- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.041
Kesinlikle olabilir ben de oyle sağ kasığımda hissediyordum hep meğer ayaklari ordaymis pitir pitir tekmeliyomus, doktor ultrason cihazini oraya yerlestirince anladimArkadaslar merhaba bebeginizi hep kasigin tam.ortasindan mi hissettiniz yoksa sag veya solda mi hissederiz...yani 2 gundur sag kasigimda bagirsak hareketlerine benzer ama icimi kidiklayan bir hareketlenme oluyor boyle alttan birsey donuyor gibi daha once boyle bisey basima gelmemisti cok merak ediyorum bebisim.olabilirmi acaba
Merhaba bana 12. Haftada kız dediler şimdi 15.haftadayım erkek diyorlar umarım değişmezMerhaba doktorum 12+4 ken %80 kız dedi acaba yanılma payı olur mu genelde hep oğlan dediklerinde yanılma oluyor deniyor hiç kızda yaşayan oldu mu
Hayırlı olsun canım oğluşun Ağustos ayı erkek ayı olduPaşa geliyor kızlar
Evet valla tüm yakısıklıklar 2021 ağustostan çıkacakHayırlı olsun canım oğluşun Ağustos ayı erkek ayı olduAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bana 15. Haftada kız dediler dün gittim kesin kız o yüzden büyük ihtimal değişmez canım ama belli olmuyor bazen duyuyoruz değiştiğini bir sonraki randevunda daha netleşirMerhaba bana 12. Haftada kız dediler şimdi 15.haftadayım erkek diyorlar umarım değişmez
Benim kız zaten büyük ihtimal Temmuz doğumlu olcak gibi normal doğurma ihtimalim düşük çünkü o yüzden 38. Haftada filan bizi doğuma alabilirEvet valla tüm yakısıklıklar 2021 ağustostan çıkacak
Cinsiyeti aileye açıklamak için erken mi sizce o zaman ?Bana 15. Haftada kız dediler dün gittim kesin kız o yüzden büyük ihtimal değişmez canım ama belli olmuyor bazen duyuyoruz değiştiğini bir sonraki randevunda daha netleşir
Bana da 12.haftada söylediler değişir diye her gittiğimde de sordum hala kız diyorlar. Bu haftaya geldik hala değişebilir diyorumMerhaba bana 12. Haftada kız dediler şimdi 15.haftadayım erkek diyorlar umarım değişmez
Ben söylemiştim ilk öğrendiğimde ama değişebilir belki diye belirtmiştim☺Cinsiyeti aileye açıklamak için erken mi sizce o zaman ?
Bende kesin dimi diye sordum kız yazıp ultrason görüntüsünü verdiBana da 12.haftada söylediler değişir diye her gittiğimde de sordum hala kız diyorlar. Bu haftaya geldik hala değişebilir diyorum
Bacak arası görsem ben de ikna olurdum kimse göstermiyor banaBende kesin dimi diye sordum kız yazıp ultrason görüntüsünü verdihakikaten boş yani o bölgede çıkıntı yok benim kız açık açık gösteriyor hiç saklayım filan demedi
Canım sen bilirsin ama hergün 4 bardak çay 1 fincan kahve cok gibi geldi bana. Ben doktoruma sorduğumda çok canın çekerse günde bir bardak çay haftada bir fincan kahve içebilirsin demişti. Öyle deyince madem zararı var diye bıraktım ben de.Çay ve kahveye çok mesafe koyamadım arama. Yani günde 4 bardak çay(açık) 1 fincanda Türk kahvesi içiyorum. Ama sanırım ultrason kalitesinden de olabilir. Eski doktorumun ki baya eski bi cihazdı yeni doktorumun kullandığı baya yeni. Yine de söylediğin gibi çaya en azından 3 e düşürebilsem iyi olcak sanırım. Teşekkür ederim canım.
Bana da sadece kahve de sınır koymuştu canım 1 fincan kahve diye. Çayla ilgili herhangi bir şey söylememişti. İşin ilginci önceden çayı çok aramazken şimdi arar oldum. Biraz kendime engel olmaya çalışayımCanım sen bilirsin ama hergün 4 bardak çay 1 fincan kahve cok gibi geldi bana. Ben doktoruma sorduğumda çok canın çekerse günde bir bardak çay haftada bir fincan kahve içebilirsin demişti. Öyle deyince madem zararı var diye bıraktım ben de.
Bence vücudunun su ihtiyacı arttığı için çay aklıma geliyor olabilir. Sokma portakal suyu, ayran felan içersen onlar da karşılar aslında. Her zaman su içmek istemiyor insan bazen içi yanıyor başka bir içecek arıyor, ben öyle yapıyorum artık. Çayda hiç masum değil kafein miktarı azimsanamaz ayriyetten bir de demir emilimini baya azaltıyor. Internetten de baktım şimdi en fazla 1-2 bardak için diyor. Bence de engel olmaya çalış, azcık sabretcez bebişlerimizi kucagimiza aldığımızda hiçbirini önemsemeyeceğiz bileBana da sadece kahve de sınır koymuştu canım 1 fincan kahve diye. Çayla ilgili herhangi bir şey söylememişti. İşin ilginci önceden çayı çok aramazken şimdi arar oldum. Biraz kendime engel olmaya çalışayım
YhaaKesinlikle olabilir ben de oyle sağ kasığımda hissediyordum hep meğer ayaklari ordaymis pitir pitir tekmeliyomus, doktor ultrason cihazini oraya yerlestirince anladimkafasi da yukardaymis bazen ordan da geliyor hareketler
Hayirlisi olsun bugun icimden gecirmistim sizin icin erkek diyePaşa geliyor kızlar
Sanırım kız bebek değilmi ramzi tutmadı yaniiBende rus takvimi, cin takvimi, kan yenileme falan hepsi kız gosteriyo. Ogluma kız kardes gonlumden geciyodu tabiki eli ayagi saglam olsun saglikla gelsinler kucaklarimiza önemli olan o ama her annenin gönlünde bisi yatiyo iste. Ama bence arvenin tespitler dogru. 9 keseyi de tutturmuş masallahben rotayi maviliklere çevireyim. Ogluma suç ortagı