- 2 Kasım 2019
- 160
- 274
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #10.501
Kuzum çok üzüldüm rabbim yardım etsin hakkında hayırlısını nasip etsin. Senin için dua edeceğim.Selam kizlarrr. Nasılsınız? Umarim her şey yolundadır. Maalesef ben de durumlar pek hoş değil. Geçen hafta dedemi kaybettim memlekete geldik, beni pek de sevmeyen esimin babası ve kardeşleri sebebiyle de eşimle boşanmak üzereyiz. Hoş eşim de pek sahip çıkmadığı için bize o sebep de var tabi. Neyse gelelim bu korkunç haftanın tek iyi haberine. Bebisimin cinsiyetini öğrendim. Bir oğlum olacakmış Rabbim kısmet ederse . Bu arada ben de rüyamda kiz görmüştüm esim de öyle ama erkekmiş. Rabbim bebislerimizin kaderini cok guzel yazar insallah . Bu arada dualarınıza ihtiyacimiz var teyzelerimiz, süreci en hasarsız şekilde atlatalim .
Ben canım 12. hafta kontrolünde doktor %60 kız dedi ama dna testinden erkek çıktı =)Kızlar bebegin cinsiyetine 12. Haftada kız denip de sonra erkek olduğunu öğrenen var mı
Iyi çıkmış maşallah riskin yüksek çıkacağını düşünmüyorum gönlünüzdeki gibi olsun inşallahHayırlısı olsun, erkek hissediyordum ama belki kiz olur diye iste bir umut1.3 mm dedi ense kalınlığına.
Benim de henüz geçmedi 14. haftam bitti, azaldı ama . umuyorum azalarak bitecek. Hala ağzımın tadı yok.Selam hanimlar bende agustos annesi olucam insallah ikinci gebeligim. 20 agustos tahmini dogum. 13 hafta 4 günlük. Mide bulantim gecmedi sizlerde durumlar nasil
36 yaşındayım, o beni endişelendiriyor. Iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Saglikla kucaklamak nasip etsin size deIyi çıkmış maşallah riskin yüksek çıkacağını düşünmüyorum gönlünüzdeki gibi olsun inşallah
Bende de aynısını dedi bu hafta tekrar kontrol var bakalım netleşir 16 haftaya girdimBen canım 12. hafta kontrolünde doktor %60 kız dedi ama dna testinden erkek çıktı =)
Ahh sorma ben de çok yanıldım =) kız diye diye erkek geliyor =)Kızlar herkese iyi akşamlarEşimle memlekete tatile geldik bir haftalığına annem ve kardeşim bebeği görmek istediler bana randevu ayarlamışlar cinsiyeti de gördük Oğlum olacağını öğrendim hatta ilk cicilerini bile aldım aynı kabanın büyüğü eşimde var birlikte giyecekler inşallah Ben hep kız hissettim öğrendim ki anneler de yanılırmış
Amin hepimize inşallah. Geçen sene arkadaşım hamileydi yaş 35. Yaştan dolayı risk yüksek cıktı üçlü dörtlü amniyosenteze kadar gitti. Amniyosentez sonucu da hemen çıkmadı cihaz bozuk dendi sonucu almadan kız doğurdu. Gayet sağlıklı bebek yaş riskine de takılma ölçümler iyiyse sorun yoktur. Önemli olan detaylı ultrason.36 yaşındayım, o beni endişelendiriyor. Iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Saglikla kucaklamak nasip etsin size de
Bennn. İlk hamileliğimde de kısa saçlıydım şimdide ikisin de de kestirdim. Sen nasıl iyi hissedeceksen kendini öyle davran.Kızlar hamilelikte saçını kestiren varmı yoksa doğuma kadar beklicekmisiniz? Hurafelere inanmam ama Çevremdeki kadınlar hep saçımı kestirememem gerektiğini söylüyolar çok uzadı ve rahat edemiyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hanımlar merhaba hepinize bir şey soracaktim.
Gebelik başladığından beri çok afedersiniz burun akıntısı, boğazı kaplayan kötü akıntılar ve şimdi de burun tıkanıklığı ile uğraşıyorum. Hatta bulantıdan çok bu oldu bende. Zaten sinüzit problemim vardı ama çok azıttı.
her sabah nefes alamayarak uyanıyorum bildiğiniz. Burnuma sanki iki tıpaç takmışım gibi çok afedersiniz hafif kanlı ve kuru bir tıkanıklık ile uyanıyorum, ağzım kupkuru oluyor tabi gece boyunca ağzım açık uyuduğum için. Ondan sonra işte balgam gibi biseyler oluyo baş ağrısı da yapıyorBaşından beri bazı günler yoğun bazı günler hafif bunu yasiyorum. Grip diyebileceğim baska belirti yok salgı artışı sadece. Çevresinde bunu yaşayan ya da yaşamış olan var mı?
Bende sivilcelendim kız annenin güzelliğini alır derler kız bebis gelir diye teselli ediyorunCilt bakımını nasıl yapıyorsunuz kızlar, eski rutine devam mı yoksa bıraktınız mı? Benim cildim aşırı kuruyor su içmeme rağmen üstelik sivilcelendim de. Zaten sivilceye yatkın cildim ama hiç degilse hamilelikte olmasin isterdim. Kendimi çirkin hissediyorum hamilelik insanı güzelleştirir derler ben suratima bakmak istemeyecek hale geldimİçerik araştırması yapıyorum gebelikte kullanılabilir serumlar vs var ama işte aman bişey olursa düşüncesi beni uyuz ediyor
Progestan degil de belki riskten dolayı hareket azlığı kilo alımına sebep oluyordur. Çok kilo almadan tamamlarız inşallah hepimizCanim ben ilk 11 haftada cokbulantim oldu 2kg verdim. Sonra bulantim geçince hem verdigimi aldim üstünede 700gr almistim. 10gündür progestan kullaniyorum sabah baktim +1.3kg . Arastirdim kilo aldirmaz diyor ama beni balon gibi şişiriyor
Doğru yerlerden alınması lazım ve sırf yağ kullanımı evet uygun değil. Belli oranlarda karışmaları gerekiyor. Dediğin kişiyi tanımıyorum ama kötü bir deneyim olmuş gerçekten.Aromaterapi beni mahvetti cildim bozuk değildir gözaltı koyu halkalarım var onun haricinde fena değildir ama Hülya Kayhan art de huile ürünleri yüzünden iki kere acillik oldum kortizonlu iğne yedim Allahtan eskiye döndü cildim hayatımda unutamam o yaşadığımı dikkatli olmak gerek yağlar doğal evet ama her cilt tipine her yağ uygun olmuyormuş aman dikkat.
Aromaterapinin Türkiyede ki pirlerinden kendisi eczacı üstelik sırf istanbulda 60-70 bayisi var her ilde de var bayiileri normalde asla bilmediğim duymadığım şeyi ne alırım ne sürerim özellikle cildime çok hassasımdır eczacı arkadaşım onun bayiliğini yapıyor ona kandımDoğru yerlerden alınması lazım ve sırf yağ kullanımı evet uygun değil. Belli oranlarda karışmaları gerekiyor. Dediğin kişiyi tanımıyorum ama kötü bir deneyim olmuş gerçekten.
Bende sivilcelendim kız annenin güzelliğini alır derler kız bebis gelir diye teselli ediyorun
Progestan degil de belki riskten dolayı hareket azlığı kilo alımına sebep oluyordur. Çok kilo almadan tamamlarız inşallah hepimiz
Tamam canım :)Ben daha önce saglik ocaginda görmüstüm. Gittigidiyor dan aldim. Inşallah iyi cıkar. Isterseniz benimki gelsin deniyim öyle alin. 265tl civarıydi
Cnm belli bir saatten sonra yemesen? Mesela saat 17den sonra kalorisi dusuk mide dolduran seyler yersen kilo alimin yavaslar bence. Dusuk kalorili meyveler, salatalik v.s. gibiBenim hedef +5 falandi ama +2 gitti. Dikkat ediyorum ama sürekli yatıyorum erimiyor ki. Insallah saglıkla atlatırız
Bana tam 12.haftada %99 erkek demisti drum 16.haftaya kdr acaba kiz midir diye düşünmüştüm ama bi kere pipiyi gorduysen kolay kolay degismiyor tecrubeyle sabitHayırlısı olsun, erkek hissediyordum ama belki kiz olur diye iste bir umut1.3 mm dedi ense kalınlığına.
CanimsinKuzum çok üzüldüm rabbim yardım etsin hakkında hayırlısını nasip etsin. Senin için dua edeceğim.
Bizde de aynı yöntem 12. Haftada çağırdılar. Gittiğimde bebek önde gidiyor 14+0 olmuş dediler. 2. ve son ultrason 20. haftada başkada yapmıyorlar
Onun dışında kalbini dinlemek için bebeğin pazartesi ebenin yanına gideceğim.Zaten eve kalbini dinlemek için cihaz almıştım benİlk hamileliğimde de aynı şeyleri yapmışlardı.