2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
canım şimdi oğlumun eski usg baktım ordada 1 hafta 10 gün hep geri çıkmış femur uzunluğu ama oğlum 54 cm doğdu. hatta 38. haftada bile geriymiş femur hala.ama şuanda bile uzun sayılır yaşıtlarından çok şükür.bu minnoşlarda dogucak insallah sağlıkla.
Ay ne güzel içimi nasıl ferahlattın Allah senden razı olsun❤️❤️❤️İnşallah sağlıkla alıcaz onları kucağımıza inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hic hata yapmayan kiz hic hata yapmayan kiz da görsün bu yazdığını 😍

bebeklerde oluşan bu parlaklıklar sadece detaylıda mı ortaya çıkıyor? Öncesinde kendi doktorumuz da varsa farkedebiliyor mu? Benim de salı günü var detaylı daha önce hiç sorun çıkmadı karşıma şimdi vesvese başladı

Mıde eksımesını gectım yemek borum alev alıyor artık benım gavıscon uc kere ıcıyoorm bıraz rahatlatyr
Ben yediğimde dikat ediyorum ekşime yaşamıyorum çok. Arada dikat etmediğimde bende de oluyor ya soğuk yoğur ya da dondurma yiyorum geç saatte ekişimeyi hemen kesiyor

bende ikili zamanı gidip fetal dna yaptırmadıgıma pişmanım .
ikilinin öadem bu kdar gecersizliğ var nedem yapılıyor. sizin benden önce cıkar sonucunuz inş herkesin bebegi saglıklıdır . benim tekmbagırsak olsa yaptırmazdım ama böbrek genişlemesi olayı da beni gerdi .
Aynen cok pişmanım bende basta yaptırmadığıma.evet bnmki önce cıkar haber vereceğim inşallah güzel haberler alalım 🙏 bnmde tek bagırsak değil kalbindede gördü parlaklık hafif derecede. Bu arada yani detaylı ultrasondan önce böle bşy kadın dogumcum gormemıstı bişy dememişti hersey normaldi detaylı için perinatolojiye gittim iki gün önce ilk defa orda duydum sizin ne zaman baslamıştı?

Aynen cok pişmanım bende basta yaptırmadığıma.evet bnmki önce cıkar haber vereceğim inşallah güzel haberler alalım 🙏 bnmde tek bagırsak değil kalbindede gördü parlaklık hafif derecede. Bu arada yani detaylı ultrasondan önce böle bşy kadın dogumcum gormemıstı bişy dememişti hersey normaldi detaylı için perinatolojiye gittim iki gün önce ilk defa orda duydum sizin ne zaman baslamıştı?
benim özeldeki doktorumun cihazları da iyi kendi de prof ztn . ilk o 19. haftada gördü tam . aslında 2 gün sonra perinatologa yönlendirdi ben ztn perinatologa da gidiyordum dğzenli olarak o da baksın diye . perinatologa da en son 17. haftada gitmiştim bi sıkıntı görmedi. 19+6 da gititm perinataloga detaylıya orada parlaklık var dendi ama hafif . hafif dercede bönrek genişlemesi var erkek bebegim erkeklerde oluyor genelde dedi. ama içime kurt düştü. bu arada bu anlattıgım dün oldu. şuan tam 20. haftadayz pazartesi kan verip fetal dn yaptırcam herseye bakıalcak. kendime cok kızıyrm . 11-12 haftada bu testi yaptırmak varken düştügümüz hataya bak. ne ikiliye kan verirdik ne başka seye.

bebeklerde oluşan bu parlaklıklar sadece detaylıda mı ortaya çıkıyor? Öncesinde kendi doktorumuz da varsa farkedebiliyor mu? Benim de salı günü var detaylı daha önce hiç sorun çıkmadı karşıma şimdi vesvese başladı
dpktorunuz iyiyse görür . ben bıraya yazmamıştım cok bunaldım diye . benim gibi olanları görünce yqzdım. ztn riskliydi gebeligim .20 haftadır nefes aldıgımı hissetmiyorum.

benim özeldeki doktorumun cihazları da iyi kendi de prof ztn . ilk o 19. haftada gördü tam . aslında 2 gün sonra perinatologa yönlendirdi ben ztn perinatologa da gidiyordum dğzenli olarak o da baksın diye . perinatologa da en son 17. haftada gitmiştim bi sıkıntı görmedi. 19+6 da gititm perinataloga detaylıya orada parlaklık var dendi ama hafif . hafif dercede bönrek genişlemesi var erkek bebegim erkeklerde oluyor genelde dedi. ama içime kurt düştü. bu arada bu anlattıgım dün oldu. şuan tam 20. haftadayz pazartesi kan verip fetal dn yaptırcam herseye bakıalcak. kendime cok kızıyrm . 11-12 haftada bu testi yaptırmak varken düştügümüz hataya bak. ne ikiliye kan verirdik ne başka seye.
Muhtemeln benimde önceden vardı ama kadın dogumcum görmedi halada bugun gttm ben görmüyorum diyor ama perinatolog prof olan görüyorum dedi sizde baslarda kanama olmuşmuydu bende olmamıştı ama içeriye olmuş bebek onu yutunca parlaklık gorunuyormş inşallah bizimkide öyledir

Muhtemeln benimde önceden vardı ama kadın dogumcum görmedi halada bugun gttm ben görmüyorum diyor ama perinatolog prof olan görüyorum dedi sizde baslarda kanama olmuşmuydu bende olmamıştı ama içeriye olmuş bebek onu yutunca parlaklık gorunuyormş inşallah bizimkide öyledir
7-14. haftalarda oldu kanama bnm ridklydi surekli yattım

inş kanamadandır canım .
inan ki bende ondan umutlanıyorum.
Allah büyük . ne hissedecegimi bilemiyorum herkes evladı saglıklı olsun ister . kimseye vermesin böyle zor imtihan herkesin bebegi saglıcakla dogsun ne diyelim

perinatologlar ekstra egitim alıyor. ama benim 2 doktorumda iyi . yani ben makinesi cok iyi diye belki fazladan parlak detaylı gösteriyor diye avuttum kendimi bi. ama perinatologda gördü. inş 2-3 hafta sınra hic kalmaz silinir o parlaklık

Kızlar günaydın.Tetanoz aşımı vuruldum az önce.Kalp atışı da bakıldı.Net duyamiyor daha dün doktordaydim gümbür gümbür kalp atışı duyuluyordu.
Sağlık ocağının kendi cihazı el cihazı gibi birşey.Ondan kaynaklımı anlayamadım.
Gecende de aynısı olmuştu diğer hemşire duymuştu.Aslinda sesi geliyor ama derinden az.
Birde benim bebek arka duvara yerlesmiş onunla alakası var mıdır rahat duyulmasının?
Daha dün duydum ama bu hemşire beni yine tedirgin etti ya🥺
Selam, bence hic endise etmeyin kendi doktorunuza guvenin. 18+4 gunluk hamileyim daha once hic saglik ocagina gitmemistim. Bugun asi icin kaydimi yaptirmaya gittigimde beni de o el cihaziyla muayene ettiler. Bebegin kalp atisi cok gucluydu ve bu bebek 18. Haftadan buyuk gibi dediler. Daha sali gunu kontrole gittim doktorun son teknoloji cihazina mi guveneyim yoksa o el cihazina mi🙈 hic canini sikma yani

perinatologlar ekstra egitim alıyor. ama benim 2 doktorumda iyi . yani ben makinesi cok iyi diye belki fazladan parlak detaylı gösteriyor diye avuttum kendimi bi. ama perinatologda gördü. inş 2-3 hafta sınra hic kalmaz silinir o parlaklık
Tabii evet bende kadın dogumcum ben görmüyorum desede ben ona değil perianotoga inanıyorum fetal dna bakalım aklımızda soru işareti kalmasn diyince hemen yaptırmya karar verdm oyuzden.fetal dna temiz cıksın gerisi önemli değil dedi parlaklık silinmesede muhtemelen önceki kanamadan ötürü

Mwrhaba güzel anneler dün sağlık ocağında tam kan tahlili yaptırmıştım malesef idrar tahlili yapmıyorlar.wbc değeri 13 çıkmış o ne demek oluyor dr a sordum.bir sıkıntı varmı değerlerde hiç bir sıkıntı yok dedi

Mwrhaba güzel anneler dün sağlık ocağında tam kan tahlili yaptırmıştım malesef idrar tahlili yapmıyorlar.wbc değeri 13 çıkmış o ne demek oluyor dr a sordum.bir sıkıntı varmı değerlerde hiç bir sıkıntı yok dedi
Merhaba wbc kandaki lokosit demek...siniri 11 dir sizin 13 cikmis...gebelikte bu deger yukseliyor genelde..benim 16 idi en son....ama saha yuksrk oldugunda enfeksiyondan suphe ederler...kirkmayin siz hem doktorynuz da iyi demis zaten👍

Ay ne güzel içimi nasıl ferahlattın Allah senden razı olsun❤️❤️❤️İnşallah sağlıkla alıcaz onları kucağımıza inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hic hata yapmayan kiz hic hata yapmayan kiz da görsün bu yazdığını 😍
ne demek canım allah sendende burdaki herkestende razı olsun.hiç bilmediğimiz stres yaptığımız konularda birbirimize destek oluyoruz. bu muhteşem hemde stresli bi yolda.

Böbrek genislemesini cok kiside duydum önemli olan belli bir sinira gelmemesi ,, cogundada belli bir haftada buyumesi duruyor,, insallah sizdede buyumeye devam etmez,, hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi🤲

Böbrek genislemesini cok kiside duydum önemli olan belli bir sinira gelmemesi ,, cogundada belli bir haftada buyumesi duruyor,, insallah sizdede buyumeye devam etmez,, hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi🤲
normalde 4 üstü degerleri bönrek genişlemesi olarak görüyorlarmış. benim ölçümlerim 4.2 4.3 olmak üzere iki taraflı. inş bizim de belli bi haftadan sonra durur.
ruhen kendimi iyi hissetmememe kızıyorum. bu şekilde hissederken onu içimde nasıl sağlıkla besleyip büyütecegim bilmiyorum. son 2 gündür uyudugum uykuyu bile anlamıyorum

X