :)

Canim çorekotuna dikkat et bende kist yapmisti.faydali diye fazla fazla yeme

Bu arada kizlar foto ekliyecem bakarmisiniz . 2 gundur sivilce tarzi heryerimde cikti sizde oldumu acaba . cikdiye randevu aldim

Eklentiler

• 1F87F8CE-97B5-4BFD-8533-F24B8E9C4801.jpeg
    1F87F8CE-97B5-4BFD-8533-F24B8E9C4801.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 46
  • BD9B5429-822D-4994-A475-884B170C5BBD.jpeg
    BD9B5429-822D-4994-A475-884B170C5BBD.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 49
X