2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Herkese çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı bu siteyi bu yüzden seviyorum
İlk hamileliğimde yaşım küçüktü. Ve bazı sorunlardan dolayı düzenli kontrole bile gidememiştim. O zamanki hayat telaşından, huzursuzluktan bebeğime odaklanmamıştım bile. O yüzden bu hamileliğimde çok tecrübesiz hissediyorum. Her duyduğumu daha da kötüye yorup hem kendimi hem de karnımdaki kuzumu boşa strese sokuyorum. törpülemem lazım bu huyumu.
Allah korusun bebeklerimizi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

canım bende dün ayrıntılı yaptirdim benim şimdi baktım bacak boyu 1 hafta geride ama sorun yok defi doktorum.zaten her gittiğimde ölçüm yapıyor doktorum ve hep bacak 1 hafta kısa soylüyor dikkatimi çekti ama doktorrunm normal deyince çok kafaya takmadım.son aylarda yetişirler inşallah.sağlikla doğsun tüm minnikler

Şansıma doktor felaket tellalı çıkmış resmen İnşallah , çok teşekkür ederim

Aynen canım vertigo gibi. Ani hareketlerde oluyor genelde sanırım benim de onunla alakalı, nörolojiden ziyade. Doktora bir sorayim da bakayim.

slm kızlar ben 2 gündür çok uyuyorum yaa 10/11 gibi uyanıyorum yemek yiyorum 12/1 gibi uyuyorum 4/5 gibi tekrar uyanıyorum ilk haftalardaki yorgunluk geri geldi sizde de oluyormu

Teşekkür ederim Çok şükür atlattık doktora kist vardı deyince dün baya inceledi geçmiş annesi kist yok deyince dünyalar benim oldu çok şükür Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Çok geçmiş olsun canım, bak atlattın artık güzel günler bekliyor annesiyle yavrusunu.

Canım muhtemelen ölçüm hatasıdır, bacak boyu benimki de geriden ölçülmüştü, 3 gün kadar. Bebek hareketli ve ultrason cihazına göre de fark ettiğini düsünüyorum en uygun pozisyonu yakalayıp ölçmeye çalışıyolar. Ama malesef bazi doktorlar yeterli özeni göstermeyip rastgele bile ölçüyo olabilir inan her şeye şüphe ile yaklaşır olduk. Detaylında zaten net belli olur, bence endişe edeceğin bir durum yok. Fetal dna yaptirmişsin zaten ikili üçlüden daha kesin sonuclar veriyo o test. Hiç takma sıkma canını

Merhaba, cok stress yapma lutfen detayliya girdigimde,ekranda bazi olcumlerI birkac gun kucuktu Benimkinin de.raporumda ayrintili yazmiyor baktim simdi Ama.pazartesi iyi haberler alirsin insallah.

Yaaa utandımmm Benim kendime hayrım yok işte Cok evhamlıyımdır ama dönüp dolaşıp Allahım sana emanet diyorum hep, Rabbim kucağımıza aldırcak sağlıkla çok inanıyorum Ve annesi minnoş kızında gayet sağlıklı bak nasılda tepiniyormuş o minik ayaklarını yerim maşallah kuzuya

slm kızlar ben 2 gündür çok uyuyorum yaa 10/11 gibi uyanıyorum yemek yiyorum 12/1 gibi uyuyorum 4/5 gibi tekrar uyanıyorum ilk haftalardaki yorgunluk geri geldi sizde de oluyormu
Bennn İlk zamanlarda uyku hali yaşamamıştım son 2-3 gündür inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi ve uyumak istiyorum kaldı ki uykuyu hiç sevmem neden böyle oldum anlamadım normal heralde

Bennn İlk zamanlarda uyku hali yaşamamıştım son 2-3 gündür inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi ve uyumak istiyorum kaldı ki uykuyu hiç sevmem neden böyle oldum anlamadım normal heralde
Aynen normalde gece uyamiyordum 3/4 gibi uyuyordum sabah da en gec 9 bucuk gibi uyanıyordum ama şimdi en gec 2 de uyumuş oluyorum gece sabahta 10/11 uyaniyorum 1/2 saatliğine yemek yiyip tekrar yatıyorum uyanasım gelmiyo resmen

Canım merhaba benim de öyle fotoğrafını attım hep öndeymiş baktım femur uzunluğu detaylıda kısa çıktı Eşim sorun yok dediği için detaylıdaki doktor da çok düşünmedim bugün kendi doktorumla görüştüm bide ona sorayım dedim o da normal dedi ben kendi adıma bundan sonra takip edicem her gittiğimde sorarım fark açılıyor mu diye ... Kısa da doğabilir bizimkiler ama ben ilerde uzar diye düşünüyorum yine konuşuruz bakalım doğumda 50 cm i görecek miyiz

ben canım bana da doktorum bgırsak parlaklıgı var dedi . perinatologa yönlendirdi . o da hafif bagırsak parlaklıgı ve bönrek genişlemesi oldugunu söyledi . bana da fetal dna testi önerdiler . başta yaptırmak istemedim ama şüphe ile yaşamaktansa yaptırmaya karar verdim .

canım şimdi oğlumun eski usg baktım ordada 1 hafta 10 gün hep geri çıkmış femur uzunluğu ama oğlum 54 cm doğdu. hatta 38. haftada bile geriymiş femur hala.ama şuanda bile uzun sayılır yaşıtlarından çok şükür.bu minnoşlarda dogucak insallah sağlıkla.

Bende basta yaptırmak istememiştim ikili testte dusuk risk cıkınca ama suan pişman oldum keşke en basndan yaptırsaymısım şimdi down sendromu şüpesi gerçekten cok üzdü geç kalmış gibi hissediyorum inşallah temiz cıkar yavrularımıza sağlıkla kavusuruz.hemen dün yaptırdım zaten 10 gunde çıkıyormuş

bende ikili zamanı gidip fetal dna yaptırmadıgıma pişmanım .
ikilinin öadem bu kdar gecersizliğ var nedem yapılıyor. sizin benden önce cıkar sonucunuz inş herkesin bebegi saglıklıdır . benim tekmbagırsak olsa yaptırmazdım ama böbrek genişlemesi olayı da beni gerdi .

sizin kacımcı haftada başladı parlaklık ? kaca kadar devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…