2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet eskiden bilinmiyormuş, şimdi annemlerle otururken onlar çay içiyorlar ben su istiyorum annemin garibine gidiyor çok çay içmiş hamileliğinde ama tabi eskiyle kıyaslamamak lazım, o zamanlar bilmezlik cahillik varmış, zaten günümüzde anne bebek ölümleriyle o zamanları kıyaslarsak cağ atlamışız. Tabi canımız çok isterse bizimki de can, bebeğe zarar vermeyecek şekilde tüketiyoruz ben de çikolataya dayanamıyorum mesela kakaolu süt de öyle arada yapıyorum kendime.

Maşallah canım ne güzel haberler çok sevindimbenimde iki hafta sonra detaylı heyecanla bekliyorum

Kızlar valla bende canım birşeyler çektiğinde Kaan Kocatepeyi izliyorum rahatlıyorum.
Mesela geçen ilk defa ciğer yedim az.
Sucuklu tostta yedim.
Çiğköftede.Hamburgerde.
Umarım bir zararı olmaz ama Kaan Kocatepe mesela haftada bir hamburgeri gebelik tolere edemeyecek birşey değil diyor.Misal zaten gebeliğin gidişatı haftada bir yenen hamburgere yada binde bir yediğin ciğere kaldıysa o gebelik sagliksizdir diyor.
Tabi yinede biz abartmayalim.

Bende her hafta yıyorum dayanamıyorum hep canım ıstoyor hamburger

Bende her hafta yıyorum dayanamıyorum hep canım ıstoyor hamburger
Benimde özellikle canım çiğköfte çekmişti ve lahmacun hep onlardan yemiştim.
Annelerimiz hiç böyle dikkat etmezmiž benim annem çaykolik hamilelikte bol bol içmiş.
Ben anlamıyorum ne değişti.

Benimde özellikle canım çiğköfte çekmişti ve lahmacun hep onlardan yemiştim.
Annelerimiz hiç böyle dikkat etmezmiž benim annem çaykolik hamilelikte bol bol içmiş.
Ben anlamıyorum ne değişti.
Ay bende çiğ kofte dıye ölcem ya bana doktorum kacak cay olmadıgı surece ıcebılrsın bırsey olmaz dedı

Kızlar hamile çekimi hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok istiyorum ama etrafımdakiler ar edep diyo
Ne alakası varmış canım arla edeple. İstiyorsan yaptır içinde kalmasın hamilelik insanın hayatında sürekli başına gelebilecek birşey değil ki. Zorluğunu çektiğimiz gibi keyfini çıkarmak da hakkımız.

Ay bende çiğ kofte dıye ölcem ya bana doktorum kacak cay olmadıgı surece ıcebılrsın bırsey olmaz dedı
Banada abartmamak kaydıyla icebilirsin tabi dedi zaten çok açık iciyorum iş arkadaşlarım sıcak su içseydin o ne öyle diyorlar :))) nazende çay kahve içmek icin sütlü çikolata sahlep içiyorum ama onlarda çok tatlı geliyor bayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…