- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.601
cok sukur gozun aydinnKızlar bende 5+3 üm bu gün minik kesemizi gördüm şükür p.tesi gitmiştim kese yoktu üstten baktı Dr devlete gittim 10gün sonra da özele gidicem özelde cihazlar daha iyi oluyor
![Folded hands: medium-light skin tone :pray_tone2: 🙏🏼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fc.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sukur gozun aydinnKızlar bende 5+3 üm bu gün minik kesemizi gördüm şükür p.tesi gitmiştim kese yoktu üstten baktı Dr devlete gittim 10gün sonra da özele gidicem özelde cihazlar daha iyi oluyor
Maşallah canım çift kese mi gördünkizlar ikize hamileymisininshallah saglika kalp atislarinida duyarim .
evet cift kese inshallah bebekleride gorurumMaşallah canım çift kese mi gördün
Görürsün canım inşallah hayrılısı ile az kaldıevet cift kese inshallah bebekleride gorurum![]()
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok dikkat et kendinekizlar ikize hamileymisininshallah saglika kalp atislarinida duyarim .
Canım tüp.bebekmi senin ik8z diye merak.ettim mazur gör sorumu lütfenevet cift kese inshallah bebekleride gorurum![]()
Ay ne tatlı bi doktorAlır ya benim doktorum çok anlayışlı eşim çekindi girmek isteyipte geride durdu doktorumda sağolsun lütfen içeri buyrun ultrason bölümüne alalım sizi dedi
Evet öyle yapıyorlar kalp atışı ve bebe görününce içinde haftası günü boyutu vs o zaman net söyleyebiliyorlarAmin inşallah canım hepimizikese mm söylemedi doktorum. Herşeyi 15 g0n sonrasına saklıyor
![]()
ne demek ya sorabilirsin tabiki burda birbirine destek cikak yardim edelim diye varizCanım tüp.bebekmi senin ik8z diye merak.ettim mazur gör sorumu lütfen![]()
Maşallah tebrik ederim Rabbim ikisini de sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallahhhne demek ya sorabilirsin tabiki burda birbirine destek cikak yardim edelim diye varizevet 2 tane 5.gun embryosu transfer edildi ikiside tuttu cok sukur
![]()
Nefes almakta zorlaniyorum inan ki ben yumurta sarımsak soğan tavuk turşu bunların kokusu gelmesin diyorum kusmuyorum ama midem cok bulaniyor
kizlar ikize hamileymisininshallah saglika kalp atislarinida duyarim .
Hayirli ugurlu olsunMerhaba kızlar, ben de bugün öğrendim gebeliğimiHerkes sağlıkla kavuşsun inşallah bebişlerine
![]()
aminn inshallahMasallah canim. Saglikla devam etsin insallah
Sabah tahlil verirseniz, akşama doğru çıkar muhtemelen e-nabız dan görebilirsiniz. Ben de pzt sabah kan vereceğim tekrarkızlar sağlık ocağında kan testi sonucları ne zaman çıkıyor.pzt sabah tahlil versem ne zaman alırım sonuçları.
teşekkürler canımSabah tahlil verirseniz, akşama doğru çıkar muhtemelen e-nabız dan görebilirsiniz. Ben de pzt sabah kan vereceğim tekrar![]()
Ya keşke benimki de ikiz olsaydıkizlar ikize hamileymisininshallah saglika kalp atislarinida duyarim .
Sana zor gıbı gelecek ama ıkız olmak harıka bir duygu bebıslerım cok sanslı her zaman en yakın arkadası yanında olacakkizlar ikize hamileymisininshallah saglika kalp atislarinida duyarim .