- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.621
Ben duyulmuyor felanmi dedim ben duydum sizde duyarsiniz insallah dedim sadece6 haftalıkta kalp atışı duyulmuyor mu sen duymussundjd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben duyulmuyor felanmi dedim ben duydum sizde duyarsiniz insallah dedim sadece6 haftalıkta kalp atışı duyulmuyor mu sen duymussundjd
oyle dusunme , tek olsun saglikli olsun inshallah simdilik ikiz ilerde ne olur bilemeyiz ama .Ya keşke benimki de ikiz olsaydı
Evet ya baya bir zorlanicam ama degecekSana zor gıbı gelecek ama ıkız olmak harıka bir duygu bebıslerım cok sanslı her zaman en yakın arkadası yanında olacak
Gözünaydın canım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbimne demek ya sorabilirsin tabiki burda birbirine destek cikak yardim edelim diye variz evet 2 tane 5.gun embryosu transfer edildi ikiside tuttu cok sukur
Geçer inşallah canım vallahi tek temennimiz 12. Hafta bitecek inşallahBende yumurta sirke beyaz peynir et balik tavuk salcali yemekler midem almiyor. Sadece simit kraker ekmek zeytin tulumpeyniri meyve yiyorum.
Aminn inshallahh hepimiz icinGözünaydın canım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim
İki kasim.ama gec dollenmeymis degerlerim cok dusuktuSizin sat ne zamandı canım? Benim 31 ekimdi ilk dünk0 doktor 3 haftalık dedi bugünkü 4 4.5 haftalık dedi net bir şey söyeleyemediler
Ertesi gunkızlar sağlık ocağında kan testi sonucları ne zaman çıkıyor.pzt sabah tahlil versem ne zaman alırım sonuçları.
Merhaba Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bende 4+3 haftalık gebeyim kısmetse ağustosta doğumum. 1 tane 5.5 yaşında kızım var Bundan 4 ay önce boş gebelik teşhisiyle kurtaj oldum şimdi yeniden hamileyim Allaha şükür inşallah bu sefer herşey yolunda gider takipteyim...İki gün önce öğrendim iki yıllık hasret bitti gelin beraber ilerliyelim gebeliğimizi
Canm benim kızımda çok olmuştu pembe ve kahverengi kanama Dr progestan vermişti 7 8ve 11 12haftalarda olmuştu ama her seferinde Dr gel bi görelim demişti şükür rahim genişlediği içindi sonrakiler sen yine bi tedbir amaçlı Dr a sor canm ama korkutma kendini çoğu gebeliklerde oluyor böyleBende akintiyla beraber pembemsi kanama olduda.. buda benim kimyasal gebelikten sonraki hamileligim.. kanamam olunca doktor progestan verdi. Onu simdi kuölaniyorum. Cok sükür birsey yoktu ama simdi yine pembemsi akintiyla beraber geldi. Bilmiyorum sizcr bebek büyüyor kese genisliyor yerde dar oldugu icinmi böyle oldu.. ?
Aminnnn inşallah sizindebGözünüz aydın maşallahcok sukur gozun aydinn inshallah kalp atislarinida duyarsin , bende bugun ogrendim ikiz benimkiler
Geçer inşallah canım vallahi tek temennimiz 12. Hafta bitecek inşallah
Hayırlı olsun cnm çok sevindim adınakizlar ikize hamileymisin inshallah saglika kalp atislarinida duyarim .
Yok kuzum öyle düşünmüyorumoyle dusunme , tek olsun saglikli olsun inshallah simdilik ikiz ilerde ne olur bilemeyiz ama .
Hayırlı olsun canım öncelikle sağ-salim kucağına alırsın inşallah.benim de 1 ikiz kardeşim var harika bir duygu biraz zor ama değer dediğin gibiEvet ya baya bir zorlanicam ama degecek
Allah razi olsun canim. Cok tesekkür ederkm. insaAllah bendede öyledir. Rahim genisledigi icindir. Persembe ramdevum var. O zamana kadar allahtan bisey olmaz insaAllahCanm benim kızımda çok olmuştu pembe ve kahverengi kanama Dr progestan vermişti 7 8ve 11 12haftalarda olmuştu ama her seferinde Dr gel bi görelim demişti şükür rahim genişlediği içindi sonrakiler sen yine bi tedbir amaçlı Dr a sor canm ama korkutma kendini çoğu gebeliklerde oluyor böyle
Kendi gebeliğiniz size özgüdür bir başka kadınınki de kendine.. Gelişiminin nasıl olduğunu merak etmeniz doğal ama kendinizi başkasının beta hcgsi veya başka bi şeyiyle kıyaslamayın. Kendinize bakıp sürecinizin tadını çıkarın. İstemeseniz içiniz temiz olsa bile göz değdirebilirsiniz nazar değdirebilirsiniz Allah hepimizin herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsinBüyümüş mü ya küçük bu haftasına göre bence. Uff kadınlar kulübünde takıla takıla kendimi başka hcglerden baska keselerden kiyaslamaktan kafayı siyircam galiba herkes mi cok hızlı ben mi yavasim anlamadm