- 26 Mayıs 2018
- 357
- 536
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.081
Aaa dogrudur. Ben burda duydum ramziyi pek anlamiyorum. Iyi ki tutmamiş ramziAma kesede ki konumu erkek gibi duruyor gerçektenbende ramziyi çürütmeye çalışıyorum da sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Rabbim izin verirse ben yapacagim yani elbise alacagim deniz kenarinda veya ormanda esim ceksin illa bi fotografciya gerek yok bence hem hatira kalsin maksat...saglikla bebek dogduktan sonra ailecek 3 muz cekeriz diye dusunuyorumKızlar hamile çekimi hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok istiyorum ama etrafımdakiler ar edep diyo
Ben de burda duydum vallaAaa dogrudur. Ben burda duydum ramziyi pek anlamiyorum. Iyi ki tutmamiş ramziBurda tutmayan oldu bayagi. Benim doktorda itimat etme oyle seylere demisti gırgırı işin. Amin saglikla gelsinler kucaklarimiza ❤❤
KıZlar bugun baska perınatolaga gıttım onun cıhazı cok daha ıyıyı dıye gercekten oyleydı cok sukur amnıyotık bant yokmus sadece amnıyotık zar olusmusBebişimşn de tum organları saglammıs 320 gram olmus 23 cm Tetenoz asısıda ol dedı
Merhaba canim ciğeri asla yemedim şimdiye kadar ama hamburgeri evde kendimiz yapınca bir sakıncası yoktur eşim evdr yapıyor şimdiye kadar da çok tükettim sicil veya pastırma da öyle pişirip öyle tükettim hiç sorun olmadi bence piştiği müddetçe hiç sorun olmaz güzel anneler eğer canınız çektiyse dışarda değil evde az pişmiş değil çok pişmiş şekilde tüketebiliriz hepimiz inşallah sağlıcakla Kucaklarimiza alırız yavrularımiziKızlar valla bende canım birşeyler çektiğinde Kaan Kocatepeyi izliyorum rahatlıyorum.
Mesela geçen ilk defa ciğer yedim az.
Sucuklu tostta yedim.
Çiğköftede.Hamburgerde.
Umarım bir zararı olmaz ama Kaan Kocatepe mesela haftada bir hamburgeri gebelik tolere edemeyecek birşey değil diyor.Misal zaten gebeliğin gidişatı haftada bir yenen hamburgere yada binde bir yediğin ciğere kaldıysa o gebelik sagliksizdir diyor.
Tabi yinede biz abartmayalim.
Ben oraya gitmiyorum artık evime uzak medifema ya gidiyorum ben ama orda Bülent var ona git kesinliklemerhaba herkese izmir egepole kontrole gelen var mı? ya da izmirde olan?
peki buraya giderken doğumla ilgili konuştunuz mu hiç başka doktor giriyormuş diyorlar amaBen oraya gitmiyorum artık evime uzak medifema ya gidiyorum ben ama orda Bülent var ona git kesinlikle
Merhaba izmirdeyim.ben de ama perinatolog doc. Dr.Baris Buke ye gidiyirum.ben hastane degil ozel.klinigi varmerhaba herkese izmir egepole kontrole gelen var mı? ya da izmirde olan?
memnun musunuz? kötü yorum okuyunca çok kafam karışıyor okumayınca da karışıyor gerçi sildiriyorlar mı diye emin olamıyor insan...Merhaba izmirdeyim.ben de ama perinatolog doc. Dr.Baris Buke ye gidiyirum.ben hastane degil ozel.klinigi var
Seni en iyi ben anlarımIyi geceler kizlar , odem problemleri basladi bende sizdede durum aynimi . ben biraz fazla kiloyla hamile kaldim 70 kiloyala basladim su an 18+5 ve 9 kilo aldim ikiz bebeklere . surekli birseyler yemek istiyor canim ama ellerim ayaklarimda sismisbastan belli cok zor geciyo ve 18 haftalik olmasina ragmen 35/40 haftalik gibiyim hem karnim coo buyuk hem hareketlerim cok sınırlandı
Canım sen bilirsin ama doğumdan sonraki iznini kısaltmış olursun asıl izin doğum sonrası lazım. Kural değişirse izne ayrılmış olsak bile geri döneriz zaten bisey farketmez. İnşallah değişmez ya ben kendimi hep 24 e odakladım yıkılirim resmenMerhaba teşekkür ederiz. Benim iki hastane arası fark 1 hafta var. Kural değişmeden izne ayrılmak istiyprum 24+0 da ama sizce hangi hastabede devam etsem. Yani aleyhime olur mu ki. Dönüşte zorlupu olur gibi. Bi de bi hastaneye göre tam ayrılıyorum, 2 güne bayram
Evet doğumun başladığı gece hangi doktor nöbetçi ise o giriyor diye biliyorum bende doktorla konusman lazım şansın varsa o akşam doktorun nöbetçi ise sıkıntı yok ama diğerlerini bilemicem bi arastır iyice sor ama bi çok yakınım orda doğum yaptı memnun du yani oda süslemesi hastane ücreti herşey içinde benim gittiğim hastane de oda süsleme yok mesela bi arayıp sor egepole bencepeki buraya giderken doğumla ilgili konuştunuz mu hiç başka doktor giriyormuş diyorlar ama
İnşallah bizler de yararlanırız o şanstan yaa.Canım sen bilirsin ama doğumdan sonraki iznini kısaltmış olursun asıl izin doğum sonrası lazım. Kural değişirse izne ayrılmış olsak bile geri döneriz zaten bisey farketmez. İnşallah değişmez ya ben kendimi hep 24 e odakladım yıkılirim resmen32 de bi sıkıntı olmazsa tekrar başlamayı düşünüyorum bir de ben.
Çok istiyorsan yaptır canım boşver sen onları sonuçta her zaman yaşanılan duygular değil
Ne alakası varmış canım arla edeple. İstiyorsan yaptır içinde kalmasın hamilelik insanın hayatında sürekli başına gelebilecek birşey değil ki. Zorluğunu çektiğimiz gibi keyfini çıkarmak da hakkımız.
Onlar kıskanıyordurcanın ne istiosa onu yap harika bişey
Haklısınız valla ben yaptıracam kafaya koydumRabbim izin verirse ben yapacagim yani elbise alacagim deniz kenarinda veya ormanda esim ceksin illa bi fotografciya gerek yok bence hem hatira kalsin maksat...saglikla bebek dogduktan sonra ailecek 3 muz cekeriz diye dusunuyorum
Seninle haftamiz aynıymış, ben de izne ayrılınca beyran başlıyor ama olsun napalim çalışsak da bi faydası olmaz onun, idari izin olduğu için. Ben buradan sormuştum 24+0 da oluyor demişlerdi ama doktora bir soracağım yine de.İnşallah bizler de yararlanırız o şanstan yaa.ben de 32-37 çalışıcam inş. O ara da ekleniyo dimi doğum sorasına?? Normalde ekleniyo da... bu arada tam 24+0 dimi? Yoksa 23 ün içinde 24 sayıloyosn hesabı olmaz sanırım. Çok soru sordum ama kusura bakma. Yaa bi de ben tam izne ayrılıyorum zaten heekese bayram tatili. Bu konuda ne düşünüyorsun? Heleki 9 gün olursa yani ne diyim. Bayram sorası ayrılsam zaten kurbana denk gelmiyorum pardon.