-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.561
bu dönemde kolonya olabilir, minik şişelerde, üzerinde de bebeğin adı ve tarih yazan şirin bir etiket, şişenin boynuna da şirin bir kurdele, tamam..Bebek hediyeliği olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlardaha çok var ama ben şimdiden kayboldum seçenekler arasında. Çok keyifli
Hala bakildiginda hamile oldgum anlasilmiyorSiz de nasıl durumlarçıkmadı mı henüz karnınız aslında bi yöne avantaj ne güzel fitt anne
Ben bariz hissediyorum ama 2. Gebelik bnmkiHala bakildiginda hamile oldgum anlasilmiyormetrolarda hala ayakta gidiyorum mesela 19 hafta olduk tik yok
Hic harekette hissetmedim hisseden var mi 19 da olup
Cok gecmis olsun. Dinlen bol bol yorma kendiniKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. şimdi geldim doktordan. 2 3 kanama alani var plesanta yine aşağıda dedi. Ölçümlerde 19+3 19+6 arasinda değisiyor.325gr olmuşuz. Bebekte sıkıntı yok dedi. Proluton igne yapildi. 30 eylülde detaylı ultrason icin gün verildi . Fazla ayakta kalmışsın yormuşsun kendini dedi. hala az az kanama ve ağrım var. insallah çoğalmaz. Bu arada oğlum ilk defa kardesini gördü çok sevindi . Annecim ćok tatlı diyor . (Simsiyah ekranda ne anladiysa)
Ben hic hissetmiorum yaaaBen bariz hissediyorum ama 2. Gebelik bnmki
İnşallah. Allah yardımcın olsun.Benim ikili tarama da biraz risk vardı 3 lü taramada da çıkınca amniyosentez dedi Dr um ben kötü bişey hissetmiyorum çok şükür ama yinede az da olsa telaş yapıyorum ister istemez. Çok şükür senin sonuçlar güzel çıkmış benimde inşallah güzel çıkar haftaya yaptırıcam bakalım
30 Eylül mü yanlış oldu sanırım canımKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. şimdi geldim doktordan. 2 3 kanama alani var plesanta yine aşağıda dedi. Ölçümlerde 19+3 19+6 arasinda değisiyor.325gr olmuşuz. Bebekte sıkıntı yok dedi. Proluton igne yapildi. 30 eylülde detaylı ultrason icin gün verildi . Fazla ayakta kalmışsın yormuşsun kendini dedi. hala az az kanama ve ağrım var. insallah çoğalmaz. Bu arada oğlum ilk defa kardesini gördü çok sevindi . Annecim ćok tatlı diyor . (Simsiyah ekranda ne anladiysa)
Ben başladım geçen haftaaaa bizim bıdığı ayy bi harehetli sormayın harika bir duygu sizin de en kısa zamanda hissetmeniz dileğiyleHala bakildiginda hamile oldgum anlasilmiyormetrolarda hala ayakta gidiyorum mesela 19 hafta olduk tik yok
Ay insallah yaaaaBen başladım geçen haftaaaa bizim bıdığı ayy bi harehetli sormayın harika bir duygu sizin de en kısa zamanda hissetmeniz dileğiyle
Cok sukur canim ya cok sevindim. Biraz temizlik falan yapmıştın yorulunca oldu demekki tekrar dinlen sen boolcaKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. şimdi geldim doktordan. 2 3 kanama alani var plesanta yine aşağıda dedi. Ölçümlerde 19+3 19+6 arasinda değisiyor.325gr olmuşuz. Bebekte sıkıntı yok dedi. Proluton igne yapildi. 30 eylülde detaylı ultrason icin gün verildi . Fazla ayakta kalmışsın yormuşsun kendini dedi. hala az az kanama ve ağrım var. insallah çoğalmaz. Bu arada oğlum ilk defa kardesini gördü çok sevindi . Annecim ćok tatlı diyor . (Simsiyah ekranda ne anladiysa)
Gecmiş olsun canım lekelenmenin sebebi buymus demekki . 30 eylülde nasil utrason yapacaksin dogacak ya ozmn kadarKızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. şimdi geldim doktordan. 2 3 kanama alani var plesanta yine aşağıda dedi. Ölçümlerde 19+3 19+6 arasinda değisiyor.325gr olmuşuz. Bebekte sıkıntı yok dedi. Proluton igne yapildi. 30 eylülde detaylı ultrason icin gün verildi . Fazla ayakta kalmışsın yormuşsun kendini dedi. hala az az kanama ve ağrım var. insallah çoğalmaz. Bu arada oğlum ilk defa kardesini gördü çok sevindi . Annecim ćok tatlı diyor . (Simsiyah ekranda ne anladiysa)
Yaaa: ) Çok sevindim. Çok ayakta kalmış mıydınız ki gerçekten?Kızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. şimdi geldim doktordan. 2 3 kanama alani var plesanta yine aşağıda dedi. Ölçümlerde 19+3 19+6 arasinda değisiyor.325gr olmuşuz. Bebekte sıkıntı yok dedi. Proluton igne yapildi. 30 eylülde detaylı ultrason icin gün verildi . Fazla ayakta kalmışsın yormuşsun kendini dedi. hala az az kanama ve ağrım var. insallah çoğalmaz. Bu arada oğlum ilk defa kardesini gördü çok sevindi . Annecim ćok tatlı diyor . (Simsiyah ekranda ne anladiysa)
Dualarimiz Seninle insallah guzel haberlerini alirizMerhaba arkadaslar benim de bugun muayenem var...sizden rica edersem hem bebegime hem de yavrusunu yollarina almayi bekleyen herkese bir dua edermisiniz...asiri stresli oluyorum muayene gunlerimizde elimde olmadan ....dualariniza siginiyorum
Ben yaptırmayı düşünmüyorum misafir kabul etmeyi de düşünmüyorum biz doğurana kadar pandemi yavaşlayacak gibi durmuyor.Bebek hediyeliği olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlardaha çok var ama ben şimdiden kayboldum seçenekler arasında. Çok keyifli
Yaaa: ) Çok sevindim. Çok ayakta kalmış mıydınız ki gerçekten?
Yok canım bende henüz hissetmedim birkaç haftaya hissederim diye umut ediyorumHala bakildiginda hamile oldgum anlasilmiyormetrolarda hala ayakta gidiyorum mesela 19 hafta olduk tik yok
Bende bugun yaptırdım canımCanım bende bi profesöre gidiyorum daha önce küçükken 1 doz yaptırmıştım. Bu aralar bir doz yaptırsan iyi olur dedi. Cuma veya p.tesi günü yaptıracağım.