2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Inslaah sendede hersey yolundadir saglikli haberlerini alirizRabbim bu mubarek günde dualarimizi kabul etsin saglikla yavrularimizi kucagimiza versin Aminnnn

Ben bıraktım canım 2 3 haftadır

Korkutmak istemem ama komsum yakin zamanda dogum yapti. Ve sigara icmiyor. Sadece esi iciyordu. Yani komsum pasif iciciydi. Buna ragmen bebegi dogdugunda solunum problemi cekti bebek ve taburcu olamadilar bir sure. Doktor anneye sigara mi ictin hamileliginde diye sormus. Sukur bebek simdi iyi. Ama bu hikaye sizi biraz dusundursun ve bebeginiz icin birakin derim. Ben de 6. haftada biraktim ve 1 paket iciyordum. Bebegim icin biraktim. Sonucta bu bebege kavusabilmek icin nelerini feda edenler var.

Hala bakildiginda hamile oldgum anlasilmiyormetrolarda hala ayakta gidiyorum mesela 19 hafta olduk tik yok
Hic harekette hissetmedim hisseden var mi 19 da olup

Ben bariz hissediyorum ama 2. Gebelik bnmki

Yok canım bende henüz hissetmedim birkaç haftaya hissederim diye umut ediyorum
Kızlar ben öyle bir hissediyorum ki hatta eşim bile hissediyor hatta videoya bile çektim yakaladım tekme anını bariz belli oluyor. Kız olmasına rağmen bu haftada bu hareketlilik beni çok şaşırtıyor gerçekten kime söylesem abartıyorum diye düşünüyor ama videoyu izleyen şaşıp, kalıyor 50 kiloyla hamile kaldım şuan 54 üm çok, kilolu değilim diye mi acaba hiç bilmiyorum 1. Gebelik ama mükemmmelll his herkes en kısa zamanda hissedecektir, hep oynasın isteyeceksiniz

Benimkiler çok fena. Hele yemek yediğim zaman sağlı sollu öyle pıt falan da değil bildiğin bam güm yani. Inşallah doğumdan sonra sakin olurlar
Bende de aynı durum canım tek bebek ama resmen durmuyor :)
Hareket etmeyenler panik olmuş bende bu kadar küçükken hareketlere panik olup doktora gittim çünkü kime söylesem günde 1-2 tık farkedersin diyordu. Benimki fıldır fıldır. D
edim ya bebek değil bu bi organım flaan oynuyor ya da bebek baya imdat diyo
Doktor ultrasonla bakamadı hiç durmadığı için o derece hareketli ama bir sıkıntı değilmiş bu durum şükür
Doğduklarında acaba hareketli mi olurlar bilemedim

Ne güzel canım ben baya baya kiloluyum o yüzden hemen hissetmeyi beklemiyorum zaten sen zayıfsın diye birde karın kasların güçlüyse ondan hissediyorsundur inşallah bizlerde o günleri göreceğiz

Canım maşallah bende de durum aynı 47 ile hamile kaldım 51im sanırım kilo ile ilgili.
14. Haftadan beri hissediyorum
Artık eşim annem de elini koyunca hissediyor sürekli vuruyor çünkü :)
Henüz video denemedim bi deneyeyim bende

Korkmuyorum desem yalan olur valla benimkilerin biri duruyor diğeri başlıyor gün icin de 5 dakika hareketsiz geçmiyor yani. Doğumdan sonra böyle olursa ben yandım ne uyku var ne yemek var ne banyo var. Birini bırakıp diğerini alcaz galiba

Cidden canım 2 bebek... of diyorum
Ama başta zor büyüdüklerin de oh mis olcak
Hele zaten 2 çocuk düşünüyordunsa da tek seferde halloldu ne güzel

Dualarimiz Seninle insallah guzel haberlerini aliriz Rabbim hicbirimizi evlatlariyla imtihan etmesin bu mubarek günde saglikla alalim kucaklarimiza
Merhaba cok sukur bugun de gorduk bebegimizi kapaklanmis yatiyordu...yarim saat bekledik ama kicini donup yatti hep...doktorumuz iyi dedi Hepinkzden Rabbim razi olsun....burdaki herkes saglikla alsin kollarina bu kandil gecemeizin yuzu hurmetine Rabbim korusun yavrularimizi

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza Ne güzel canım sakin uykucu bir bebek olacak demekkiBen de heyecanla pazartesiyi bekliyorum 5 hafta olacak bebeğimi görmeyeli inşallah iyidir

Ben de 14.haftada hareketlerini hissetmeye basladim ilk gebeligim önceleri seğirme gibiydi şimdi baya disaridan gozukuyor tekme mi yumruk mu bilmiyorum tümsek oluyor iniyor, iceride sürtünme gibi biseyler hissediyorum, yemeklerden sonra da pıtır pıtır bişeyler yapıyor içeriden hissediyorum. Ama daha cinsiyeti ogrenemedik pazartesi insallah 1 ay olacak gormuyoruz bebişi çok zordu beklemek.

Kızlar sizde göbüş çizgisi oluştu mu (linea) hani şu kahverengi göbüşün ortasından geçen.Bende alt karında belli belirsiz oluşmaya başladı 19+5 olduk.ilk bebişimde sanki bukadar erken oluşmamıştı diye hatırlıyorum Hiç sevmiyorum ben o çizgiyi

Ay evet ya . O malum çizgi bende henüz oluşmadi ama ilk gebelikte dogumdan sonra da uzun süre gitmedigini hatırlıyorum

Ay evet ya . O malum çizgi bende henüz oluşmadi ama ilk gebelikte dogumdan sonra da uzun süre gitmedigini hatırlıyorum
Alt karnımda göbek deliğine kadar var bende de şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…