- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.581
Iyi bari yalniz değilimYok canım bende henüz hissetmedim birkaç haftaya hissederim diye umut ediyorum
Canım kanama alanı mı oluşmuş yine geçmiş olsunEvet canim k.v gelmisti o gidincede evi temizlik yaptim biraz. İyiyim diyip ayaklanmamak lazımmış.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten gelen giden olmayacak gelenlerde çok yakınlar olacağı için gerek duymadım sadece kızıma kapı süsü yaptıracağım o kadarBebek hediyeliği olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlardaha çok var ama ben şimdiden kayboldum seçenekler arasında. Çok keyifli
Bebekte bir şey olmamasına çok sevindim canım kendini bundan sonra çok yormamaya çalış aslında daha anlayışlı olmaları lazım bu dönemde büyüklerimizin bol bol dinlen bundan sonraKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. şimdi geldim doktordan. 2 3 kanama alani var plesanta yine aşağıda dedi. Ölçümlerde 19+3 19+6 arasinda değisiyor.325gr olmuşuz. Bebekte sıkıntı yok dedi. Proluton igne yapildi. 30 eylülde detaylı ultrason icin gün verildi . Fazla ayakta kalmışsın yormuşsun kendini dedi. hala az az kanama ve ağrım var. insallah çoğalmaz. Bu arada oğlum ilk defa kardesini gördü çok sevindi . Annecim ćok tatlı diyor . (Simsiyah ekranda ne anladiysa)
Bana iki doktorumda 20den sonra dedi yani ilk dozu 20^21gbi vurulursun ikincisinde 25 gbi vurulablrsn dedi ..saglik ocagi ile gorustum arayacagz 20.haftaniz dolunca dedi ayin 18inden sonra yaptircamKızlar tetenoz aşısı olan yok mu aramızda. Doktor bana da yaptır dedi yarın gidip yaptıracağım
Ben normalde de göbekliydim zaten o yüzden anlamıyorumIyi bari yalniz değilimben iki.doktor kontrolundeym ikiside 20.den sonra 21-22kesin diyebilirim dedi buna gore maksimum 2 haftamiz var
Karnin çıktı mi.peki ?? Benim o da ckmadi
Bende de normald göbek vardi dane bilyim azıcık cikaydi iyiydiBen normalde de göbekliydim zaten o yüzden anlamıyorumama hala kıyafetlerimi rahat rahat giyebiliyorum daha da giyermişim gibi duruyor bence altıncı aya kadar o beklediğimiz göbek çıkmayacak
Canım ilk doz 19.20 haftalıkken yapılıyor doğruBana iki doktorumda 20den sonra dedi yani ilk dozu 20^21gbi vurulursun ikincisinde 25 gbi vurulablrsn dedi ..saglik ocagi ile gorustum arayacagz 20.haftaniz dolunca dedi ayin 18inden sonra yaptircam
Evet bana da her iki doktorum en erken 20 dedi; 20+6 da vurulmus olacağım igneyi de hic sevmemCanım ilk doz 19.20 haftalıkken yapılıyor doğru
Hiç bşey hissetmedim canım ben. Sonradan ağrı kızarma şişlik olursa buz koy dediEvet bana da her iki doktorum en erken 20 dedi; 20+6 da vurulmus olacağım igneyi de hic sevmem
Oldu mu agri cok ? Kimi ates yapıyor diyoHiç bşey hissetmedim canım ben. Sonradan ağrı kızarma şişlik olursa buz koy dedi
Şimdilik bşey yok bilmiyorum olur muOldu mu agri cok ? Kimi ates yapıyor diyo
Bana Pazartesi gel dediler 19+3 oluyorum ama o gün doktor randevum var doktora sorup öyle karar vereceğim eşim de aşıya karşı önce onu ikna etmem lazım aşı içinEvet bana da her iki doktorum en erken 20 dedi; 20+6 da vurulmus olacağım igneyi de hic sevmem
Canım kanama alanı mı oluşmuş yine geçmiş olsun
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten gelen giden olmayacak gelenlerde çok yakınlar olacağı için gerek duymadım sadece kızıma kapı süsü yaptıracağım o kadar
Bebekte bir şey olmamasına çok sevindim canım kendini bundan sonra çok yormamaya çalış aslında daha anlayışlı olmaları lazım bu dönemde büyüklerimizin bol bol dinlen bundan sonra
Ben Istanbulda 600 tl aldim canim fiyat.. perinatalogdanKızlar detaylı için fiyat aldinizmi ben doçent doktordan 440tl fiyat aldim. Normalmi acaba
Gayet iyi fiyat canım ben 600 liraya yaptıracağımKızlar detaylı için fiyat aldinizmi ben doçent doktordan 440tl fiyat aldim. Normalmi acaba
Canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi günde bir paketten aşağı içmezdim öğrendiğimden beri 3 e düşürdüm ama tamamen bırakamadım ne yazıkki insan kendini çok kötü hissediyorKizlar sigara kullanan varmi aranizdaben hala birakamadim sanirim brakacak gbi de dglm.. etrafmda hamilikte icen herkes tiksindim braktm dior ama bana 1 gram tiksinme gelmedi cok kzyrm kendime cok üzülüyorum ama icmedgm zaman gercekten asiri gerginim tum kaslarm uyusuyor abartmiorum. Tek fark gunde 1 paket icen ben yani sabah alip aksam paketi bitiren ben sadece azalttm ogrendgmden itibaren yani ilk zamanlar gunde 20 tane dglde iste 10 tane içtim daha sonrasnda gunde 6-7 ye kadar dusurdum ama maksimum o yani her gun 6-7 tane kesin iciorum ve sigarayi dgstm 10 mg icerken suan mg 1 olan sigarayı tüketiyorm. . Nasil yaptnz nasil basardnz var mi içinizde boyle birileri
Ben Istanbulda 600 tl aldim canim fiyat.. perinatalogdan