2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Regenesis max kullanıyorum k vitamini yokmus içinde o zaman d vit bitince d3k2 ye geçeyim. Dr bana dememisti ben gebelikten önce kendim alıp kullanmaya başlamıştım kanda biraz düşük çıkmıştı. Hamilelikten sonra da D vitaminine devam et dedi sadece

Bebek hediyeliği olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar daha çok var ama ben şimdiden kayboldum seçenekler arasında. Çok keyifli

Bugün kontrolüm var inşallah unutmazsam soracağım. Açıkçası benim rahim içine dikiş atılmıştı ben ondan dolayı biraz endişelendim sızdırma falan mı diye ama kontrollerde de bebeğin suyu yeterli göründüğü için acaba idrar kaçırma olabilir mi diye düşündüm.

Merhaba arkadaslar benim de bugun muayenem var...sizden rica edersem hem bebegime hem de yavrusunu yollarina almayi bekleyen herkese bir dua edermisiniz...asiri stresli oluyorum muayene gunlerimizde elimde olmadan ....dualariniza siginiyorum

herkes öyle stresli oluyor merak etme ALLAH sağlık versin tüm bebişlere

Günaydin kizlar benim yine kanamam var büyük bir parça düştü hastaneye gidiyorum

sen de hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

Benim ikili tarama da biraz risk vardı 3 lü taramada da çıkınca amniyosentez dedi Dr um ben kötü bişey hissetmiyorum çok şükür ama yinede az da olsa telaş yapıyorum ister istemez. Çok şükür senin sonuçlar güzel çıkmış benimde inşallah güzel çıkar haftaya yaptırıcam bakalım

Sağol canım bende ilk onu düşündüm ama idrar koku yapar dedim vajinal akıntı diye düşünüyorum inşallah oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…