2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ama kesede ki konumu erkek gibi duruyor gerçekten bende ramziyi çürütmeye çalışıyorum da sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Aaa dogrudur. Ben burda duydum ramziyi pek anlamiyorum. Iyi ki tutmamiş ramzi Burda tutmayan oldu bayagi. Benim doktorda itimat etme oyle seylere demisti gırgırı işin. Amin saglikla gelsinler kucaklarimiza ❤❤

Kızlar hamile çekimi hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok istiyorum ama etrafımdakiler ar edep diyo
Rabbim izin verirse ben yapacagim yani elbise alacagim deniz kenarinda veya ormanda esim ceksin illa bi fotografciya gerek yok bence hem hatira kalsin maksat...saglikla bebek dogduktan sonra ailecek 3 muz cekeriz diye dusunuyorum

Aaa dogrudur. Ben burda duydum ramziyi pek anlamiyorum. Iyi ki tutmamiş ramzi Burda tutmayan oldu bayagi. Benim doktorda itimat etme oyle seylere demisti gırgırı işin. Amin saglikla gelsinler kucaklarimiza ❤❤
Ben de burda duydum valla evet tamamen tahmin ama bayağı tutan da var ve en son sizi görünce mutlu oldum

Slm kizlar birşey soracağim benim uaramaz sabahtan beri partiliyor içerde bulsdar çok aktiv olması normal mi sabatan beri sol kasıkta ya da yukarda takılıyor elimi koyunca avucumuda hisediyorum normal mi ya ?

Slm canim gözünaydin çok sevindim. Benimde haftaya perşembe günü insallah iyi geçer. Benimde doktorum tetenoz aşısı ol dedi.

Merhaba canim ciğeri asla yemedim şimdiye kadar ama hamburgeri evde kendimiz yapınca bir sakıncası yoktur eşim evdr yapıyor şimdiye kadar da çok tükettim sicil veya pastırma da öyle pişirip öyle tükettim hiç sorun olmadi bence piştiği müddetçe hiç sorun olmaz güzel anneler eğer canınız çektiyse dışarda değil evde az pişmiş değil çok pişmiş şekilde tüketebiliriz hepimiz inşallah sağlıcakla Kucaklarimiza alırız yavrularımizi

Iyi geceler kizlar , odem problemleri basladi bende sizdede durum aynimi . ben biraz fazla kiloyla hamile kaldim 70 kiloyala basladim su an 18+5 ve 9 kilo aldim ikiz bebeklere . surekli birseyler yemek istiyor canim ama ellerim ayaklarimda sismis bastan belli cok zor geciyo ve 18 haftalik olmasina ragmen 35/40 haftalik gibiyim hem karnim coo buyuk hem hareketlerim cok sınırlandı

Seni en iyi ben anlarım
Bende aşırı ödem yok epey kilo da aldım ama aldığım kilolar sadece göğüs ve karında toplanmış gibi kollarım bacaklarım hala ince. Gövdeden şiştim. Hareketlerim benim de çok kısıtlı yattığım yerden tek başıma kalkarken çok zorlaniyorum. Egilip yerden bir sey alayim desen zaten imkansiz. Hatta eşim sen şimdi böyleysen 30dan sonra napcan diyor. Afedersin geçen gün ağda yapayım dedim resmen görmeden yaptım karnım da baya var

Canım sen bilirsin ama doğumdan sonraki iznini kısaltmış olursun asıl izin doğum sonrası lazım. Kural değişirse izne ayrılmış olsak bile geri döneriz zaten bisey farketmez. İnşallah değişmez ya ben kendimi hep 24 e odakladım yıkılirim resmen 32 de bi sıkıntı olmazsa tekrar başlamayı düşünüyorum bir de ben.

peki buraya giderken doğumla ilgili konuştunuz mu hiç başka doktor giriyormuş diyorlar ama
Evet doğumun başladığı gece hangi doktor nöbetçi ise o giriyor diye biliyorum bende doktorla konusman lazım şansın varsa o akşam doktorun nöbetçi ise sıkıntı yok ama diğerlerini bilemicem bi arastır iyice sor ama bi çok yakınım orda doğum yaptı memnun du yani oda süslemesi hastane ücreti herşey içinde benim gittiğim hastane de oda süsleme yok mesela bi arayıp sor egepole bence

İnşallah bizler de yararlanırız o şanstan yaa. ben de 32-37 çalışıcam inş. O ara da ekleniyo dimi doğum sorasına?? Normalde ekleniyo da... bu arada tam 24+0 dimi? Yoksa 23 ün içinde 24 sayıloyosn hesabı olmaz sanırım. Çok soru sordum ama kusura bakma. Yaa bi de ben tam izne ayrılıyorum zaten heekese bayram tatili. Bu konuda ne düşünüyorsun? Heleki 9 gün olursa yani ne diyim. Bayram sorası ayrılsam zaten kurbana denk gelmiyorum pardon.

ZeynepSeda bi de ayrıyetten bi şeylr daha sorayım bulmuşken böyle ilgilenen birini :) bi konuda çok kararsızım. Uzun süre karar veremeyeceğim kesin . Kızımda doğumumu ünv hstanesnde yaptım yani araştırma. Sebebi yok. Devlet olduğu için tercih etmiştim. Evwt şükür mmn kaldım. Sıra yok vb. İlgileri iyiydi. Yalnız doğumuma 10-15 kişi girdi. Hani öğrenciler ya staj vb. Benm aklıma olumsuz bişey gelmedi ama sora annem dediki bi de tesettürlüyüm. Eşinin de düşünmesi lazımdı dedi. İkimci olay da ben 38+5 de suni sancı ile doğum yptım . 40 a bekleyin demiyorum ama 39 un içine girmem gerekli diye düşünüyordum . Sorun da yoktu şükür . Herşey yılunda giderken kilo alımı da iyiyiken, 37 yi geçmişim. Başladılar. Çocuk zayıfmış. İyi de ne alaka son zamanlarda? Bence araştırma hastanesi oldupu için bahane yaptılar. Döner sermaye falan. Yatış verdiler. Diyo ki bu odadaki cihazla hesapladık, farklı çıkıyomuş. İyi de son haftalar mı aklına geliyo. O kadar eminim ki.. zaten doğum sorası da kaldık. Odada kimle konuştysam herkesi tutuyorlarmış. Sözde . “Sorun yoksa aynı gün çıkarıyoruz diyolar” vallahi sorunu zaten kendileri çıkarıyo. İlla bişey buluyolar. Neyse işte ben şimdi oraya gitmiyorum. Eşimin babalık izni bile oralarda bitti . Devlete gidiyordum ama baya sıra var. Orada yok ve bunların dışında ilgileri iyi ve doğumumda çok yatdımcı oldular. Güven verdiler. Devlette en son gittiğümde baya bekledik anlatamam. Eşim sinirlendive özele gidelim dedi. Özele gittik. 2 dakikada gir, sıra yok miss. Zaten ayda bir çağıroyo. Son zamanlarda sıklaşır tabi haftada 1 de. Devlette onca saat beklemeye değmez diye düşündüm. Amaaa işte bi sorun daha var. Özel bana hiç güven vermiyo. Şöyle ki. Tamam doktprlar iyi de, öyle sakin, nasıl desem durgun diil de mücadele yok gibi durıyo. E düşünüyorum bu doktor, doğum anında kendini paralamaz ki. Duruşundan belli. Olmadı hemen sezeryan ki ben o hastanede normal dığumu duymadım. İlla vardır canım . Benim için dığum şekli önemli diil sağlıklı sıhatli olsunlar Alllahım. Ama normal doğuma elverişli olursam sezeryan oluşuna üZülürüm. Bayılma hissi de korkutıyor beni kasarım kendimi. Soraki süreçte de genelde ağrı yaşanıyor. Ünv hastanesinde canla başla mücadele ettiler. Sağlıklı hayırlısı olsun. Kafam çok karışık bu sefer. Ama suni sancı derlerse inan kabul edemem bu sefer ve sezeryan derim. Özelin ilgisi ve kolaylıpı iyi ama dığumu bilmiyorum. Şuan hastabe seçimim büyük ölçüde doğum şeklini belirlicek

Bu kadar uzun mesaj yazdıpımı hatırlamıyorum. Kusura bakmayın kızlar mesgul ettiysem. İnşallah ikimci dığum daha kolay olur. Aranızda ikinci doğumu kolay olan varsa özelden yazabilir mi, arladaşları etkilemek istemem

Çok istiyorsan yaptır canım boşver sen onları sonuçta her zaman yaşanılan duygular değil
Onlar kıskanıyordur canın ne istiosa onu yap harika bişey
Rabbim izin verirse ben yapacagim yani elbise alacagim deniz kenarinda veya ormanda esim ceksin illa bi fotografciya gerek yok bence hem hatira kalsin maksat...saglikla bebek dogduktan sonra ailecek 3 muz cekeriz diye dusunuyorum
Haklısınız valla ben yaptıracam kafaya koydum düşünceleriniz içinde teşekkür ederim destek verdiniz ban

Seninle haftamiz aynıymış, ben de izne ayrılınca beyran başlıyor ama olsun napalim çalışsak da bi faydası olmaz onun, idari izin olduğu için. Ben buradan sormuştum 24+0 da oluyor demişlerdi ama doktora bir soracağım yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…