- 20 Temmuz 2009
- 766
- 735
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.541
Regenesis max kullanıyorum k vitamini yokmus içinde o zaman d vit bitince d3k2 ye geçeyim. Dr bana dememisti ben gebelikten önce kendim alıp kullanmaya başlamıştım kanda biraz düşük çıkmıştı. Hamilelikten sonra da D vitaminine devam et dedi sadeceK2 vitamini d vitamimine bağlı olarak kalsiyumun kaslarda depolanmasını engelliyor. Bazı doktorlar gerek yok filan diyor ama şu an d vitamini yoğun kullanılıyor k2 olması daha mantıklı. Bi de multivitamin kullanmıyor musunuz onun içinde hem d hem k vitamini var. Kullanıyorsanız eğer o yüzden de düz d vitamini kullan demiştir multivitamindeki k yeterli olduğu için.
Bugün kontrolüm var inşallah unutmazsam soracağım. Açıkçası benim rahim içine dikiş atılmıştı ben ondan dolayı biraz endişelendim sızdırma falan mı diye ama kontrollerde de bebeğin suyu yeterli göründüğü için acaba idrar kaçırma olabilir mi diye düşündüm.2 haftadır günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum şefaf bir akını renk koku yok bildigin su bende 30dk(en fazla) arası gidiyorum. İlk başta bende idrar kaçırma olabilirmi diye düşündüm öyle birşey olsa koku olurdedim yani idrar kaçırma değil ama ıslanmaktan bıktım ben hamileliğimin başından beri ultrogestan kulanıyorum hep ilaç akıntım olurdu ama son iki haftadır böyle olunca ilaç olmadiğini da hisediyorum .acaba bende de enfeksiyon mu var ? Ağrım falanda yok hani sizdeki belirtiler nelerdi randevum ayın 11 inde ve 18 inde var o zaman söyleyeceğim doktoruma vajinal akınıtı olabilir diye düşünüyorum inşallah öyledir plasentayın suyunu da olçtureceğim ilk baştan bundan da şupe ettim ama plasentayın suyu olsa herhalde ağrim fln olurdu diye duşundum hayirlisi canım inşallah bebişler iyidir vajinal akıntıdır.
Büyük geçmiş olsun cnm bunu da atlatırsın inş bize Haber vermeyi unutmaGünaydin kizlar benim yine kanamam var büyük bir parça düştü hastaneye gidiyorum
Ah canim dualarimiz seninle inşallah eski kanama alanindan kalan pihtilardir guzel haberlerle dönGünaydin kizlar benim yine kanamam var büyük bir parça düştü hastaneye gidiyorum
Canım bende bi profesöre gidiyorum daha önce küçükken 1 doz yaptırmıştım. Bu aralar bir doz yaptırsan iyi olur dedi. Cuma veya p.tesi günü yaptıracağım.Kızlar tetenoz aşısı olan yok mu aramızda. Doktor bana da yaptır dedi yarın gidip yaptıracağım
Canım güzel haberlerle gel inşallah bebişlerin inanıyorum ki seninle.. Allahım korusun bebişlerini. Dualarımız seninleGünaydin kizlar benim yine kanamam var büyük bir parça düştü hastaneye gidiyorum
Insallah bisey yoktur yine dualarimiz seninle,,,Günaydin kizlar benim yine kanamam var büyük bir parça düştü hastaneye gidiyorum
Merhaba arkadaslar benim de bugun muayenem var...sizden rica edersem hem bebegime hem de yavrusunu yollarina almayi bekleyen herkese bir dua edermisiniz...asiri stresli oluyorum muayene gunlerimizde elimde olmadan ....dualariniza siginiyorum
Günaydin kizlar benim yine kanamam var büyük bir parça düştü hastaneye gidiyorum
Güzel haberlerle gel inşallahGünaydin kizlar benim yine kanamam var büyük bir parça düştü hastaneye gidiyorum
Benim ikili tarama da biraz risk vardı 3 lü taramada da çıkınca amniyosentez dedi Dr um ben kötü bişey hissetmiyorum çok şükür ama yinede az da olsa telaş yapıyorum ister istemez. Çok şükür senin sonuçlar güzel çıkmış benimde inşallah güzel çıkar haftaya yaptırıcam bakalımmerhaba kızlar, 2 li taramam yüksek risk çıkmıştı. amniyosentez yaptırdım. ön sonuçlar çıktı. çok şükür n-bebeğim sağlıklıymış. bir kaç arkadaş daha vardı. inşallah onlar da güzel haberler alırlar. cinsiyeti hala tam öğrenemedik. 15. hafta da bile emin değilim ama kıza benziyor dedi. hayırlısı artık:)
Sağol canım bende ilk onu düşündüm ama idrar koku yapar dedim vajinal akıntı diye düşünüyorum inşallah oyledirBugün kontrolüm var inşallah unutmazsam soracağım. Açıkçası benim rahim içine dikiş atılmıştı ben ondan dolayı biraz endişelendim sızdırma falan mı diye ama kontrollerde de bebeğin suyu yeterli göründüğü için acaba idrar kaçırma olabilir mi diye düşündüm.
Geçmiş olsun canım haberlerini beklıyoruzGünaydin kizlar benim yine kanamam var büyük bir parça düştü hastaneye gidiyorum
Çok geçmiş olsun. İyi haberlerinizi bekliyoruz.Günaydin kizlar benim yine kanamam var büyük bir parça düştü hastaneye gidiyorum
Bebek hediyeliği nedir kiBebek hediyeliği olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlardaha çok var ama ben şimdiden kayboldum seçenekler arasında. Çok keyifli
Yasak baska platformlarKızlar hamilelerwhatsapp grubumuz var mı ?
Hayirli olsuna gelenlere vermek icin hediye diye anladim benBebek hediyeliği nedir ki
Pandemi döneminde hayırlı olsun diye arasınlar yeter gelme gitme 1. derece dışında kabul edilmemeli bence ya çok riskliHayirli olsuna gelenlere vermek icin hediye diye anladim ben