2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kuzum çok üzüldüm rabbim yardım etsin hakkında hayırlısını nasip etsin. Senin için dua edeceğim.

Ahh sorma ben de çok yanıldım =) kız diye diye erkek geliyor =)

36 yaşındayım, o beni endişelendiriyor. Iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Saglikla kucaklamak nasip etsin size de
Amin hepimize inşallah. Geçen sene arkadaşım hamileydi yaş 35. Yaştan dolayı risk yüksek cıktı üçlü dörtlü amniyosenteze kadar gitti. Amniyosentez sonucu da hemen çıkmadı cihaz bozuk dendi sonucu almadan kız doğurdu. Gayet sağlıklı bebek yaş riskine de takılma ölçümler iyiyse sorun yoktur. Önemli olan detaylı ultrason.

Bennn. İlk hamileliğimde de kısa saçlıydım şimdide ikisin de de kestirdim. Sen nasıl iyi hissedeceksen kendini öyle davran.

İlk hamileliğimde de şimdi de aynı şeyleri yaşadım, doktorum deniz suyu önermişti ilkindi şimdide kullanıyorum. Her sabah ama burnumu temizlerken kanamış olduğunu görüyorum artan kan hacminden kaynaklanıyor. Sinüzit bende de var o yüzden deniz suyunu çok sık kullanma eğer kullanacaksan.

Bende sivilcelendim kız annenin güzelliğini alır derler kız bebis gelir diye teselli ediyorun
Progestan degil de belki riskten dolayı hareket azlığı kilo alımına sebep oluyordur. Çok kilo almadan tamamlarız inşallah hepimiz

Doğru yerlerden alınması lazım ve sırf yağ kullanımı evet uygun değil. Belli oranlarda karışmaları gerekiyor. Dediğin kişiyi tanımıyorum ama kötü bir deneyim olmuş gerçekten.

Doğru yerlerden alınması lazım ve sırf yağ kullanımı evet uygun değil. Belli oranlarda karışmaları gerekiyor. Dediğin kişiyi tanımıyorum ama kötü bir deneyim olmuş gerçekten.
Aromaterapinin Türkiyede ki pirlerinden kendisi eczacı üstelik sırf istanbulda 60-70 bayisi var her ilde de var bayiileri normalde asla bilmediğim duymadığım şeyi ne alırım ne sürerim özellikle cildime çok hassasımdır eczacı arkadaşım onun bayiliğini yapıyor ona kandım

Benim hedef +5 falandi ama +2 gitti. Dikkat ediyorum ama sürekli yatıyorum erimiyor ki. Insallah saglıkla atlatırız

Eve aldığınız cihaz hangisi acaba? Marka ve model nedir? Hayallerimdeki cihazı bulmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…