- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.581
Kızlar özel günü 9 Aralık olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bu minikboncuğu kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah Ben anlamıyorum galiba keseyi işaretleyip fotoğraf olarak paylaşabilir misiniz hepimiz bakınca anlayalım belki benim gibi olan vardır öğrenmiş olurEki Görüntüle 2737663 Şu soldaki şey olarak gösterdi keseyi
Ne guzel bak sende ayrı mutlu oldun annene soyleyınceSoyledim cok mutlu oldu
Regl günü 9 Aralık olan var
amin canım inşallahAllah bu minikboncuğu kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah Ben anlamıyorum galiba keseyi işaretleyip fotoğraf olarak paylaşabilir misiniz hepimiz bakınca anlayalım belki benim gibi olan vardır öğrenmiş olur
Ahahah biz minyon değiliz o nasıl olcak bilmiyom da takılmamaya çalışıyorum her bebeğin gelişimi bir değil boyu kilosu her bebek farklı farklıyken fetus iken de öyledir normaldir diyip avunuyorumBana da büyük geldi malum hiç kese görmedim ki ideali kaçmış ki belki bizim bebe minyondur
Ayy ne hissettin ilk keseyi gördüğündee ne kadar güzel bi duygu Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhVermedim kuzum en son salı mı ne vermiştim eğer keseyi görmezsem kan isteyelim dedi ultrasonu karnıma koyar koymaz hemen kesemiz belli oldu
Kalbim durdu eşim yanımdaydı bak dedim şu küçük yuvarlak kese doktor diyo ne bilinçli bi anne ben heyecandan öldüm çok korkuyordum bi aksilik olacak diye elhamdulillah olmadıAyy ne hissettin ilk keseyi gördüğündee ne kadar güzel bi duygu Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh
Al benden de o kadar nefesimi tutmustum resmen. Doktor hah keseyi gördüüükk diyince bi ağlama krizine girdim ki ağlarken titremekten doktor kesenin resmini çekemedi sonra tekrar nefesimi tuttum da hareketsiz kalinca resim aldı şanslısn yaa ben özele gittigm halde eşimi almadılar iceri pandemiden dolayıKalbim durdu eşim yanımdaydı bak dedim şu küçük yuvarlak kese doktor diyo ne bilinçli bi anne ben heyecandan öldüm çok korkuyordum bi aksilik olacak diye elhamdulillah olmadı
Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin inşallahhh kac mm keseniz?Aranıza dünkü tahlil sonucum olan 1234 beta ile bende katılıyorum bugün keseyi de gördük. Şimdilik 4 hafta diyebiliriz ama kesin doğum tahmini ve haftalığını 15 gün sonra söyleyebilirim dedi Sadece folik asit al dedi.
Evet iyiki soyledim.insalalh kalp atisini duyarim ilk uc ayida sikintisiz atlatirimda hevesleri kursaklarinda kalmazNe guzel bak sende ayrı mutlu oldun annene soyleyınce
Sizinle nerdeyse ayni betamiz bizde dun gorduk keseyi.15 gun sonra kalp atisini duyup testler yapicak oyle haftalik soylycek banadaAranıza dünkü tahlil sonucum olan 1234 beta ile bende katılıyorum bugün keseyi de gördük. Şimdilik 4 hafta diyebiliriz ama kesin doğum tahmini ve haftalığını 15 gün sonra söyleyebilirim dedi Sadece folik asit al dedi.
Alır ya benim doktorum çok anlayışlı eşim çekindi girmek isteyipte geride durdu doktorumda sağolsun lütfen içeri buyrun ultrason bölümüne alalım sizi dediAl benden de o kadar nefesimi tutmustum resmen. Doktor hah keseyi gördüüükk diyince bi ağlama krizine girdim ki ağlarken titremekten doktor kesenin resmini çekemedi sonra tekrar nefesimi tuttum da hareketsiz kalinca resim aldı şanslısn yaa ben özele gittigm halde eşimi almadılar iceri pandemiden dolayı
Hangi folik asiti kullanıyorsunuzAranıza dünkü tahlil sonucum olan 1234 beta ile bende katılıyorum bugün keseyi de gördük. Şimdilik 4 hafta diyebiliriz ama kesin doğum tahmini ve haftalığını 15 gün sonra söyleyebilirim dedi Sadece folik asit al dedi.
Amin inşallah canım hepimizi kese mm söylemedi doktorum. Herşeyi 15 g0n sonrasına saklıyorTebrik ederim Allah tamamina erdirsin inşallahhh kac mm keseniz?
Sizin sat ne zamandı canım? Benim 31 ekimdi ilk dünk0 doktor 3 haftalık dedi bugünkü 4 4.5 haftalık dedi net bir şey söyeleyemedilerSizinle nerdeyse ayni betamiz bizde dun gorduk keseyi.15 gun sonra kalp atisini duyup testler yapicak oyle haftalik soylycek banada
Folbiol 5 mg. Dünkü doktorum bunu yazmıştı progestanla birlikte. Bugünkü doktorum progestanı bırak sadece folikasit kullan dedi.Hangi folik asiti kukullanıyorsunuz
Nefes almakta zorlaniyorum inan ki ben yumurta sarımsak soğan tavuk turşu bunların kokusu gelmesin diyorum kusmuyorum ama midem cok bulaniyorCanim ben dün gece ilk defa istifar ettim. Onun disinda sadece istahsizlik var. Icim almiyor hicbirsey.