2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok kesildi ağrı sonradan devam etmedi. ☺️ 1-2 gündür daha belirgin gibi hareketleri ama dediğim gibi dinlendigim zaman hissediyorum ancak o da anlık çok kısa 🙈. Sen ayakta hareket halindeyken de hissedebiliyor musun?
Sadece ayaktayken 1 defa hisetim yeni yeni otururken de hisetmeye başladım ama sağa tarafima yatinca çok belirgin hisediyorum sola yatınca okadar çok aktif olmuyor ☺️

Günaydın kizlar bir arkadaş kalp cihazınin markasıni sormustu etiketleyemedim resmini atayım.
20210408_090247.jpg

Kizlar bisey sorucam, idrar tahlilinde az bakteri cikti sonra idrar kulturu yaptirdim ama temiz cikti o da. Az once farkettim, idrarda yogun bi koku aldim, hic yasayan oldu mu boyle bisey? Enfeksiyon teshisi de konulmadi sonucta, neden oluyor bilginiz var mi, dr.a sorucam yarin ama endiselendim.
Bendede kulturde bırsey cıkmadı ama aynı sekılde benımde oluyor arsda koku doktor ılcs gerek yok norml dedı bol bol su iç

günaydınn canım ben gittim ve kendimi tutamadım aldım biraz bi şeyler. jakarlı badiler harika % 100 pamuk ,müslin battaniyelerin fiyatları çok uygun ben bayıldım :-)
Benim eşim gitti. O da bi sürü şey almış.
ben en çok gece lambasını sevdim. Çok şirin ☺️

günaydınn canım ben gittim ve kendimi tutamadım aldım biraz bi şeyler. jakarlı badiler harika % 100 pamuk ,müslin battaniyelerin fiyatları çok uygun ben bayıldım :-)
Müslin battaniye kin kalitesine bayıldım bende 😊🌺

Bide 2 tane agız mendili almışım 😊
Rabbim zamanında giydirmeye nasip etsin hepimize 🙏

Canım patiklerin kurdalelerini genelde yapıştırıyorlar. Bebekler ayaklarini ağzına çok getiriyorlar o yüzden iğne iplikle iyice sabitle bence. Allah güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin

Canım patiklerin kurdalelerini genelde yapıştırıyorlar. Bebekler ayaklarini ağzına çok getiriyorlar o yüzden iğne iplikle iyice sabitle bence. Allah güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin
Çok sagol cnm inş 🙏💜😍Cnm onu dış çekim niyetine aldım o benim gözümde dış çekim aksesuarı ama uyardığın için çok teşekkür ederim. dikerim onu ben :KK5:😘
Bizim buralar ilk günden beri çok yüksek riskli bölge ama Allah tan gittiğim şubeyi benle ya 7 ya 8 kişiydik çok kalabalık değildi 😊4 erkekti 🤣

Kizlar bisey sorucam, idrar tahlilinde az bakteri cikti sonra idrar kulturu yaptirdim ama temiz cikti o da. Az once farkettim, idrarda yogun bi koku aldim, hic yasayan oldu mu boyle bisey? Enfeksiyon teshisi de konulmadi sonucta, neden oluyor bilginiz var mi, dr.a sorucam yarin ama endiselendim.
Vitamin aliyorsaniz ondan da olabiliyor

Günaydın kizlar bir arkadaş kalp cihazınin markasıni sormustu etiketleyemedim resmini atayım.
Eki Görüntüle 2820077
Çok tesekkur ederim. Ben sormuştum. Ben de Bestmann diye bir marka siparis ettim. Insallah iyidir. Satici, alanlar var, aile hekimligi icin uygun dedi. Sizdeki de ondan olabilir diye dusundum. Kullaninca anlayacagim ise yarayip yaramadigini...

Ben de gittim kimse yoktu markette. Bir tane müslin, biberon, 5li hastane cikisi, triko battaniye ve nevresim seti aldım. 😍 Güzel seyler vardı..
Hayırlı olsun cnm benim gittiğim şube de 5li hastane çıkışı, uzun kollu badyy yoktu

Ben gittim cnm aldım birkaç bişey 😊
müslin battaniye
penye battaniye
örme batik
1 zıbın
1 yelek
3 tene külotlu çorap
Sağlıkla giysinler inşallah 🙏 içinde bebekleri hayal ettikçe heyecanım artıyor 🥰bende dün bu müslin battaniyeleri çarşıdan almıştım🤗 o yüzden 101 dekilere bakmamış eşim
image.jpg

X