2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay çok hoşsun Ben ocean mummy kullanıyorum kullanımı çok rahat, diğerleri gibi kocaman değil ağızda kötü tatta bırakmıyor. Bir de D vit. damla ve kan ilacı alıyorum şuan sadece.

Hanimlar merhaba. Daha once lekelenmem olmustu. progestan kullaniyorum 1 ayi askin suredir. Bugun dr. sordum birakayim mi diye.. Birakabilirsin dedi. Ama simdi de korkuyorum birakirsam sorun yasar miyim? Progestani birakan var mi?
Ben duphaston kullaniyorum o da progestan ailesinden diye biliyorum...henuz birakmadim sabah 1 aksam 1 tane aliyorum...

Doğum için sağlık sigortası yaptıran var mı hamile kaldıktan sonra? Güvenilir mi acaba aklım son derece karışık bu konu da.. sanki biri yazmıştı sağlık sigortası yaptırdım diye ama

Doğum için sağlık sigortası yaptıran var mı hamile kaldıktan sonra? Güvenilir mi acaba aklım son derece karışık bu konu da.. sanki biri yazmıştı sağlık sigortası yaptırdım diye ama
Her hastane her sigortayo kabul etmiyor doğum yapmayı planladığınız hastaneninde şartlarını araştırın bence sonradan problem çıkabiliyor boşa yaptırmış olmayın. Bazı hastanelerin kendi doğum paketleri var örneğin doğum + 8-10 muayene gibi onları da araştırabilirsiniz.

Merhaba herkese
Kontrole gittim bugün. Bebeğim cinsiyetini göstermedi ama fetal DNA yaptırdığımız firmanın hemşiresi telefonda % 99 kız demişti dün. Yanılmış olamaz sanırım değil mi ?
Ona göre alışverişe başlayayım diyorum :)

Kızlar cook şükür kontrolden çıktım az önce kanama alanım baya küçülmüş. Pruluton igneyi bıraktırdı, progestana devam edeceğim, minnoş güzel gelişiyor şükür.
Haftaya işe de başlıyorum deneyeceğiz bir durumu umarım sıkıntısız şekilde devam ederim işe de tabi okullar tekrar kapanmazsa
Demir ilacına ve d vitaminine de başlıyorum artık, ocean mumy ve oksapar kullanıyorum ay çok ilaç

Detaylı ultrason için de randevu aldım şimdiden 20+3 olmuş olacağız gayet iyi dedi randevu aldığım yer. İnşallah orda da her şey yolunda gider

Selam kızlar nasılsınız benim 2 gün önce çok yoğun su gibi fena bir kanamam oldu malesef çok korktum ama şükür bebeğim iyi tam olarak kanama neden kaynaklandı drumda kesin bir şey söylemedi ama rahim ağzım biraz kısalmış 27mm 37. Haftaya kadar iğne kullanacağım şuan yatmam gerekiyor Ama bu durumlar arasında oğluşum olacağını öğrendim

Ben yaptırdım canım. 2 ay felan oldu sıkıntı yaşamadım. Farklı farklı paketleri var, o paketler de kapsadığı hastanelere göre değişiyor. Hangi hastaneyi istiyorsan ona göre fiyat veriyorlar. Ama sadece o hastaneye gitmek zorunda değilsin, o paketteki diğer hastanelere de gidebilirsin. Bir de çalışıyorsa eğer ödediğin fiyatın bir kısmını geri alıyorsun gelir vergisi indirimi olarak. Bence avantajlı oluyor.

Fitil verdi mi doktor?
Rahim ağzı kısalması bende de vardı 13.haftada başladı. 10 gunde progesteron ve sürekli yatarak 10 mm uzatmayı başarmıştım. Tuvalet harici kalkma ilaçlarını düzenli kullan uzuyor korkma

Ay inşallah canım dr fitil mi istersin iğne mi dedi ben iğne istedim işte nerdeyse doğuma kadar onu kullanıcam 12.haftaya kadar da progesteron fitil kullanmıştım onu bırakmıştık. İğneye başladık bakalım

Dünden beri aklımda olan ve moralimi bozan birşey var ya ben genital bölge temizliğimi Weet tüy dökücü kremle yapardım alışkanlık oldu tabi bir de hiç aklıma gelmedi zararlı olacağı 1-2 ve 3. Ayda Dr kontrolüne gitmeden önce de 3-4 kez kullanmış bulundum. Dün temizligi başka türlü nasıl yapabilirom diye araştırırken bebeğe zararlı olabileceğini okuyunca çok üzüldüm sizce zarar görmüş müdür kullananların yorumuna ihtiyacım var

Kızlar gebeliğinin başında 5 cm olan kıstım kuculecegine büyümüş. 9 cm olmuş 4 ayda. Moralim çok bozuk. Böyle birşey yaşayan var mı?

Çok da fark yok aralarında fitil olursa daha yüksek doz veriyorlar sadece. Ama uzuyor korkma ben uzattım
Sıkı takip ettir yalnız 10 günde bir ölçsünler. 25in altına düşerse sıkıntı

Nosking canım günümüz aynı da sana sorayım dedim bugün okulda iken sağlık ocağından arayıp haftaya çarşambaya tetanoz aşısı için çağırdılar tamam dedim doktora sormadan da yaptırmak istemiyorum ilk 3 dozunu olmuştum zaten ilk hamilelik ve sonrasında.. Seni de aradılar mi? Ya da doktorun şu tarih uygun dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…